کتاب نقشه راه مدیریت فرایندهای کسب و کار

کتاب نقشه راه مدیریت فرایندهای کسب و کار


کتاب نقشه راه مدیریت فرایندهای کسب و کار نوشته‌ی سید احمد دلیری، به شما آموزش می‌دهد تا به صورت درون سازمانی مدیریت فرآیندهای کسب و کار خود را در دست بگیرید و از نتایج شگرف آن بهره‌مند شوید.

احمد دلیری مدرس و مشاور مدیریت فرایندهای کسب و کار با تجربیات به دست آمده در بیش از 30 سازمان و کسب و کار به این باور رسیده است، هر کسب و کاری با آگاه‌سازی مدیران و توانمندسازی کارکنان خود از فرآیندهایش می‌تواند مسیر تعالی را در پیش گرفته و سرعت رشد خود را چند برابر کند. لذا آشنایی با نقشه راه و مسیر گام به گام استقرار مدیریت فرآیندهای کسب و کار برای هر سازمان و کسب و کار یک ضرورت است تا بتوانند با کمک کارمندان خود در این مسیر گام بردارد.

محتوای این کتاب بر اساس تجربیات بدست آمده از پروژه‌های مختلف، مطالعات اخیر و پژوهش‌های نویسنده تهیه و تدوین شده است و از این حیث مطالب آن به صورت کاربردی و عملیاتی می‌باشد. با مطالعه این کتاب قادر می‌شوید مدیریت فرآیندهای کسب و کار را استقرار دهید.

از طریق آشنایی با نقشه فرآیندی سازمان یا شرکت خود، با تمام فرآیندهای مورد نیاز برای تثبیت، رشد و توسعه آشنا شده و به کمک کارمندان خود با الگوبرداری و سیستم‌سازی رشد کوانتومی را تجربه کنید.

آنچه در کتاب نقشه راه مدیریت فرایندهای کسب و کار خواهید آموخت:

- طراحی و برنامه ریزی گام‌های اجرایی استقرار
- آشنایی با تمام نیازمندی‌ها و ابزارهای لازم در این مسیر
- چگونگی احصا فرایند نموده و آشنایی با استاندار BPMN 2. 0 و یکی از مناسب‌ترین ابزارهای (CASE TOOLS) مدلسازی فرایند.
- طراحی شاخص مناسب و تدوین شناسنامه فرایندهای مدیریت کسب و کار

در بخشی از کتاب نقشه راه مدیریت فرایندهای کسب و کار می‌خوانیم:

سازمان‌ها در دوره‌های مختلف همواره با تغییراتی در کسب‌وکارها و قوانین آن‌ها مواجه بوده و هستند. آن‌ها برای حرکت به‌سوی سرآمدی سازمانی نیازمندند با این تغییرات و چالش‌ها تطبیق یابند. به همین سبب همواره با نگرش‌های متفاوتی روبه‌رو خواهند شد. از آن جمله می‌توان به توسعۀ سیستم‌های کیفیت در سازمان اشاره کرد. این سیستم‌ها باعث چند کار می‌شوند: ایجاد نگرش نظام‌مند به فعالیت‌های جاری، بهبود عملکرد سازمان، افزایش اطمینان مشتری به سازمان، کاهش فعالیت‌های غیرضروری و دوباره‌کاری‌ها و امکان ایجاد رقابت در بازارهای داخلی و منطقه‌ای و جهانی. برخی صاحب‌نظران، مسیری را برای این کار پیش‌بینی می‌کنند که از ‌تأمین حداقلی این نیازها مانند رعایت الزامات و استانداردهای ایزو (ISO) آغاز می‌شود. در ویرایش جدید استانداردهای ایزو 9000 در سطح جهان، بحث فرایند و فرایندگرایی جایگاه برجسته‌تری در ادبیات مدیریتی پیدا کرده است و طراحان برجستۀ‌ نظام‌های مدیریتی نیز همواره بر اهمیت نقش آن تأکید می‌کنند. برای آشنایی بیشتر با موضوع به مثال زیر توجه کنید:

«می‌گویند روزی سه بنّا مشغول کار دیوار چینی بودند. از اولین بنّا پرسیدند چه کار می‌کنی؟ او پاسخ داد: آجرها را روی هم می‌گذارم و بین آن‌ها ملات می‌ریزم. از بنّای دوم نیز همین سؤال را کردند و او جواب داد: دیوار درست می‌کنم. سومین بنّا نیز در پاسخ به این پرسش گفت: داریم مدرسه‌ای می‌سازیم که فرزندانمان بتوانند در آن آموزش ببینند و آیندۀ خوبی برای کشورمان تأمین کنند.»

فهرست مطالب
فصل اول: روند تمایل به مدیریت فرایندهای کسب‌ و کار
فصل دوم: آماده‌سازی و متقاعدسازی
فصل سوم: قاب‌بندی و شناسایی فرایندها
فصل چهارم: اندازه‌گیری وضع موجود
فصل پنجم: تجزیه‌وتحلیل فرایندها
فصل ششم: بهبود و ارزیابی مستمر
فصل هفتم: آشنایی با BPMS
پیوست یک: منشور پروژه
پیوست دو: روش پیکره‌بندی فرایندها در پروژه‌های BPM
مقدمه
دامنۀ کاربرد
تعاریف
روش تغییر طرح
نقش‌ها و مسئولیت‌ها در مدیریت پیکربندی
فرایند مدیریت پیکر‌بندی
تشخیص اجزای پیکر‌بندی
تخصیص شناسه به فرم‌های عمومی مورد استفاده در پروژه
تخصیص شناسه به کارت‌های فرایندی/ مدل‌های فرایندی/ شرح وظایف
ضوابط ظاهری اسناد
ابزارهای نرم‌افزاری مورد استفاده
مدیریت، ذخیره‌سازی و نگهداری اجزای پیکربندی
نمودار جریان ذخیره‌سازی و نگهداری اجزای پیکربندی (مستندات پروژه)
کنترل و نظارت بر تغییرات پیکربندی
فرایند اعمال تغییرات در اجزای پیکر‌بندی
پیوست سه: بهترین روش مدل‌سازی فرایند
کتابنامه

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه