پتاسیم
مقالات تغذیه و سلامت
آشنایی با خواص و مضرات جگر گوسفند
جگر گوسفند سرشار از ویتامینها و مواد مغذی مورد نیاز بدن و یک خوراکی مفید برای درمان و پیشگیری از کم خونی است.
مقالات تغذیه و سلامت
چرا با وجود روزهداری دچار افزایش وزن میشویم؟
انتظار ابتدایی خیلی از افرادی که دچار افزایش وزن هستند این است که در طی یک ماه روزه داری کاهش وزن چشمگیری داشته باشند.اما برای خیلی ها نه تنها این اتفاق نمی افتد بلکه در پایان این ماه مبارک جرات دیدن عدد روی ترازوی وزن کشی را ندارند.چرا که با و
پژوهش دانشگاهی
استفاده از پسماند پلاستیک برای جذب دیاکسید کربن
گروهی از محققان دانشگاه رایس آمریکا به روشی شیمیایی برای تبدیل پسماند پلاستیک به نوعی جذب کننده دیاکسید کربن صنایع دست یافتهاند.
مقالات تغذیه و سلامت
برترین رژیم غذایی سال ۲۰۲۲ میلادی
رژیمهای غذایی مدیترانهای، WW، Flexitarian، کلینیک مایو، والیومتریکس، DASH، MIND و نوردیک برترین رژیمهای غذایی سال ۲۰۲۲ میلادی انتخاب شدهاند.
مقالات تغذیه و سلامت
فواید بینظیر خوردن سیب به صورت ناشتا
خوردن سیب با شکم خالی به کاهش وزن کمک میکند. از آنجا که سیب کالری کم و از طرفی فیبر بالایی دارد، از افزایش وزن و گرسنگی صبحگاهی جلوگیری میکند. اما سیب به تنهایی غذای کاملی نیست. بهتر است آن را درست زمانی که بیدار میشوید
مقالات تغذیه و سلامت
حفظ سلامت قلب با مصرف سدیم کمتر و پتاسیم بیشتر
بر اساس مطالعه جدیدی که روی بیش از ۱۰۰ هزار فرد بزرگسال انجام شد، مصرف سدیم کمتر و پتاسیم بیشتر در رژیم غذایی با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.
مقالات تغذیه و سلامت
خواص درمانی هنداونه
یک متخصص طب گیاهی با اشاره به خواص درمانی هندوانه، گفت: این میوه قند خون را تنظیم کرده و سبب رقیق شدن خون، تقویت کلیه و کبد میشود.
مقالات تغذیه و سلامت
فواید جالب مصرف ۳ تا ۴ عدد خرما در روز
اگر در روز عادت به خوردن تنها سه عدد خرما داشته باشید دیگر با کمبود بسیاری از ویتامین ها در بدن خود مواجه نمی شوید.
مقالات تغذیه و سلامت
۷ ماده غذایی برای کنترل موثر فشارخون
اگر فشار خون شما بالاتر از ۱۲۰/۸۰ میلی متر جیوه است، و اگر بدنبال راهکارهای ساده برای حفظ سطح سالم فشار خون خود هستید، بشقاب غذا یک راه عالی برای رسیدن به این هدف است.
مقالات پزشکی و سلامت
بهترین گزینه های غذایی برای بهبود جریان خون!
زمانی که رگهای خونی در اثر تجمع پلاکها دچار تنگی می شوند٬ خونرسانی به درستی به اندام ها صورت نمی گیرد.
مقالات تغذیه و سلامت
مضرات سرکه سیب که نمیدانید!
مصرف متوسط سرکه سیب، فواید زیادی برای سلامتی دارد با این حال، استفاده بیش از حد آن میتواند برخی از عوارض جانبی مانند مشکلات گوارشی، کاهش سطح پتاسیم (هیپوکالمی) و پوسیدگی دندان را ایجاد کند.
مقالات تغذیه و سلامت
۸ دلیل مهم برای مصرف هندوانه
قریب به ۹۲ درصد از این میوه را آب تشکیل می دهد و میوه ای بدون چربی است. خواص مصرف هندوانه از بهبود سلامت قلب و عروق گرفته تا تقویت سیستم ایمنی بدن، متنوع است
مقالات تغذیه و سلامت
غذاهایی که قاتل خستگی هستند
نوع مواد غذایی و چگونگی مصرف آنها نقشی مهم در سطح انرژی و خستگی دارند، استفاده از غذاهای مناسب و مصرف وعدههای کوچک و پرتعداد در روز راهکار مناسبی برای مبارزه با این خستگی ها است.
مقالات تغذیه و سلامت
بامیه ، گیاهی شگفت انگیر در درمان دیابت
بامیه که با نام «لیدی فینگر» نیز شناخته میشود، یک گیاه گلدار سبز رنگ بوده که به مانند گل ختمی و پنبه از خانواده «پنیرکیان» محسوب میشود. بر اساس نتایج یک پژوهش بامیه جدای از طعم شگفت انگیزش، مملو از مواد مغذی و
مقالات تغذیه و سلامت
انبه؛ میوهای با خاصیت های حیرتانگیز
انبه یکی از مغذیترین میوههای روی این سیاره است. این میوه که پادشاه میوهها خطاب میشود، نه تنها غنی از مواد مغذی است، بلکه مزه متفاوت و ویژگیهای درمانی شگفتانگیزی هم دارد. در واقع انبه نوعی ابرخوراکی محسوب میشو
مقالات تغذیه و سلامت
فواید و خواص زغال اخته
زغال اخته ، دانهای است کوچک و بیضیشکل. این دانه معمولا یا قرمز کمرنگ است یا قرمز تیره. البته بیشتر انواع زغال اخته که در نقاط مختلف رشد میکنند به همان رنگ قرمز تیره هستند.
مقالات تغذیه و سلامت
غذاهایی که کلسیم مورد نیاز بدن را تامین میکنند
برخی از افراد به دلیل حساسیت نمیتوانند شیر بنوشند و هضم آن برایشان دشوار است، بنابراین به دنبال منابع دیگری برای تامین کلسیم هستند.
مقالات تغذیه و سلامت
دانههای چیا را به ۸ دلیل به رژیم غذاییتان اضافه کنید
دانه های چیا به خاطر هزار و یک دلیل سلامتی در جهان محبوبیت زیادی کسب کرده اند.این دانه های ریز بهترین مکمل های کاهش وزن محسوب می شوند و آنهم به دلیل فیبر بالا، اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه موجود در آنها.
مقالات تغذیه و سلامت
کلسترول خوب از کبد محافظت میکند
مطالعات محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشینگتن در سنتلوئیس نشان میدهد یک نوع کلسترول خوب (HDL)، از کبد در برابر انواع آسیبها محافظت میکند.
مقالات تغذیه و سلامت
مزایای انگور برای سلامت
انگور حاوی مواد مغذی گیاهی برای حفظ سلامت قلب از جمله پلی فنول ها و اسید فنولیک است. بسیاری از تمدن های باستانی فواید سلامتی انگور و میوه آن را شناخته اند؛ از پیشگیری از شیوع بیماری های قلبی گرفته تا جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲، می توان به خواص د