کتاب آموزش کاربردی میکروکنترلر AVR

کتاب آموزش کاربردی میکروکنترلر AVR


کتاب آموزش کاربردی میکروکنترلر AVR نوشته کوروش خلج منفرد، پیمان حقگویی و ناصر حکیمی، شامل 17 فصل به همراه 10 پروژه است که مطالب با زبانی کاملا ساده و بی‌تکلف و به دور از اضافه‌گویی در مورد میکروکنترلرهای AVR بیان می‌شود.

این کتاب خودآموزی کامل برای علاقه‌مندان به میکروکنترلر و علم رباتیک است و آموزش کاربردی قسمت‌های مختلف میکروکنترلر با پوشش کامل مطالب در قالب مثال‌هایی ساده و روان را توضیح می‌دهد و همچنین کار با کد ویژن و پروتئوس را به صورت تصویری و مرحله به مرحله یاد می‌دهد.

در بخشی از کتاب آموزش کاربردی میکروکنترلر AVR می‌خوانید:

تفاوت پروسسور (یا پردازنده) و میکروپروسسور (یا ریزپردازنده) در ابعاد آن‌ها می‌باشد که ابعاد میکروپروسسور بسیار کوچک‌تر از پروسسور است.

حال سوالی که مطرح می‌شود این است که آیا تنها دلیل استفاده از میکروپروسسور به جای پروسسور بخاطر کوچک بودن آن است؟ به عبارتی آیا تنها دلیل کوچک کردن ابعاد پردازنده به خاطر این است که جای کمتری را اشغال کند؟

پاسخ منفی است، یکی از اصلی‌ترین دلایلی که ابعاد یک پردازنده را کوچک می‌کند آن است که پردازنده به یک قطعه‌ی فشرده تبدیل شود.

عنصر فشرده: عنصری که ابعاد آن در مقایسه با طول موج سیگنال که آن عنصر را تحریک می‌کند بسیار کوچک باشد، یعنی ابعاد آن قابل صرف‌ نظر باشد. یک مدار که از عناصر فشرده تشکیل شده‌ است را مدار فشرده می‌نامیم. قوانین KVL و KCL فقط برای مدار‌ات فشرده برقرار می‌باشند و اگر مداری فشرده نباشد باید برای حل آن از معادلات ماکسول استفاده کرد، پس هر چه فرکانس کلاک بالاتر باشد طول موج کوچک‌تر می‌شود و اگر ابعاد قطعات را کوچک نکنیم مدار از فشردگی در می‌آید، پس برای استفاده از فرکانس‌های بالا یا به عبارتی برای بالاتر بردن سرعت محاسبات بایستی ابعاد قطعات را کوچک کنیم.

فهرست مطالب
فهرست
مقدمه
فصل اول: آشنایی با میکروکنترلرها
فصل دوم: آشنایی مقدماتی با زبان سی
فصل سوم: ورودی و خروجی در AVR
فصل چهارم: ال سی دی‌های کاراکتری
فصل پنجم: وقفه‌های خارجی
فصل ششم: مبدل آنالوگ به دیجیتال
فصل هفتم: تایمر / کانتر
فصل هشتم: مقایسه‌ کننده‌ی آنالوگ
فصل نهم: ارتباط سریال
فصل دهم: ارتباط USART
فصل یازدهم: ارتباط SPI
فصل دوازدهم: ارتباط I2C و کار با eeprom
فصل سیزدهم: کنترل توان
فصل چهاردهم: کنترل موتور
فصل پانزدهم: فیوزبیت‌ها، منابع ریست و پروگرام کردن
فصل شانزدهم: پیاده‌سازی pid در میکروکنترلر AVR
فصل هفدهم: کار با ال سی دی گرافیکی

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه