مصرف توت فرنگی

افزایش طول عمر مبتلایان به پارکینسون

پژوهش های پزشکی

افزایش طول عمر مبتلایان به پارکینسون

 مطالعات نشان می‌دهد که مصرف یک روز در میان یک وعده توت فرنگی، سیب و پرتقال می‌تواند عمر مبتلایان به پارکینسون را افزایش دهد.
مواد غذایی برای جلوگیری از کم آبی بدن

مقالات تغذیه و سلامت

مواد غذایی برای جلوگیری از کم آبی بدن

تحقیقات نشان می دهد خوردن غذاهای حاوی آب نه تنها کالری کمتری دارند و به کاهش وزن کمک میکنند، بلکه انتخاب مفیدی برای جلوگیری از کم آبی بدن در روزهای گرم سال هستند.
 ۵ خوراکی برای کمک  به غضروف سازی

مقالات تغذیه و سلامت

 ۵ خوراکی برای کمک  به غضروف سازی

غضروف یک بافت پیوندی مهم است که در سراسر بدن ما یافت می‌شود. در صورت آسیب دیدن در مفاصل، می‌تواند منجر به درد، التهاب، دامنه حرکتی محدود و سفتی شود که در نهایت می‌تواند به استئوآرتریت (OA)  متداول‌ترین نوع آرتروز تبدیل شود، ب
۵  میوه برای بیماران دیابتی

مقالات تغذیه و دیابت

۵  میوه برای بیماران دیابتی

در حالی که روش‌هایی برای کنترل و نظارت بر دیابت وجود دارد، اما هنوز درمانی قطعی برای این بیماری وجود ندارد. طبق اطلاعات سازمان دیابت استرالیا "دیابت اپیدمی قرن بیست و یکم و بزرگترین چالش  سیستم بهداشت استرالیا است. حدود ۱.۷ میلیون استرالیای