مقالات تغذیه و سلامت

فواید علمی مصرف کدو سبز

فواید علمی مصرف کدو سبز

 طبق تحقیقات علمی کدو سبز فواید زیادی برای افزایش سطح سلامت بدن دارد .به گفته محققان کدو سبز  ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد . افزودن منظم مقداری کدو سبز به برنامه غذایی، می‌تواند در طولانی‌مدت از شما محافظت کند.


کدوسبز خوراکی سرشار از مواد مغذی و یک افزودنی هوشمند برای هر برنامه غذایی است.

 طبق تحقیقات علمی کدو سبز فواید زیادی برای افزایش سطح سلامت بدن دارد .  

 

به گفته محققان کدو سبز  ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد . افزودن منظم مقداری کدو سبز به برنامه غذایی، می‌تواند در طولانی‌مدت از شما محافظت کند. تجزیه و تحلیل تحقیقی منتشر شده در سال ۲۰۱۷ نشان داد که کدو سبز نه تنها خاصیت مبارزه با سرطان را نشان می‌دهد، بلکه میزان مرگ‌ومیر را برای انواع خاصی از سلول‌های سرطانی نیز بالا می‌برد.

این سبزی می‌تواند به کاهش وزن کمک کند ،کدو سبز منبع فراوانی از کاروتنوئیدها، از جمله لوتئین، بتاکاروتن و زاگزانتین، است که از انواع رنگدانه‌های گیاهی است که اغلب در میوه‌ها و سبزیجات با رنگ‌های زرد، قرمز و نارنجی یافت می‌شود. برای کسانی که سعی در کاهش وزن دارند، افزایش مصرف کاروتنوئید‌ها یک انتخاب کاملاً هوشمندانه است. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۲ انتشار یافت نشان داد مقادیر بالاتر کاروتنوئید‌ها در خون افراد مورد مطالعه، با کاهش وزن و کاهش چربی مرتبط است.

همچنین ممکن است ساده‌ترین راه برای بهبود سلامت قلبتان، افزودن مقداری کدو سبز به رژیم غذایی باشد. در مطالعه منتشر شده در سال ۲۰۱۸، ۲۹۱۰۳ مرد طی یک دوره مطالعه ۳ ساله و یک دوره پیگیری ۳۱ ساله مورد بررسی قرار گرفتند. آنچه محققان کشف کردند این بود: کسانی که سطح بتاکاروتن سرمی بیشتری دارند، هم از نظر ابتلا به بیماری قلبی و هم سکته مغزی، و همچنین میزان مرگ و میر ناشی از هر علتی، در معرض خطر کمتری قرار دارند.
 
برای افزایش دریافت ویتامین C در رژیم غذایی، لازم نیست حتماً از مرکبات استفاده کنید، کدو سبز یک منبع غنی از این ماده مغذی ضروری است. با مصرف یک کدو سبز بزرگ، ۵۷.۸ میلی‌گرم ویتامین C دریافت خواهید کرد که بیش از ۶۰ درصد میزان مورد نیاز روزانه برای مردان و بیش از ۷۵ درصد برای زنان است؛ با تمام این میزان ویتامین C، سیستم ایمنی‌تان تقویت خواهد شد.

 

مطالعات متعددی نشان داده‌اند که سطح کافی ویتامین C در سرم افراد ممکن است یک اثر پیشگیرانه در برابر عفونت داشته باشد و از شدت و مدت بیماری در بین بیماران بکاهد.

همچنین اگر هضم غذا به کندی پیش می‌رود، افزودن مقداری کدو سبز به برنامه غذایی، می‌تواند به حل این مسئله کمک کند. یک کدو سبز متوسط علاوه بر اینکه منبع غنی از آب است، که می‌تواند به حرکت غذا در دستگاه گوارش کمک کند، حاوی دو گرم فیبر، یعنی هشت درصد از میزان مورد نیاز روزانه است که باعث می‌شود هضم غذا منظم‌تر شود.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه