مقالات تغذیه و سلامت
چهره پیر با غذاهای خوشمزه
محققان می گویند آنچه میخورید به معنای واقعی روی صورت شما نمایان میشود. برخی غذاهای محبوب و خوشمزه با تغییر التهاب و میکروبیوم روده، عامل پیری چهره هستند.
محققان می گویند آنچه میخورید به معنای واقعی روی صورت شما نمایان میشود. برخی غذاهای محبوب و خوشمزه با تغییر التهاب و میکروبیوم روده، عامل پیری چهره هستند.
گرچه مصرف غذاهای مضر و خوشمزه در ابتدا حس شادی و رضایت در فرد ایجاد میکنند، ولی نتایج این غذاها همیشه دلچسب نیستند و در صورت افراط میتوانند تهدیدی جدی برای سلامت باشند. به ویژه پوست آیینه عادتهای غذایی است. بنابراین برای داشتن پوستی شاد و جوان باید برخی غذاها را از برنامه خود حذف کنید.
این مواد غذایی عبارتند از :
نان سفید
اکثر نانهای سفید حاوی شکر تصفیهشده هستند. شکر و مواد قندی انعطافپذیری پوست را کاهش میدهند و موجب افتادگی پوست میشوند. برای حفاظت از پوست خون مصرف نان سفید و شیرینی را به حداقل کاهش دهید.
پنیر
مطالعات نشان میدهد مصرف مواد لبنی پرچرب و به ویژه پنیر موجب انسداد منافذ پوستی و حتی آکنه بزرگسالان میشود. مطالعات دیگر نشان میدهد هورمونهایی که در دام استفاده میشود، توسط محصولات لبنی و دامی وارد بدن شده و با اختلال تعادل هورمونی، سلامت پوست را به خطر میاندازند. این بدان معنا نیست که باید پنیر را به طور کامل حذف کنید، بلکه بهتر است از محصولاتی استفاده کنید که کاملا ارگانیک هستند.
بستنی
بستنی حاوی شکر و لبنیات هست که هر دو در التهاب پوست نقش دارند.
شیرینکنندههای مصنوعی
همانطور که گفته شد شیرینکنندههای مصنوعی باعث چروک و افتادگی پوست میشوند. از طرفی با تغییر میکروبیوم روده، التهاب پوست را افزایش میدهند و پیری زودرس به همراه دارند.
سوسیس و کالباس
یکی از مهمترین مواد غذایی که در پیری زودرس نقش دارند، محصولات فرآوریشده هستند. آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان (IARC) که اصطلاحا دست راست سازمان جهانی بهداشت در زمینه تحقیقات محسوب میشود، گوشت فرآوریشده را به عنوان مادهای درنظر میگیرد که برای طعمدار شدن تحت فرآیندهایی نظیر نمکسودشدن، دودی شدن، تخمیر و سایر روشهای مشابه قرار میگیرد. بیکن، سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت و ماهی و ماهی دودی نمونههایی از این مواد هستند. برخی از تولیدکنندگان مواد غذایی به منظور افزایش رنگ، طعم و ماندگاری از نیتریت سدیم برای فرآوری گوشت استفاده میکنند.
غذاهای فرآوری شده معمولا حاوی روغن هیدروژنه، امولسیفایرها (نوعی ماده چرب برای مخلوط شدن مایعات)، طعمدهندههای شیمیایی، مواد نگهدارنده و شیرینیهای با فروکتوز بالا هستند.
در ادامه امده است این مواد مملو از سدیم هستند که کلاژنسازی را مختل میکنند.
مطالب مرتبط
-
تفاوت احساسات در زنان و مردان
-
فواید متنوع فیجوا را بشناسید
-
نقش خانواده در سلامت روان
-
آسیبشناسی تاثیر فضای مجازی بر بنیان خانواده
-
۱۰ روش برای درمان اگزما در خانه
-
واقعیت های جالب درباره مردان که غافلگیرتان می کند
-
مقاله بررسی آفتها و موانع فردی سلامت روح و روان از دیدگاه اسلام
-
راهی به سوی سبک زندگی سالم
تگها
- سلامت
- التهاب
- بستنی
- سازمان جهانی بهداشت
- لبنیات
- مقالات تغذیه و سلامت
- نان سفید
- سلامت پوست
- سوسیس
- کالباس
- غذاهای مضر
- ارگانیک
- میکروبیوم روده
- فروکتوز
- محصولات لبنی
- التهاب پوست
- عادتهای غذایی
- پنیر
- پوستی شاد
- افتادگی پوست
- حفاظت از پوست
- مصرف مواد لبنی
- انسداد منافذ پوستی
- اختلال تعادل هورمونی
- شیرینکنندههای مصنوعی
- چروک
- محصولات فرآوریشده
- تحقیقات سرطان
- کنسرو گوشت
- نیتریت سدیم
- روغن هیدروژنه
- امولسیفای
- طعمدهندههای شیمیایی
مطالب پربیننده
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی صنایع سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی پزشکی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی مکانیک (2) سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی مکانیک (1) سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی نقشه برداری سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی عمران سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی برق سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علوم شناختی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علوم کامپیوتر و بیوانفورماتیک سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای ژئوفیزیک سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای فیزیک سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای ریاضی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای آمار سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای آموزش زبان و ادبیات انگلیسی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای بیوشیمی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای شهرسازی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای معماری سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مدرسی معارف اسلامی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علوم ارتباطات سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای حسابداری سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای گردشگری سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای حقوق سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مدیریت سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علم اطلاعات و دانش شناسی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای روانشناسی ۲ سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای سنجش و اندازه گیری سال 1403
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای روانشناسی سال 1403
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علوم تربیتی سال 1403
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای فلسفه سال 1403
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای الهیات و معارف اسلامی سال 1403
- قوانین کلاس و مدرسه
- قالب آماده و زیبای پاورپوینت(15)
- ۵ فیلم که همه زنان ایرانی باید تماشا کنند
- شعار سال ۱۴۰۱ «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- رنگ چشم هایتان درباره شما و اجدادتان چه می گوید؟
- قالب زیبای پاورپوینت برای ارائه پروپوزال و دفاع رساله دکترا
- قالب پاورپوینت کادر دار زیبا
- متن کامل دعای جوشن کبیر با ترجمه
- قالب پاورپوینت گرافیکی و طرح دار زیبا
- قالب پاورپوینت گرافیکی زیبا
- نمونه تدریس درس اول هدیه آسمان پنجم
- قالب پاورپوینت گرافیکی جالب
- اندکی درباره درسپژوهی
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- قالب پاورپوینت
- همه زائران سلطان
- چشم رنگی ها چه شخصیتی دارند؟ روانشناسی رنگ چشم ها
- کتاب پسری که جادویی شد
- معرفی کتاب
- دوستی با کتاب
- قالب پاورپوینت گرافیکی
- درباره محسن رضایی
- تکنولوژی و اهمیت آن در زندگی امروزی
- معرفی کتاب
- خلاصه کتاب سواد بصری
- درباره امیر کبیر
- درباره فخرالدین عراقی
- کتاب پیوند زخم خورده
- کتاب راهنمای کامل Interaction access