مقالات تغذیه و سلامت
فواید جالب مصرف ۳ تا ۴ عدد خرما در روز

اگر در روز عادت به خوردن تنها سه عدد خرما داشته باشید دیگر با کمبود بسیاری از ویتامین ها در بدن خود مواجه نمی شوید.
اگر در روز عادت به خوردن تنها سه عدد خرما داشته باشید دیگر با کمبود بسیاری از ویتامین ها در بدن خود مواجه نمی شوید.
خرما سرشار از مواد معدنی از جمله پروتئین، پتاسیم، فیبر، منگنز، ویتامین های ب ۶؛ ب ۱، ب ۲، ب۳ و ب ۵ بعلاوه منیزیم، کلسیم و آهن است.
مصرف ۳ تا ۴ عدد خرما در روز به همراه شیر، یک شروع خوب برای تجربه ۱۰ اتفاق مفید در بدن است:
کاهش کلسترول: مواد متعددی مانند پتاسیم و سولفور در خرما وجود دارد که نه تنها سلامت قلب را حفظ می کند بلکه به روند شکستن چربی در بدن نیز کمک می کند. برای افزایش میزان متابولیسم، کاهش کلسترول و کاهش وزن، صبح ها خرما مصرف کنید.
پیشگیری از شب کوری: مصرف روزانه خرما باعث حفظ سلامت چشم و همچنین جلوگیری از بیماری های چشمی از قبیل شب کوری می شود. خمیری که از برگ خرما تهیه شده است را می توان به صورت خوراکی مصرف نمود تا شب کوری را کاهش دهد.
بهبود کم خونی: کم خونی کمبود تعداد سلول های گلبول های قرمز در خون انسان است و باعث کمبود آهن می شود. خرما حاوی مقدار زیادی آهن است که برای درمان کمبود آهن و کم خونی بسیار مناسب است.
درمان یبوست: خرما منبع غنی فیبر است که نقش مهمی که در آسان شدن اجابت مزاج و عبور راحت مواد غذایی از طریق دستگاه گوارش دارد. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که در آخر شب خرما را در آب بخیسانید. این خرماهای خیس خورده را صبح روز بعد مانند شربت میل کنید تا به بهترین نتیجه ممکن برسید.
درمان اسهال: خرما رسیده در درمان اسهال به عنوان میوه ای که حاوی پتاسیم است به کنترل عملکرد روده کمک می کند.
درمان سرطان های شکمی: سرطان های ناحیه شکم شامل سرطان معده، سرطان کلیه، سرطان رحم، سرطان تخمدان، سرطان لوزالمعده و سرطان کبد می شود. تحقیقات نشان می دهد که خرما خطر ابتلا به سرطان های ناحیه شکم را کاهش می دهد.
حفظ سلامت سیستم عصبی: پتاسیم فراوانی که در خرما وجود دارد سرعت و هوشیاری مغز را افزایش می دهد. پتاسیم که یک عنصر حیاتی برای سلول ها است سطح فشار خون و ضربان قلب را کنترل می کند و در نتیجه از بروز بیماری های قلبی و سکته قلبی جلوگیری می کند.
درمان آلرژی: خرما حاوی گوگرد آلی است که به ندرت در مواد غذایی دیگر یافت می شود. گوگرد آلی دارای مزایای متعددی برای سلامت است که شامل کاهش واکنش های آلرژیک و حساسیت فصلی است.
سلامت دندان: خرما حاوی فلورین است. فلورین یک عنصر شیمیایی مهم است که با از بین بردن پلاک و تقویت مینای دندان مانع از پوسیدگی دندان می شود.
حفظ سلامتی پوست: خرمای قرمز با ویتامین ث و فلانوئیدهایی که دارد می تواند خاصیت ارتجاعی پوست را ارتقا دهد و بافت زیرجلدی آن را غنی کند و در نهایت پوست شما را صاف کند. رطب همچنین حاوی ویتامین ب ۵ است که در جلوگیری از کشیده شدن پوست کمک می کند.
منبع: naturalnews
دانلود تصاویر
مطالب مرتبط
-
همه چیز درباره یائسگی
-
تب روانی چیست و چگونه درمان میشود؟
-
خواص بینظیر نان سنگک
-
رابطه چاقی و بیماریهای لثه
-
درمان بیماریهای مزمن با نورونهای مصنوعی
-
تاثیر ویروس تبخال بر ام اس
-
فواید روابط عاشقانه برای بدن
-
چند راهکار برای حفظ تناسب اندام زنان در دهه چهارم عمر
تگها
- متابولیسم
- سکته قلبی
- سلامت چشم
- سلامت قلب
- کاهش وزن
- سیستم عصبی
- منیزیم
- فیبر
- مواد غذایی
- ضربان قلب
- مواد معدنی
- ویتامین
- کاهش کلسترول
- دستگاه گوارش
- سرطان کبد
- افزایش متابولیسم
- بیماری های قلبی
- سرطان معده
- مینای دندان
- سلامت دندان
- کلسیم
- درمان یبوست
- سرطان کلیه
- ویتامین ث
- ویتامین ب ۱
- کمبود آهن
- ویتامین ب 6
- عملکرد روده
- پتاسیم
- حفظ سلامت چشم
- پوسیدگی دندان
- سرطان رحم
- درمان آلرژی
- آهن
- درمان اسهال
- ویتامین ب ۵
- سرطان تخمدان
- سرطان لوزالمعده
- ویتامین ب ۲
- گلبول های قرمز
- مصرف خرما
- منگنز
- سولفور
- فلورین
- سلامت سیستم عصبی
- بیماری های چشمی
- خرما
- ویتامین ب۳
- پیشگیری از شب کوری
- بهبود کم خونی
- درمان سرطان های شکمی
- سرطان های ناحیه شکم
- حفظ سلامت سیستم عصبی
- هوشیاری مغز
- سطح فشار خون
- گوگرد آلی
- واکنش های آلرژیک
- حساسیت فصلی
- تقویت مینای دندان
- حفظ سلامتی پوست
- فلانوئید
- خاصیت ارتجاعی پوست
- فواید مصرف خرما