مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی برای جلوگیری از کم آبی بدن

تحقیقات نشان می دهد خوردن غذاهای حاوی آب نه تنها کالری کمتری دارند و به کاهش وزن کمک میکنند، بلکه انتخاب مفیدی برای جلوگیری از کم آبی بدن در روزهای گرم سال هستند.
تحقیقات نشان می دهد خوردن غذاهای حاوی آب نه تنها کالری کمتری دارند و به کاهش وزن کمک میکنند، بلکه انتخاب مفیدی برای جلوگیری از کم آبی بدن در روزهای گرم سال هستند.
اگر چه آب آشامیدنی بهترین راه برای هیدراته کردن است، شما می توانید بدن خود را با خوردن غذاهای خاص هیدراته کنید:
خیار: ۹۵ درصد از یک فنجان خیار خرد شده را آب تشکیل می دهد. خیار حاوی فیبر و برخی از ویتامین ها از جمله ویتامین ث است و مصرف یک فنجان از آن، ۶ درصد از میزان نیاز به این ویتامین را در روز برطرف می کند.
سالاد سبز: دو فنجان سالاد حاوی سبزیجات سبز، حاوی ۱۵ کالری و ۹۰ درصد آب است. این سبزیجات غنی از مواد مغذی مانند فولات، ویتامین ث، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند و به حفظ سلامت چشم و پوست نیز کمک می کنند.
توت فرنگی: غنی از ویتامین ث، فولات و ویتامین ب برای رشد سالم سلول های جدید است. توت فرنگی ۹۱ درصد آب، زغال اخته ۸۵ درصد آب و تمشک نیز ۸۵ درصد آب در هر فنجان دارد.
هندوانه: تقریبا ۹۲ درصد از یک هندوانه را آب تشکیل می دهد. هندوانه منبع خوبی از ویتامین ث است و لیکوپن و آنتی اکسیدان موجود در آن به محافظت در برابر سرطان و بیماری های قلبی کمک می کند.
ماست: یک بسته ماست ساده حاوی ۸۵ تا ۸۸ درصد آب است. بعلاوه این که مصرف آن نیاز به کلسیم و برخی از ویتامین های گروه ب مانند ویتامین ب ۱۲ و ریبوفلاوین را برطرف می کند. برای خرید ماست، مطمئن باشید که نوع پروبیوتیک آن را برای حفظ سلامت گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن انتخاب می کنید.
اسفناج: اسفناج غنی از فیبر است. همچنین ۹۲درصد آب دارد. اسفناج شامل آنتی اکسیدان بوده و مصرف یک فنجان از آن در روز، ۱۵ درصد از میزان نیاز به ویتامین ای را برطرف می کند.
گوجه فرنگی: در هر زمان از سال وجود دارد. یک کاسه گوجه فرنگی را می توانید همراه با پنیر، و ریجان به عنوان میان وعده مصرف کنید. گوجه فرنگی ۹۴ درصد آب دارد و بهترین انتخاب برای رفع تشنگی در طول روز است.
منبع: eatingwell
دانلود تصاویر
مطالب مرتبط
-
برندگان نوبل فیزیک، شیمی و پزشکی جوایز خود را دریافت کردند
-
چگونه سیگار کشیدن باعث سرطان ریه می شود؟
-
خواص بینظیر نان سنگک
-
۱۰ روش برای درمان اگزما در خانه
-
تاثیر افکار منفی بر DNA افراد
-
۳ ویتامینی که برای لاغری معجزه میکند
-
راهی به سوی سبک زندگی سالم
-
درمان و پیشگیری از سرطان با کمک واکسن آر.ان.ای
تگها
- خیار
- سرطان
- سیستم ایمنی بدن
- سلامت چشم
- کاهش وزن
- آنتی اکسیدان
- فیبر
- اسفناج
- سلول
- پروبیوتیک
- ویتامین
- هندوانه
- بیماری های قلبی
- مواد مغذی
- کم آبی بدن
- ویتامین ث
- سلامت پوست
- ویتامین ب ۱۲
- فولات
- گوجه فرنگی
- توت فرنگی
- لیکوپن
- زغال اخته
- تمشک
- کالری
- ویتامین ای
- مصرف گوجه فرنگی
- مصرف اسفناج
- مصرف هندوانه
- ویتامین ب
- هیدراته
- مصرف تمشک
- ریبوفلاوین
- سلامت گوارش
- مصرف خیار
- مصرف توت فرنگی
- جلوگیری از کم آبی بدن
- سالاد سبز
- مصرف سالاد سبز
- رفع تشنگی
- ریجان
- مصرف ریجان