لوتئین
مقالات تغذیه و سلامت
مواد خوراکی که سرطان را ضربه فنی میکنند
درحالیکه برخی افراد به لحاظ ژنتیکی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند، اما تحقیقات نشان میدهد که میتوان تقریبا از 25 درصدِ موارد کلی ابتلا به این بیماری، تنها با انتخاب رژیم غذایی و تغذیه مناسب پیشگیری کرد.
مقالات تغذیه و سلامت
فواید علمی مصرف کدو سبز
طبق تحقیقات علمی کدو سبز فواید زیادی برای افزایش سطح سلامت بدن دارد .به گفته محققان کدو سبز ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد . افزودن منظم مقداری کدو سبز به برنامه غذایی، میتواند در طولانیمدت از شما محافظت کند.
مقالات تغذیه و سلامت
مزایای انگور برای سلامت
انگور حاوی مواد مغذی گیاهی برای حفظ سلامت قلب از جمله پلی فنول ها و اسید فنولیک است. بسیاری از تمدن های باستانی فواید سلامتی انگور و میوه آن را شناخته اند؛ از پیشگیری از شیوع بیماری های قلبی گرفته تا جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲، می توان به خواص د
مقالات تغذیه و سلامت
سبزیجاتی که باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید!
سبزیجات منابع مهم بسیاری از مواد مغذی از جمله پتاسیم، فیبر غذایی، اسید فولیک و ویتامین های آ، ث وEهستند. خوردن رژیم غنی از میوه ها و سبزیجات به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم می تواند خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت
مقالات تغذیه و سلامت
۷ دلیل خوب برای مصرف روزانه اسفناج!
کمتر کسی می داند که مصرف روزانه اسفناج منجر به کاهش سطح کلسترول شده و از مشکلات گردش خون و قلب پیشگیری می کند.
مقالات تغذیه و سلامت
سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر میشود
همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی ها این موضوع درست باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.
مقالات سلامتی و بهداشت
عادتهایی که به سلامت و درخشندگی پوست منجر میشوند
پوست آینه سلامت بدن است و نیاز به مراقبت دارد. با رعایت چند راهکار ساده میتوان بدون نیاز به صرف هزینههای سرسامآور، پوستی سالم و شاداب داشت