کتاب جلسات موفق

کتاب جلسات موفق


در کتاب جلسات موفق: جلساتی که نتیجه می‌دهند، با کمک برایان تریسی، مى‌آموزید که چگونه جلساتى مؤثرتر داشته باشید تا حداکثر بازدهى روى زمانى را که با اشخاص صرف مى‌کنید به دست آید.

جلسه کردن و تشکیل جلسات بخشى ضرورى از هر سازمانى هستند. به عنوان یک مدیر، یک چهارم و یا حتى بیشتر از وقت کارى شما صرف شرکت در جلسات مى‌شود. 70 درصد تا 80 درصد اوقات شما صرف گفتگوى رودررو با اشخاص به‌طور انفرادى یا گروهى مى‌گردد.

هرچه شمار کسانى که در محل کارتان حضور دارند بیشتر باشد و هرچه ماهیت کارتان پیچیده‌تر، تشکیل جلسات گروهى براى حل مسایل، تصمیم‌گیرى، تبادل اطلاعات و تبادل نظرات و عقاید ضرورت بیشترى پیدا مى‌کند. جلسات مدیریت در عمل هستند. جلسات فرصتى مناسب هستند تا شایستگى‌هاى مدیریتى خود را نشان دهید؛ بر مهارت‌هاى ارتباطى خود بیفزایید، روى دیگران تأثیر بگذارید و آنها را متقاعد سازید و هدف‌هاى سازمان را به پیش ببرید.

با خواندن مطالب کتاب جلسات موفق: جلساتی که نتیجه می‌دهند (Meetings that get results)، مى‌توانید در یکى از مهمترین اقدامات زندگى تجارى به مهارت برسید.

جلسات عادى را براى خود و براى شرکتى که در آن کار مى‌کنید مى‌توانید به اتفاقى بزرگ تبدیل کنید. مى‌توانید شرکت‌کنندگان در جلسه را هدایت و راهنمایى کنید. مى‌توانید رؤساى خود را تحت تأثیر توانمندى خود در جلسه‌گردانى قرار دهید. از طریق جلسات کارهایى مى‌توانید بکنید که از هیچ طریق دیگرى امکان‌پذیر نیست. مى‌توانید مسایل را حل کنید، تصمیم بگیرید، نفوذ و مجاب کنید و روند حوادث را کنترل نمایید.

اما جلسات هم مانند تبلیغ کردن است. تخمین‌زده مى‌شود که 50 درصد دلارهایى که صرف آگهی‌هاى تجارتى مى‌شوند تلف مى‌گردند اما اغلب نمى‌دانند که این کدام 50 درصد است که تلف مى‌شود. در ضمن تخمین زده مى‌شود نیمى از اوقاتى که در جلسات صرف مى‌شود تلف مى‌گردد اما کسى نمى‌داند چگونه مى‌توان این 50 درصد را حذف کرد.

بسیارى از جلسات بیش از اندازه طولانى هستند، غیرمؤثر هستند. به نتیجه نمى‌رسند و یا مبهم و بى‌جهت هستند. بااین‌حال نمى‌توان از آنها دست کشید. جلسات بخشى ضرورى از فعالیت‌هاى تجارى هستند که در موفقیت شما ایفاى نقش مى‌کنند.

در کتاب جلسات موفق: جلساتی که نتیجه می‌دهند درباره دو نوع اصلى جلسه بحث مى‌کنیم، نوع اول که با آن بیشترین آشنایى را دارید، جلسه گروهى است که در آن اشخاص به دلایل مختلف دورهم جمع مى‌شوند. جلسه نوع دوم جلساتى کوچک هستند که در آن با یکنفر و درنهایت با دو، سه نفر تشکیل جلسه مى‌دهید تا طى آن درباره استخدامها، اخراجها، سیاستها، پاداشها، تفویض اختیار کردنها و یا به اجرا گذاشتن سایر فعالیتهاى مدیریتى تصمیم بگیرید.

کتاب جلسات موفق: جلساتی که نتیجه می‌دهند، با 21 دیدگاه و نظر که حاصل سال‌ها بررسى و تحقیق درباره سازمان‌ها و هماهنگى مؤثر جلسات است به شما کمک شایانی می‌کند. وقتى این آرا و نظرات را کنارهم قرار مى‌دهید و از آنها در راهکارهاى مدیریتى خود استفاده مى‌کنید، در جلسات تا حدود زیاد موفق‌تر ظاهر مى‌شوید و با احتمال زیاد به سرعت به آنچه تصورش را نمى‌کردید مى‌رسید.

برایان تریسی (Brian Tracy) یکی از نویسندگان مطرح دنیاست. یکی از معروفترین کتاب‌های او در ایران کتاب قورباغه‌ات را قورت بده است. او در ابتدا باربر یک کشتی بود و به مدت ۸ سال روی کشتی کار می‌کرده است، اما یک روز به این نتیجه می‌رسد که با این کار نمی‌تواند آینده‌ای داشته باشد و فروشندگی را به عنوان شغل جدید انتخاب می‌کند. اما برخلاف تصورش در این شغل هم موفق نمی‌شود و اوضاع مالی‌اش بدتر می‌شود، یک روز در اوج ناامیدی از خودش پرسید که چرا دیگران از من موفق‌ترند؟ چرا من نمی‌توانم به چیزهایی که دوست دارم برسم؟ و آن‌قدر به دنبال پاسخ به این سؤال رفت که در نهایت راز موفقیت را فهمید.

او اکنون مدیر عامل شرکت تریسی است که در زمینه آموزش و توسعه مهارت‌های فردی فعالیت دارد. او به بیش از ۱۰۰۰ شرکت بزرگ مشاوره می‌دهد و در سمینارهایی که در سراسر دنیا برگزار می‌کند با بیش از ۵ میلیون نفر به طور مستقیم صحبت کرده است. کتاب‌ها و سمینارهای او به بیش از ۲۸ زبان دنیا ترجمه شده و یکی از پرفروش‌ترین نویسندگان جهان است. در حال حاضر ارزش شرکت او ۲۵۶ میلیون دلار است و او مشاور مقام‌های دولتی در آمریکا و کاناداست.

فهرست مطالب
مقدمه
یک: انواع جلسات
دو: هدف جلسه را مشخص کنید
سه: جلسات سرمایه‌گذاری‌هاى شرکت هستند
چهار: دستور جلسه را مشخص کنید
پنج: چگونه جلسه را اداره کنیم
شش: شرکت در جلسات
هفت: جلسات حل مسئله
هشت: الگوى تصمیم‌گیرى براى جلسات
نه: بروز مسئله در جلسات
ده: دلایل جلسات ناموفق
یازده: جلسه دو نفره
دوازده: جلسه براى تفویض مسئولیت‌ها
سیزده: جلسات بیرون از اداره
چهارده: محل تشکیل جلسه را سازماندهى کنید
پانزده: محل تشکیل جلسه را سازماندهى کنید
شانزده: طراحى سالن جلسه
هفده: سخنرانى در جلسات
هجده: اعتمادبه‌نفس در جلسات
نوزده: قانون پارکینسون در جلسات
بیست: چگونه اثربخشى جلسات شخصى را افزایش دهیم
بیست و یک: جلسات، در نقش مدیریت عملى
نتیجه

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه