توت فرنگی
مقالات تغذیه و سلامت
بهترین نوشیدنیها برای کاهش خطر ابتلا به آلزایمر
بیماری آلزایمر یک بیماری پیش رونده و مرتبط با افزایش سن و شایع ترین نوع زوال عقل است. این بیماری مزمن اغلب با از دست دادن حافظه خفیف شروع می شود و میتواند منجر به از دست دادن شدید فکر، حافظه و زبان شود.
مقالات پزشکی
راههای درمان کم خونی
کم خونی را بیماری خاموش میگویند؛ زیرا در بسیاری مواقع متوجه علائم آن نمیشوید در این گزارش ۱۹ راه درمان آن را توضیح داده ایم.
پژوهش های پزشکی
افزایش طول عمر مبتلایان به پارکینسون
مطالعات نشان میدهد که مصرف یک روز در میان یک وعده توت فرنگی، سیب و پرتقال میتواند عمر مبتلایان به پارکینسون را افزایش دهد.
مقالات تغذیه و سلامت
تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف توتفرنگی
توتفرنگی به دلیل طعم آن و البته سرشار بودنش از ویتامین c بسیار مورد اهمیت قرار دارد و اکنون نیز ادعا میشود تاثیری مثبت بر تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.
مقالات تغذیه و سلامت
معرفی خوراکی های مفید برای غضروفسازی
با برنامه درمانی در کنار توجه به تغذیه، غضروفهای آسیب دیده را میتوان بهبود بخشید یا علائم تحلیل رفتن آنها را کنترل کرد .
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی برای جلوگیری از کم آبی بدن
تحقیقات نشان می دهد خوردن غذاهای حاوی آب نه تنها کالری کمتری دارند و به کاهش وزن کمک میکنند، بلکه انتخاب مفیدی برای جلوگیری از کم آبی بدن در روزهای گرم سال هستند.
مقالات تغذیه و سلامت
۵ خوراکی برای کمک به غضروف سازی
غضروف یک بافت پیوندی مهم است که در سراسر بدن ما یافت میشود. در صورت آسیب دیدن در مفاصل، میتواند منجر به درد، التهاب، دامنه حرکتی محدود و سفتی شود که در نهایت میتواند به استئوآرتریت (OA) متداولترین نوع آرتروز تبدیل شود، ب
مقالات تغذیه و سلامت
شایعترین کمبودهای ویتامینی و علائم اصلی مرتبط با آنها
متخصصان همیشه بر لزوم اهمیت دریافت مقدار کافی از ویتامین ها و مواد مغذی در رژیم روزانه غذایی تاکید می کنند، اما نکته بسیار مهمی که بسیاری از افراد جامعه توجه زیادی به آن ندارند، مصرف درست و به اندازه آنها است.
مقالات تغذیه و سلامت
۵ خوراکی که شما را باهوش میکنند
غذاهایی که میخوریم میتوانند تأثیر زیادی در ساختار و سلامت مغز ما داشته باشند. دنبال کردن یک رژیم غذایی تقویت کننده مغز میتواند از عملکرد کوتاه مدت و بلند مدت مغز پشتیبانی کند. مغز عضوی است که از حدود ۲۰ درصد کالری بدن اس
مقالات تغذیه و دیابت
۵ میوه برای بیماران دیابتی
در حالی که روشهایی برای کنترل و نظارت بر دیابت وجود دارد، اما هنوز درمانی قطعی برای این بیماری وجود ندارد. طبق اطلاعات سازمان دیابت استرالیا "دیابت اپیدمی قرن بیست و یکم و بزرگترین چالش سیستم بهداشت استرالیا است. حدود ۱.۷ میلیون استرالیای
مقالات سلامتی و بهداشت
حفظ سلامتی سالمندان در گرمای تابستان
بدن سالمندان به دلیل تعریق پایین، مقاومت کمتری در مقابل گرما دارد و آنان را در معرض حملات قلبی و سکته مغزی قرار میدهد؛ ولی با چند راهکار ساده میتوان سالمندان را در مقابل گرما محافظت کرد.
مقالات تغذیه و سلامت
این میوههای کمقند را هر روز با خیال راحت بخورید
در رژیم های لاغری برخی از افراد، میوه ها نقش پررنگی دارند. درست است که میوه برای بدن ضروری و لازم است و دارای فیبر و آنتی اکسیدان است، ولی اگر ندانیم هر میوه ای تا چه حد قند دارد و آن را بدون اندازه مصرف کنیم نه تنها وزنمان کم نمیشود بلکه
مقالات تغذیه و سلامتی
۴ راه کاربردی برای روزهداری همراه با حفظ سلامتی
روزهداری در ماه مبارک رمضان فرصتی برای نزدیکتر شدن به سبک زندگی معنوی و راز و نیاز و عبادت است. با رعایت چند راه آسان و کاربردی می توانیم کیفیت روزهداری خود را بالاتر ببریم.
مقالات تغذیه و سلامتی
۷ نکته برای حفظ سلامت پوست در ماه رمضان
داشتن رژیم غذایی مناسب و توجه به سلامت بدن در ماه رمضان اهمیت دارد. در این بین مهمترین مسئله میزان مصرف آب است که اثر مناسبی روی کارکردهای بدن دارد.
مقالات تغذیه و سلامت
طرز تهیه مربای توتفرنگی؛ عطر و بویی که در خانه میپیچد
فصل توتفرنگی آمده و چه چیز بهتر از اینکه در خانه دست به کار شویم و مربای آن را درست کنیم و برای بقیه فصلهای سال ذخیرهاش کنیم. عطر و بوی جذابی که حالمان را خوب میکند و طعم لذیذش، سر ذوقمان میآورد.
مقالات تغذیه و سلامت
تمام گزینه های غذایی که تا به حال اشتباه مصرف می کردید!
حتی اگر به سراغ انتخاب سالم ترین گزینه های غذایی بروید، بدون در نظر گرفتن نحوه صحیح مصرف آنها، نمی توانید از همه فواید و مواد مغذی موجود در آنها بهره مند شوید.
مقالات تغذیه و سلامت
رازهایی درباره توتها، میوههایی سرشار از آنتی اکسیدان
توت ها یکی از سالم ترین غذاهایی هستند که می توانید بخورید. این گروه از میوه ها سرشار از آنتی اکسیدان ها برای کمک به کنترل رادیکال های آزاد در بدن هستند.