کتاب نگاهی به راه طی شده در تولید و صنعت

کتاب نگاهی به راه طی شده در تولید و صنعت

محمد عبدالصمدی در کتاب نگاهی به راه طی شده در تولید و صنعت، خاطرات و نظراتش را در باب مدیریت تولید به انضمام خاطرات و نظرات دوستانش به رشته تحریر درآورده است.

سالیانی است از تولید علم بومی بویژه در زمینه علوم انسانی سخن گفته می‌شود. اما زمانی این مهم میسر می‌شود که شما تجربیات بومی مدون و قابل دسترس برای پژوهشگران در حوزه‌های مختلف داشته باشید.

با تکیه بر تجربیات بومی است که می‌توان برای زیست بوم ایرانی نظریه‌پردازی کرد. وقتی بانکی از تجربیات مدیران کشور ندارید، چگونه می‌توانید از علم مدیریت بومی که مبتنی بر مختصات و مقتضیات ایرانی است سخن بگویید. مدیران، فعالان عرصه‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی، صنعتی و کار می‌توانند از همت محمد عبدالصمدی و پیگیری و پشتکار ایشان در ثبت تجربیات خود، الهام و نیرو بگیرند و با ثبت تجربیات و خاطرات خود، برای آیندگان چراغ راه گردند.

در کتاب پیش رو موضوع‌های متنوعی به بحث گذاشته شده که طی شانزده فصل دسته‌بندی شده است. از آن جا که ممکن است خواننده با موضوع هر فصل آشنایی نداشته باشد از این رو برای ورود به هر فصل مطلبی برای آشنایی با وجوه مربوطه نگاشته شده است.

در بخشی از کتاب نگاهی به راه طی شده در تولید و صنعت می‌خوانیم:

وقتی روزهای سختی در پیش رو دارید و از مسائلی که پیش خواهد آمد می‌ترسید، به روزهای بعد از آن فکر کنید.

زمانی که نوجوان بودم، پدرم جلسات مذهبی هفتگی در منزل داشت. در ایام خاصی پذیرایی مفصل‌تر می‌شد و ما می‌بایست کار بیشتری می‌کردیم، باید پله‌های زیادی بالا و پایین می‌رفتیم و... تا از میهمانان پذیرایی کنیم. همیشه در چنین ایامی به روزهای بعد از میهمانی فکر می‌کردم که جلسه تمام شده و ما راحت شده‌ایم.

همین فکر باعث می‌شد بیشتر و شاید هم بهتر کار کنم. زیرا می‌دیدم که روز بعد که میهمانی با خوبی تمام شده، همه خوشحال‌اند.

در کار مدیریت هم مواردی پیش می‌آید مثل: جلسات مجمع عمومی، که معمولا شبیه یک محاکمه کوچک است که باید پاسخ سؤالات احتمالی را آماده کنید و یا به سؤالاتی پاسخ دهید که برای‌تان روشن نیست یا در زمانی که یکی از مسئولان بلندپایه می‌خواهد از سازمان شما دیدار کند، یا باید در محاکم قوه قضائیه برای اولین بار شرکت کنید، در تمام این موارد شما از جهات مختلف در اضطرابید و روز سختی را پیش روی دارید.

بهتر است شما در مواردی که تصور دارید ایام سختی را پیش رو دارید به روزهای بعد از آن فکر کنید و قبول کنید که اتفاق مهمی نخواهد افتاد و چه بسا آرامش خیال شما باعث شود بهتر از سد آن مشکل بگذرید.

فهرست مطالب
مقدمه
پیشگفتار
فصل اول: معارفه
فصل دوم: پرونده کاری
فصل سوم: شرایط موفقیت یک مدیر
فصل چهارم: اخلاق مدیر
فصل پنجم: اصول تصمیم‌گیری
فصل ششم: برخورد با نیروی انسانی
فصل هفتم: سازماندهی
فصل هشتم: تولید
فصل نهم: خلاقیت مدیر
فصل دهم: داوری
فصل یازدهم: مدیر و تخلفات
فصل دوازدهم: مدیریت و قانون
فصل سیزدهم: مدیریت و خصلت‌های لازم
فصل چهاردهم: انواع مدیریت
فصل پانزدهم: نامه‌ها
فصل شانزدهم: برداشت‌های قرآنی

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه