مقالات تغذیه و سلامت
نکاتی برای دریافت آنزیم های گوارشی بیشتر از رژیم غذایی

آنزیمهای گوارشی میتوانند به تسکین سوزش سر دل، رفلاکس اسید معده، کندی عملکرد روده و اسهال کمک کنند.
آنزیمهای گوارشی میتوانند به تسکین سوزش سر دل، رفلاکس اسید معده، کندی عملکرد روده و اسهال کمک کنند.
به گزارش پایگاه اینترنتی ریل فودفورلایف، یک بدن متعادل به آنزیم های گوارشی مکمل نیاز ندارد؛ زیرا به خودی خود آنها را تولید می کند. اما آنزیم های مکمل به برخی از افراد کمک می کند تا از مواد غذایی مصرفی بهتر به مواد مغذی دسترسی پیدا کند؛ به خصوص اگر از ناراحتی های گوارشی رنج می برد.
در این گزارش نکاتی بیان شده است که به جای مصرف مکمل، با تغییر شیوه زندگی و رژیم غذایی می توان آنزیم های گوارشی بیشتری از مواد غذایی دریافت کرد.
برای دریافت آنزیمهای بیشتر گنجاندن مصرف سبزیجات و میوهها به صورت خام در رژیم غذایی بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که آنها سرشار از آنزیم هستند. همچنین جوانه دانه غلات و حبوبات حاوی غنیترین آنزیمها هستند؛ زیرا فرآیند جوانه زدن خود باعث افزایش میزان آنزیمها میشود. میوه ها و سبزیجات حاوی آنزیم های زیادی هستند که این آنزیم ها می توانند از ابتلا به بیماری پیشگیری کنند.
افزایش مصرف غذاهای خام به ویژه میوه ها و سبزیجات می تواند به پاک سازی دستگاه گوارشی و بهبود هضم کمک کند؛ زیرا آنها حاوی مقادیر زیادی فیبر، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی گیاهی هستند. از آنجا که بسیاری از آنزیمها در دمای بیشتر از ۱۱۵ درجه فارنهایت (۴۶ درجه سانتی گراد) از بین میروند، بهتر است میوه و سبزیجات را به صورت خام استفاده کرد تا بیشترین فایده را داشته باشید.
به طور کلی، آنزیم های موجود در میوه ها و سبزیجات خام برای هضم مواد مغذی موجود در آنها بسیار مفید هستند، اما برای کل فرآیند گوارش بدن نیز ضروری هستند. در حالی که همه میوهها و سبزیجات حاوی آنزیم هستند، اما مصرف سیب، آووکادو، هویج، گریپ فروت، اسفناج و گوجه فرنگی به صورت خام بیشترین میزان آنزیم های گوارشی بدن را تامین می کنند.
حذف خوراکی های فراوری شده و بیش از حد پخته شده از دیگر نکاتی است که موجب دریافت آنزیم های گوارشی بیشتر از مواد غذایی می شود. همچنین بهتر است غذا را به صورت بخارپز و یا با استفاده از یک آرام پز تهیه کرد.
از دیگر نکاتی که باعث دریافت آنزیم های بیشتر از غذا می شود این است که قبل از صرف غذای پخته، یک وعده سالاد که غنی از آنزیم است مصرف شود. مصرف بیشتر خوراکیهای خام نیز موجب دریافت آنزیم های بیشتر از رژیم غذایی می شود؛ دست کم ۲۰ تا ۷۰ درصد از رژیم غذایی خود را بسته به فصل به خوراکی های خام اختصاص دهید.
همچنین کامل جویدن غذا نیز موجب تولید آنزیم های بیشتر می شود؛ چرا که تولید آنزیم ها از دهان آغاز می شود؛ یعنی زمانی که غذا با بزاق تماس پیدا میکند. جویدن کامل به بدن زمان کافی برای تولید آنزیم و سپس تجزیه غذا به ذرات کوچک می دهد. این ریز شدن غذا باعث می شود آنزیم های موجود موثرتر عمل کنند؛ چرا که آنزیم ها به محتوای غذا دسترسی کامل پیدا می کنند.
مطالب مرتبط
-
۱۰ روش برای درمان اگزما در خانه
-
چکاپهای ضروری برای زنان بالای ۳۵ سال کدامند؟
-
عادت هایی که باعث پیری زودرس می شوند
-
رژیم غذایی پرچرب موجب پیشرفت سرطان پروستات میشود
-
توصیه های بهداشتی در ماه رمضان
-
۳ ویتامینی که برای لاغری معجزه میکند
-
برترین نوشیدنی های ضد سرطان که در جهان وجود دارند
-
۱۰ خاصیت اثبات شده اسفناج برای سلامتی
تگها
مطالب پربیننده
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی صنایع سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی پزشکی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی مکانیک (2) سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی مکانیک (1) سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی نقشه برداری سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی عمران سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مهندسی برق سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علوم شناختی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علوم کامپیوتر و بیوانفورماتیک سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای ژئوفیزیک سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای فیزیک سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای ریاضی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای آمار سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای آموزش زبان و ادبیات انگلیسی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای بیوشیمی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای شهرسازی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای معماری سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مدرسی معارف اسلامی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علوم ارتباطات سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای حسابداری سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای گردشگری سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای حقوق سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای مدیریت سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علم اطلاعات و دانش شناسی سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای روانشناسی ۲ سال ۱۴۰۳
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای سنجش و اندازه گیری سال 1403
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای روانشناسی سال 1403
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای علوم تربیتی سال 1403
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای فلسفه سال 1403
- سئوالات و پاسخنامه آزمون دکترای الهیات و معارف اسلامی سال 1403
- قوانین کلاس و مدرسه
- قالب آماده و زیبای پاورپوینت(15)
- ۵ فیلم که همه زنان ایرانی باید تماشا کنند
- شعار سال ۱۴۰۱ «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- قالب زیبای پاورپوینت برای ارائه پروپوزال و دفاع رساله دکترا
- قالب پاورپوینت کادر دار زیبا
- رنگ چشم هایتان درباره شما و اجدادتان چه می گوید؟
- قالب پاورپوینت گرافیکی و طرح دار زیبا
- قالب پاورپوینت گرافیکی زیبا
- نمونه تدریس درس اول هدیه آسمان پنجم
- متن کامل دعای جوشن کبیر با ترجمه
- قالب پاورپوینت گرافیکی جالب
- اندکی درباره درسپژوهی
- همه زائران سلطان
- قالب پاورپوینت
- کتاب پسری که جادویی شد
- معرفی کتاب
- دوستی با کتاب
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- قالب پاورپوینت گرافیکی
- درباره محسن رضایی
- چشم رنگی ها چه شخصیتی دارند؟ روانشناسی رنگ چشم ها
- معرفی کتاب
- درباره امیر کبیر
- کتاب راهنمای کامل Interaction access
- درباره فخرالدین عراقی
- تکنولوژی و اهمیت آن در زندگی امروزی
- خلاصه کتاب سواد بصری
- کتاب پیوند زخم خورده