کاهش کلسترول
مقالات سلامت روان
مصرف این داروها برای شما کابوس میآورد
همه ما هر از گاهی کابوسهایی را تجربه میکنیم، اما اگر کابوس شما مکرر رخ میدهد، ممکن است نشانهای از یک مشکل عمیقتر باشد.
مقالات تغذیه و سلامت
فواید جالب مصرف ۳ تا ۴ عدد خرما در روز
اگر در روز عادت به خوردن تنها سه عدد خرما داشته باشید دیگر با کمبود بسیاری از ویتامین ها در بدن خود مواجه نمی شوید.
مقالات تغذیه و سلامت
سلامتی با مصرف منظم بادام
بادام سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و فیبر، همراه با تعداد زیادی از مزایای سلامتی است. فقط یک مشت بادام حدود یک هشتم نیاز ما به پروتئین روزانه را تامین می کند.
مقالات تغذیه و سلامت
محدود کردن مصرف گوشت قرمز ۱۰ اتفاق در بدن
اگر شما هنوز نمی دانید گوشت قرمز خوب است یا نه و با حذف آن در بدن چه می شود، خواندن این مطلب را از دست ندهید.
مقالات ورزش و سلامتی
پیاده روی روزانه و افزایش طول عمر
تمرین فیزیکی با بهبود فشار خون، کاهش کلسترول، تنظیم قند خون در دیابت و کاهش وزن، به طور کلی موجب کاهش ریسک بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
مقالات تغذیه و سلامت
آب گوجه فرنگی و کاهش کلسترول
بعلاوه مشخص شد خوردن روزانه آب گوجه فرنگی باعث کاهش وزن بدن، چربی بدن، اندازه دور کمر و شاخص توده بدنی (BMI) می شود.
پژوهش های جدید پزشکی
کاهش ۷۰ درصدی عفونت کرونا با داروی کاهش چربی خون
مطالعات جدید نشان میدهد یک داروی خوراکی کاهش کلسترول خون در کاهش شدت عفونت کووید-۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن تا ۷۰ درصد موثر است.
مقالات تغذیه و سلامت
فواید پرشمار مصرف سیر برای مردان
از سیر معمولاً برای افزایش طعم در غذا استفاده میشود. اما استفادههای سنتی و درمانی خوردن سیر طبخ شده و سیر خام مربوط به دوران باستان است. جالب است بدانید سیر، اثراتی بسیار مثبت روی سلامت مردان خواهد داشت.
مقالات تغذیه و سلامت
۱۰ ماده غذایی گیاهی برای بهبود سلامت کلیه ها
بهبود عملکرد کلیه ها به راحتی با مصرف گزینه های غذایی سالم امکان پذیر است. بیش از ۱۰ نوع ماده غذایی گیاهی وجود دارند که منجر به حفظ سلامت این اعضای حیاتی بدن می شوند.
مقالات تغذیه و سلامتی
۹ گزینه غذایی سالم که منابع غنی از آهن هستند!
بنا به اعلام سازمان جهانی بهداشت، کمبود آهن یکی از رایج ترین کمبودهای تغذیه ای در سراسر جهان بخصوص در میان کودکان و زنان باردار است.
مقالات تغذیه و سلامت
روغن خوراکی هوشمند، جدیدترین اختراع دست بشر
روغنهای هوشمند جدید تلفیقی از روغنهای نسل قبل به همراه بسیاری از مواد مغذی مورد نیاز بدن انسان است که توانسته طرفداران زیادی را به خود جذب کند.
مقالات تغذیه و سلامت
۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید!
برخی افراد بنا به دلایل مختلف از جمله کاهش وزن، کربوهیدرات را به طور کامل از رژیم شان حذف می کنند و یا به حداقل می رسانند. این در حالی است که برخی کربوهیدرات ها را تحت هیچ شرایطی نباید از رژیم حذف کرد.
محصولات کشاورزی
این ۹ میوه و سبزی را به هیچ وجه دور نریزید!
اگر بلافاصله قطعاتی از محصولات تازه کشاورزی را جدا کرده و در سطح زباله بیندازید، بسیاری از مواد مغذی قدرتمند این محصولات را از دست داده اید.
مقالات تغذیه و سلامت
بادام با کلسترول و چاقی میجنگد
فرضیه رایج این است که هر یک کالری مساوی یک کالری است، به عنوان مثال، ۵۰۰ کالری سبزیجات همان ۵۰۰ کالری بستنی است و فقط دارای مشخصات مغذی بسیار متفاوت هستند. اما یک مطالعه جدید این فرض را در مورد بادام به چالش میکشد.
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی که کلسترول خون را کاهش میدهند
کلسترول بالای خون یکی از مهمترین دلایل انسداد عروق و بروز بیماریهای قلبی و مرگ و میر در سراسر جهان به شمار می رود. تبعیت از رژیم غذایی سالم مهمترین عامل در کاهش کلسترول است.
مقالات تغذیه و سلامت
آنتی اکسیدان ها چطور مراقب سلامت شما هستند؟
آنتی اکسیدان ها که در میوه ها، سبزیجات و انواع چای یافت می شوند، از بدن شما در برابر رادیکال های آزاد و در نهایت ابتلا به برخی بیماری ها محافظت می کند.
کاهش کلسترول خون با چند روش ساده
کلسترول بالا یکی از مهمترین عواملی است که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد. داروها میتوانند منجر به کاهش کلسترول شوند ولی با چند روش ساده و تغییر در سبک زندگی میتوان کلسترول خون را به طور طبیعی کاهش داد.
کاهش کلستر
سیب زمینی و هزار و یک خاصیت
سیب زمینی ضمن تامین نیاز بدن به انواع ویتامینها و مواد مغذی، به کاهش فشار خون، تسکین درد ناشی از روماتیسم مفصلی، حفظ سلامت استخوانها، جوانسازی پوست و کاهش کلسترول خون کمک میکند و از خواص ضدسرطانی نیز برخوردار است.
سیب زمینی که برای
۱۰ خاصیت اثبات شده اسفناج برای سلامتی
اسفناج یک منبع غنی از ویتامینها است که به کاهش وزن و سلامت استخوانها کمک کرده و خاصیت ضد سرطانی دارد.
اسفناج یکی از سبزیهای بومی ایران است که کاشت آن در کشورهای آسیایی و خاورمیانه به دو هزار سال قبل باز میگردد. کاشت این سبزی