کتاب امنیت سایبری در انگلیس

کتاب امنیت سایبری در انگلیس


کتاب امنیت سایبری در انگلیس نوشته‌ی آنا ماریا اسولا، گزارش بخشی از پروژه‌ی مرکز تعلیم و تربیت دفاع سایبری ناتو است که مرور جامعی بر مدل‌های سازمان‌های ملی برای تضمین امنیت سایبری دارد.

دسترسی شهروندان و شرکت‌های انگلیسی به اینترنت دارای وضعیت مناسبی است. انگلیس سعی دارد که تمام خدمات را به صورت الکترونیکی ارائه دهد. بر این اساس، خدمات الکترونیک باید بسیار ساده و آسان باشد تا همه‌ی شهروندان از آن‌ها استفاده کنند و نمی‌توان هیچ شهروندی را نادیده گرفت. به این ترتیب، می‌توان گفت که انگلستان در حال ارتقای میزان دسترسی به ارتباطات الکترونیکی و گسترش پهنای باند ثابت در سراسر کشور است. شورای امنیت ملی انگلیس با توجه به پیامدهای حملات احتمالی سایبری، حملات خصمانه به فضای سایبری انگلیس از سوی کشورهای دیگر و جرائم سایبری گسترده را از مهم‌ترین تهدیدات امنیت ملی در نظر گرفته است.

آنا ماریا اسولا (Anna Maria Osula) با این کتاب به متحدان ناتو در مورد مدیریت امنیت سایبری ملی انگلیس کمک می‌کند. این پروژه با هدف حمایت از کشورها در ارتقای ساختار سازمانی خود، تشویق به نوآوری در شیوه‌ها و کمک به توسعه‌ی همکاری میان مؤسسات ملی مختلف انجام شده است. مرکز تعلیم و تربیت دفاع سایبری ناتو مؤسسه‌ای تحقیقاتی، آموزشی و سازمانی بین‌المللی نظامی است که بر تحقیقات کاربردی بین رشته‌ای و هم‌چنین مشاوره، آموزش و تحقیق در زمینه‌ی امنیت سایبری متمرکز است.

در بخشی از کتاب امنیت سایبری در انگلیس (National Cyber Security Organisation United Kingdom) می‌خوانیم:

دولت مجموعه مشخص از الگوهای مدیریت حوادث ملی را که به طور منظم؛ از جمله از سوی وزیران اجرا می‌شوند، تأیید کرده است. با توجه به خطر حمله احتمالی علیه شبکه‌های خبری و نیروهای مسلح و دارایی‌ها و توانایی‌ها، دولت اظهار داشت که تعدادی از برنامه‌های کسب و کار و برنامه‌های احتمالی برای اطمینان از اینکه بتوانیم نقش خود را ایفا کنیم، برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود و امنیت سایبری به طور کامل در مسیر فرآیند برنامه ریزی عملیات احتمالی است.

فهرست مطالب
مقدمه
چکیده
1- دسترسی به اینترنت در انگلستان
1-1- راه‌اندازی پهنای باند و دسترسی به خدمات الکترونیکی
1-2- دولت الکترونیک و بخش خصوصی خدمات الکترونیک
1-2-1- دولت الکترونیک
1-2-2- تجارت الکترونیک و فناوری در بخش خصوصی
2- اهداف استراتژیک امنیت ملی سایبری
2-1- سازمان امنیت ملی سایبری
2-2- اهداف راهبردی امنیت سایبری
3- سازمانی برای امنیت سایبری و حفاظت از آن
3-1- هماهنگی سیاست‌ها و تعیین اولویت‌های استراتژیک
3-1-1- دفتر تأمین امنیت اطلاعات سایبری (OCSIA)
3-1-2- برنامه امنیت ملی سایبری (NCSP)
3-2- هوش و امنیت ملی
3-2-1- ستاد ارتباطات دولتی
3-3- دفاع نظامی سایبری
3-3-1- وزارت دفاع
3-3-2- نیروی نظامی
3-3-3- گروه عملیات دفاع سایبری
3-3-4- مرکز عملیات و کنترل امنیتی
3-4- مقاومت در برابر نفوذ ملی بحرانی
3-4-1- مرکز حفاظت از زیرساخت‌های ملی
3-4-2- نوآوری و مهارت‌های کسب و کار
منابع و مآخذ

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه