مواد مغذی

کمبود چه مواد غذایی باعث افزایش ابتلا به افسردگی می‌شود؟

مقالات تغذیه و سلامت

کمبود چه مواد غذایی باعث افزایش ابتلا به افسردگی می‌شود؟

هنگامی که فردی دچار افسردگی باشد، سطح انرژی در او کمتر از حد معمول است و اشتیاق و اشتها برای بسیاری از چیزها از جمله غذا در او از بین می‌رود و در نتیجه تغذیه فرد دچار اختلال می‌شود.
آشنایی با خواص و مضرات جگر گوسفند

مقالات تغذیه و سلامت

آشنایی با خواص و مضرات جگر گوسفند

جگر گوسفند سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن و یک خوراکی مفید برای درمان و پیشگیری از کم خونی است.
کودک از چه سنی می‌تواند ماهی بخورد؟

مقالات تغذیه و سلامت

کودک از چه سنی می‌تواند ماهی بخورد؟

در تغذیه کودک زمان و سن مصرف مواد غذایی بسیار حائز اهمیت است و ماهی یکی از پراهمیت‌ترین موارد در تغذیه کودک است که باید در سن مناسب مصرف شود.
بعد از پاره شدن کیسه آب چقدر برای زایمان فرصت داریم؟

مقالات بهداشت و سلامت

بعد از پاره شدن کیسه آب چقدر برای زایمان فرصت داریم؟

با نزدیک‌شدن به تاریخ زایمان ممکن است در مورد احتمال پاره شدن کیسه آمنیوتیک احساس نگرانی کنید. اما وقتی کیسه آب جنین پاره می‌شود چه اتفاقی می‌افتد و چقدر زمان برای زایمان داریم؟
چیزهایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند

مقالات پزشکی و سلامت

چیزهایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند

بیماری کبد شامل تعدادی از عوارضی می‌شود که به کبد آسیب می‌زنند. به‌مرورزمان، این آسیب می‌تواند کبد را زخم کند که به آن سیروز می‌گویند. وقتی بافت اسکار جایگزین بافت سالم می‌شود، جلوی عملکرد نرمال کبد را می‌گیرد و این
افسردگی پس از تعطیلات را جدی بگیرید

مقالات روانشناسی

افسردگی پس از تعطیلات را جدی بگیرید

اگرچه تحقیقات نشان داده است که تعطیلات به بهبود خلق‌وخو، کاهش استرس روانی و افزایش رضایت از زندگی کمک کند، اما این اثرات مثبت ممکن است در هفته اول پس از تعطیلات ناپدید شوند و افراد را با سندرم پس از تعطیلات مواجه کند.
عادتهای مخرب برای مغز!

مقالات روانشناسی

عادتهای مخرب برای مغز!

در شرایطی که بیشتر توجهات درباره مضرات سیگار کشیدن به سوی قلب و ریه ها معطوف می شود، اما این عادت مضر می تواند به مغز نیز آسیب جدی وارد کند. 
خواص بادام هندی برای دیابتی‌ها

مقالات تغذیه و سلامت

خواص بادام هندی برای دیابتی‌ها

بادام هندی از جمله مغز دانه‌هایی است که خاصیت بسیاری برای افراد دیابتی، به منظور فائق آمدن بر مشکلات این بیماری دارد. افراد دیابتی باید خوردن و نوشیدن شان را کنترل کنند.
چای سیاه یا سبز؛ کدام سالم‌تر است؟

مقالات تغذیه و سلامت

چای سیاه یا سبز؛ کدام سالم‌تر است؟

 چای سیاه همیشه محبوب‌ترین چای بوده اما حدود یک دهه است که چای سبز به دلیل فواید آن برای سلامتی، سر و صدای زیادی به پا کرده و اکنون این سوال مطرح شده که کدامیک سالم‌تر است.
نکاتی برای دریافت آنزیم های گوارشی بیشتر از رژیم غذایی

مقالات تغذیه و سلامت

نکاتی برای دریافت آنزیم های گوارشی بیشتر از رژیم غذایی

 آنزیم‌های گوارشی می‌توانند به تسکین سوزش سر دل، رفلاکس اسید معده، کندی عملکرد روده و اسهال کمک کنند.
نکاتی جالب درباره فواید و مضرات جگر مرغ

مقالات تغذیه و سلامت

نکاتی جالب درباره فواید و مضرات جگر مرغ

جگر مرغ اگر ارگانیک تهیه شده باشد خوردن آن برای کاهش استرس و تقویت پوست و مو و درمان برخی بیماری‌ها بسیار مفید و موثر است.
افرادی که بیشتر از بقیه مریض می‌شوند؟

مقالات بهداشت و سلامت

افرادی که بیشتر از بقیه مریض می‌شوند؟

شاید شماهم اطرافتان افرادی را دیده اید که زیاد مریض می شوند، زیاد بیمار شدن افراد میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که نیاز به درمان دارد.
افراد گیاهخوار : این مواد غذایی را حتما بخورید

مقالات تغذیه و سلامت

افراد گیاهخوار : این مواد غذایی را حتما بخورید

به گفته کارشناسان تغذیه، افراد گیاهخوار باید مراقب رژیم غذایی خود باشند و باید غذاهای غنی شده با ویتامین را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانند تا از کمبود ویتامین B۱۲ جلوگیری شود.
کشف نوع جدیدی از سلول‌های عصبی در شبکیه چشم

مقالات پزشکی

کشف نوع جدیدی از سلول‌های عصبی در شبکیه چشم

در سیستم عصبی مرکزی مدار پیچیده‌ای از اعصاب برای انتقال اطلاعات حسی و حرکتی با یکدیگر مرتبط هستند؛ اینترنورون‌ها نیز به عنوان واسطه‌ای در زنجیره ارتباطات دخیل هستند.
۹ عامل خطر، شما را به حمله قلبی نزدیک می‌کند

مقالات پزشکی و سلامت

۹ عامل خطر، شما را به حمله قلبی نزدیک می‌کند

بعضی از عوامل خطر حمله قلبی، تحت کنترل شما هستند اما برخی دیگر خیر. بیماری عروق قلب سالانه باعث تقریبا ۲,۱ میلیون حمله قلبی می شود و بیشتر از ۴۰ درصد از کسانی که دچار حمله قلبی شده اند، میمیرند.
نقش میکروارگانیسم های تجزیه کننده سلولز در فرایند زیست پالایی

پژوهش های دانشگاهی

نقش میکروارگانیسم های تجزیه کننده سلولز در فرایند زیست پالایی

محققان بانک میکروارگانیسم های مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی در یک مطالعه مشترک به بررسی نقش میکروارگانیسم های تجزیه کننده سلولز در فرایند زیست پالایی پرداختند.
 ۸ دلیل مهم برای مصرف هندوانه

مقالات تغذیه و سلامت

 ۸ دلیل مهم برای مصرف هندوانه

قریب به ۹۲ درصد از این میوه را آب تشکیل می دهد و میوه ای بدون چربی است. خواص مصرف هندوانه از بهبود سلامت قلب و عروق گرفته تا تقویت سیستم ایمنی بدن، متنوع است
غذاهایی که قاتل خستگی هستند

مقالات تغذیه و سلامت

غذاهایی که قاتل خستگی هستند

 نوع مواد غذایی و چگونگی مصرف آن‌ها نقشی مهم در سطح انرژی و خستگی دارند، استفاده از غذاهای مناسب و مصرف وعده‌های کوچک و پرتعداد در روز راهکار مناسبی برای مبارزه با این خستگی ها است.
بامیه ، گیاهی شگفت انگیر در درمان دیابت

مقالات تغذیه و سلامت

بامیه ، گیاهی شگفت انگیر در درمان دیابت

بامیه که با نام «لیدی فینگر» نیز شناخته می‌شود، یک گیاه گلدار سبز رنگ بوده که به مانند گل ختمی و پنبه از خانواده «پنیرکیان» محسوب می‌شود. بر اساس نتایج یک پژوهش بامیه جدای از طعم شگفت انگیزش، مملو از مواد مغذی و
انبه؛ میوه‌ای با خاصیت های حیرت‌انگیز

مقالات تغذیه و سلامت

انبه؛ میوه‌ای با خاصیت های حیرت‌انگیز

انبه یکی از مغذی‌ترین میوه‌های روی این سیاره است. این میوه که پادشاه میوه‌ها خطاب می‌شود، نه تنها غنی از مواد مغذی است، بلکه مزه متفاوت و ویژگی‌های درمانی شگفت‌انگیزی هم دارد. در واقع انبه نوعی ابرخوراکی محسوب می‌شو