کتاب مدیر کارآمد: خلاقیت

کتاب مدیر کارآمد: خلاقیت

برایان تریسی در کتاب مدیر کارآمد: خلاقیت، 21 ایده یا نکتۀ کلیدی را در اختیار شما قرار می‌دهد تا شما بتوانید بهتر و دقیق‌تر فکر کنید و شما می‌توانید از آن برای حذف موانع به جهت دستیابی به موفقیت‌های خلاقانه استفاده کنید و رضایت بیشتر و عملکرد بهتر و سود بیشتری برای خودتان و کسب‌و‌کارتان بدست آورید.

این را به خاطر بسپارید که خلاقیت یک مهارت است. مثل تایپ به وسیلۀ ماشین تحریر یا راندن یک دوچرخه است. اگر شما روش‌های سیستماتیک خلاقیت را که قرار است راجع به آن در کتاب مدیر کارآمد: خلاقیت (Effective Manager Cerativity) صحبت کنیم را یاد بگیرید می‌توانید این مهارت را بیاموزید. این شبیه رمز یک قفل است، اگر رمز قفل را ندانید، شخصی قفلی را به شما می‌دهد و می‌توانید ساعت‌ها و ساعت‌ها و ساعت‌ها با آن کلنجار بروید و کاری از پیش نبرید. اما اگر فردی رمز آن را به شما بدهد می‌توانید آن را بچرخانید و دوباره آن را برعکس بچرخانید و قفل آن باز می‌شود. راه‌های تفکر خلاق هم خیلی به این جریان شبیه است. اگر شما از راه‌های تفکر خلاق بطور معمول استفاده کنید کاری که می‌کنید این است که مجموعه‌ای از ترکیبات را ایجاد می‌کنید که شما را قادر می‌سازد قفلی که مانع پیشرفت شما شده بود را باز کنید، شما را قادر می‌سازد موانعی که وجود دارند و شما را از دستیابی به حداکثر پتانسیل‌تان به عنوان یک فرد، یک مدیر یا یک صاحب شرکت باز می‌دارد را بگشایید.

برایان تریسی (Brian Tracy)، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت برایان تریسی اینترنشنال است. او این شرکت را در سال ۱۹۸۴ در شهر ونکوور کانادا بنیان نهاد. این شرکت به ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه رهبری، فروش، اعتماد به نفس، هدف‌گذاری، راهبرد، خلاقیت و روان‌شناسی موفقیت می‌پردازد. برایان تریسی پیش از پایه‌گذاری این شرکت به عنوان مدیر ارشد عملیات در یک شرکت ساخت‌وساز مشغول به کار بود. او همچنین در زمینه فروش و بازاریابی، سرمایه‌گذاری، ساخت‌وساز، واردات، توزیع و نیز مشاوره مدیریتی فعالیت داشته است. تریسی تاکنون ده‌ها کتاب نگاشته است. غیرممکن است در ایران بخواهید موفق شوید، اما نام برایان تریسی را نشنیده باشید.

در بخشی از کتاب مدیر کارآمد: خلاقیت می‌خوانیم:

شما نمی‌توانید پتانسیل خلاقیت کارمندان خود را که به درستی بهره‌برداری نشده را رها کنید. شما باید آن‌ها را مجبور کنید ایده ارائه بدهند و تنها راهی که شما می‌توانید این کار را انجام دهید این است که در زمان شرکت بصورت مستمر مشکلات خاص یا اهداف شرکت را به آن‌ها ارائه دهید تا آن را حل کنند یا به هدف برسند و کار کنند تا بتوانند بهترین فکرشان را مطرح کنند.
فهرست مطالب

مقدمه
شماره‌ی یک: این است که خلاقیت چیست؟
شماره‌ی دو: چه فاکتورهایی تعیین کننده‌ی خلاقیت شماست؟
شماره‌ی سه: چگونه خلاقیت را تحریک کنیم؟
شماره‌ی چهار: روش استاندارد است
شماره‌ی پنج: روش 20 ایده
شماره‌ی شش: چند سوال متمرکز
شماره‌ی هفت: ویژگی‌های یک نابغه را کسب کنید
شماره هشت: چند تمرین برای تحریک کردن ذهن
شماره‌ی نه: یک ابزار روحی ساده است که شما می‌توانید از آن استفاده کنید
شماره‌ی ده: سه مرحله‌ی فکر کردن
شماره‌ی یازده: راه‌های پردازش اطلاعات
شماره‌ی دوازده: نوع فکر کردن، تکنیک‌های فکر کردن، روش‌های فکر کردن
شماره‌ی سیزده: تفکر بر مبنای صفر
شماره‌ی چهارده: روش‌های سیستماتیک حل مشکلات
شماره‌ی پانزده: راهی برای تحریک خلاقیت که یکی از قدرتمندترین روش‌ها در دنیای تجارت است
شماره‌ی شانزده: هفت منبع نوآوری دراکر
شماره‌ی هفده: تکنیک گروه اسمی
شماره‌ی هجده: تفکر افقی (جانبی)
شماره‌ی نوزده
شماره‌ی بیست: چیزی است که به آن ارزش اصول مهندسی می‌گوییم
شماره‌ی بیست و یک: داشتن معیار برای ارزیابی ایده‌هایتان است

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه