بتاکاروتن
مقالات تغذیه و سلامت
مواد خوراکی که سرطان را ضربه فنی میکنند
درحالیکه برخی افراد به لحاظ ژنتیکی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند، اما تحقیقات نشان میدهد که میتوان تقریبا از 25 درصدِ موارد کلی ابتلا به این بیماری، تنها با انتخاب رژیم غذایی و تغذیه مناسب پیشگیری کرد.
مقالات تغذیه و سلامت
نکاتی جالب درباره فواید و مضرات جگر مرغ
جگر مرغ اگر ارگانیک تهیه شده باشد خوردن آن برای کاهش استرس و تقویت پوست و مو و درمان برخی بیماریها بسیار مفید و موثر است.
مقالات بهداشت و سلامت
افرادی که بیشتر از بقیه مریض میشوند؟
شاید شماهم اطرافتان افرادی را دیده اید که زیاد مریض می شوند، زیاد بیمار شدن افراد میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که نیاز به درمان دارد.
پژوهش های جدید پزشکی
علاج میگرن با رژیم غذایی گیاهی
مطالعات اخیر محققان نشان میدهد رژیم غذایی گیاهی غنی از سبزیجات با برگ پهن سبز تیره علائم میگرن مزمن را کاهش میدهد.
مقالات پزشکی و سلامت
حملات آسم؛ گزینه های غذایی پیشگیری کننده و تشدید کننده
زمانی که عملکرد سلول های عضلات در ریه ها مختل شود و دچار انقباض و سفت شدن شوند، آسم بروز می کند. این سلول ها روی سایر سلول ها نیز اثر می گذارند و شروع به تولید بیشتر مواد مخاطی غلیظ و جذاب می کنند.
مقالات تغذیه و سلامت
۸ دلیل مهم برای مصرف هندوانه
قریب به ۹۲ درصد از این میوه را آب تشکیل می دهد و میوه ای بدون چربی است. خواص مصرف هندوانه از بهبود سلامت قلب و عروق گرفته تا تقویت سیستم ایمنی بدن، متنوع است
مقالات تغذیه و سلامت
انبه؛ میوهای با خاصیت های حیرتانگیز
انبه یکی از مغذیترین میوههای روی این سیاره است. این میوه که پادشاه میوهها خطاب میشود، نه تنها غنی از مواد مغذی است، بلکه مزه متفاوت و ویژگیهای درمانی شگفتانگیزی هم دارد. در واقع انبه نوعی ابرخوراکی محسوب میشو
مقالات تغذیه و سلامت
فواید علمی مصرف کدو سبز
طبق تحقیقات علمی کدو سبز فواید زیادی برای افزایش سطح سلامت بدن دارد .به گفته محققان کدو سبز ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد . افزودن منظم مقداری کدو سبز به برنامه غذایی، میتواند در طولانیمدت از شما محافظت کند.
پژوهش های جدید پزشکی
معرفی عادتهای سرطان زا
مقامات پزشکی به طور رسمی به عدم مصرف مکملهای ویتامین E و بتاکاروتن توصیه و بر خطر آنها تاکید کرده اند؛ به گونهای که این مکملها ممکن است خطر ابتلا به سرطان یا بیماری قلبی را افزایش دهند.
مقالات تغذیه و سلامت
مزایای انگور برای سلامت
انگور حاوی مواد مغذی گیاهی برای حفظ سلامت قلب از جمله پلی فنول ها و اسید فنولیک است. بسیاری از تمدن های باستانی فواید سلامتی انگور و میوه آن را شناخته اند؛ از پیشگیری از شیوع بیماری های قلبی گرفته تا جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲، می توان به خواص د
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی که بعد از ۴۰ سالگی حتما باید مصرف کنید
اگرچه بیماری های قلبی و سرطان ها، جزو نگرانی های اکثر افراد تا قبل از ۴۰ سالگی نیست اما بعد از این سنین و در صورت اتخاذ یک سبک زندگی ناسالم، خطر ابتلا به این بیماری ها چند برابر می شود.سرطان یکی از قاتلان زنان در سنین ۴۰ تا ۵۰ سالگی است و بیماری های
مقالات تغذیه و دیابت
۵ میوه برای بیماران دیابتی
در حالی که روشهایی برای کنترل و نظارت بر دیابت وجود دارد، اما هنوز درمانی قطعی برای این بیماری وجود ندارد. طبق اطلاعات سازمان دیابت استرالیا "دیابت اپیدمی قرن بیست و یکم و بزرگترین چالش سیستم بهداشت استرالیا است. حدود ۱.۷ میلیون استرالیای
مقالات تغذیه و سلامت
پاکسازی سموم کبد با غذاهای گیاهی
بسیاری از سموم بر روی بزرگترین غده بدن یعنی کبد تاثیر می گذارند و این در حالی است که بیشتر عوارض ناشناخته کبدی منجر به مرگ خواهند شد.
مقالات تغذیه و سلامت
۷ دلیل خوب برای مصرف روزانه اسفناج!
کمتر کسی می داند که مصرف روزانه اسفناج منجر به کاهش سطح کلسترول شده و از مشکلات گردش خون و قلب پیشگیری می کند.
مقالات تغذیه و سلامت
۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید!
برخی افراد بنا به دلایل مختلف از جمله کاهش وزن، کربوهیدرات را به طور کامل از رژیم شان حذف می کنند و یا به حداقل می رسانند. این در حالی است که برخی کربوهیدرات ها را تحت هیچ شرایطی نباید از رژیم حذف کرد.
مقالات تغذیه و سلامت
۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید!
برخی افراد بنا به دلایل مختلف از جمله کاهش وزن، کربوهیدرات را به طور کامل از رژیم شان حذف می کنند و یا به حداقل می رسانند. این در حالی است که برخی کربوهیدرات ها را تحت هیچ شرایطی نباید از رژیم حذف کرد.
مقالات تغذیه و سلامت
سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر میشود
همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی ها این موضوع درست باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.
مقالات تغذیه و سلامت
۷ ویتامین ضد سرطان را به رژیم تان اضافه کنید!
هیچ ماده غذایی به تنهایی نمی تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد ولی ترکیب مناسبی از مواد غذایی گوناگون حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، می تواند این خطر را تا حد زیادی کاهش دهد.
با ویتامینهای ضد سرطان آشنا شوید
هیچ ماده غذایی به تنهایی نمی تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد ولی ترکیب مناسبی از مواد غذایی گوناگون حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، می تواند این خطر را تا حد زیادی کاهش دهد.
انواع مواد مغذی برای مبارزه با سرطان در دسترس هستند اما مشکل این است که