کتاب طراحی صفحات وب به زبان ساده

کتاب طراحی صفحات وب به زبان ساده


کتاب طراحی صفحات وب به زبان ساده نوشته‌ی نوراله کریم تبار احمدچالی، به زبان ساده، گویا و با بهره‌گیری از مثال‌های متنوع، چهار زبان تحت وب شامل HTML ،CSS ،JavaScript و ASP را آموزش می‌دهد؛ به طوری که نیاز به هیچ پیش زمینه‌ی برنامه‌نویسی نیست.

از آنجایی که صفحات وب قابل اجرا در تمام پلتفرم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری هستند، برنامه‌نویسی وب می‌تواند بسیار جذاب و فراگیر باشد. تألیف این اثر دو سال به طول انجامیده و تمام تلاش نویسنده بر آن بوده است تا با زبانی ساده و گویا، طراحی صفحات وب آموزش داده شود. این کتاب مناسب تمام دانشجویان رشته‌ی کامپیوتر و فناوری اطلاعات و همچنین تمام عزیزانی است که مشتاق به یادگیری طراحی صفحات وب هستند.

بخش اول این کتاب شامل آموزش زبان HTML می‌باشد که اسکلت‌بندی یک صفحه‌ی وب را طراحی می‌کند. در بخش دوم زبان CSS که برای سبک دادن به عناصر HTML است، به طور کامل آموزش داده می‌شود. بخش سوم با آموزش JavaScript همراه است؛ زبانی که جزو زبان‌های اسکریپتی سمت کاربر می‌باشد.

در بخش چهارم زبان ASP و ارتباط آن با پایگاه داده SqlServer و نحوه‌ی ایجاد سایت پویا آموزش داده شده است. در انتهای بخش چهارم فناوری AJAX و ابزارهای مربوط به آن معرفی می‌شوند. برای تمام مطالب این اثر، مثالی ارائه شده است و برای اکثر مثال‌ها، خروجی مربوط به آن مثال به صورت تصویری وجود دارد. درنهایت در بخش پنجم این کتاب، گام به گام مراحل ایجاد یک نمونه سایت پویا شرح داده شده است.

در بخشی از کتاب طراحی صفحات وب به زبان ساده می‌خوانیم:

جاوا اسکریپت جز یکی از سه زبان‌هایی (علاوه بر HTML و CSS) است که همه طراحان وب باید آن را فراگیرند. این زبان جز زبان‌های اسکریپتی سمت کاربر به حساب می‌آید. یعنی کدهای جاوا اسکریپت در داخل HTML نوشته می‌شود. با استفاده از این زبان می‌توان محاسبات و پردازش‌های لازم را با سرعت زیاد بدون آنکه نیاز باشد در خدمتگزار فرایندی اجرا شود، در سیستم کاربر اجرا می‌شوند. تفاوت بین برنامه‌های سمت کاربر و سمت خدمتگزار همین است. در برنامه‌های سمت خدمتگزار، برنامه توسط CGI در خدمتگزار اجرا می‌شوند (مانند برنامه‌های ASP و PHP) اما در برنامه‌های سمت کاربر، برنامه‌ها در سیستم کاربر اجرا می‌شوند. وقتی که کاربر یک صفحه HTML با کدهای جاوا اسکریپت را درخواست می‌کند، اسکریپت‌ها به مرورگر ارسال می‌شوند و مرورگرها آن‌ها را اجرا می‌کنند.

فهرست مطالب
بخش اول- آموزش HTML
فصل اول- شروع کار با HTML
فصل دوم - تگ‌های Head و پیوند
فصل سوم- جدول، لیست، فریم، فرم و بلوک‌ها
فصل چهارم- پس‌زمینه، رنگ‌ها، فونت‌ها، چندرسانه‌ای و طرح‌بندی
بخش دوم- آموزش CSS
فصل پنجم- نحوه نوشتن دستورات CSS
فصل ششم- رنگ‌ها، معیار اندازه‌گیری و فونت‌ها
فصل هفتم- پس‌زمینه، مرز و حاشیه
فصل هشتم- لینک، لیست و جدول
فصل نهم- چیدمان عناصر
فصل دهم- خصوصیت‌های دیگر در CSS
بخش سوم- آموزش JavaScript
فصل یازدهم- شروع کار با جاوا اسکریپت
فصل دوازدهم- توابع
فصل سیزدهم- کار با مقادیر رشته‌ای، عددی و تاریخ
فصل چهاردهم- کار با آرایه، دستورات مقایسه‌ای و دستورات تکرار
فصل پانزدهم- مدیریت خطا و اعتبارسنجی فرم
بخش چهارم – آموزش ASPNET
فصل شانزدهم- ساخت پروژه ASPNET و آشنایی با ابزار‌های ASPNET
فصل هفدهم- مدیریت صفحات و اعتبارسنجی در ASPNET
فصل هجدهم- دستورات و متدهای مهم در برنامه‌نویسی تحت وب سی شارپ
فصل نوزدهم- کار با پایگاه داده در ASPNET
فصل بیستم- Ajax در ASPNET
بخش پنجم – نمونه‌ای از انجام یک پروژه وب‌سایت
فصل بیست و یکم- گام‌های طراحی یک وب‌سایت
منابع

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه