کتاب آموزش جامع انگولار

کتاب آموزش جامع انگولار


کتاب آموزش جامع انگولار نوشته‌ی مصطفی لوائی، اولین و تنها کتاب آموزش فریم ورک انگولار 5 به زبان فارسی است. Angular 5 نسخه جدید از فریم ورک مشهور Angular JS است که برای توسعه وب اپلیکیشن‌های تک صفحه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فریم ورک‌های زیادی برای جاوا اسکریپت توسعه داده شده است که هر یک مزایا و معایب خاص خودشان را دارند. از جمله این فریم ورک‌ها می‌توان به ReactJS، angular. js، Vue و... اشاره نمود که هر یک قابلیت‌ها، مزایا و معایبی دارند.

کتاب آموزش جامع انگولار در مورد آموزش فریم ورک Angular که همان نسخه 5 از فریم ورک مشهور و پر قدرت angular. js است، می‌باشد. این فریم ورک که توسط گوگل توسعه پیدا کرده است برای ساخت وب اپلیکیشن‌ها و وب سایت‌های تک صفحه‌ای کاربرد دارد.

در ابتدا باید تفاوت وب سایت و وب اپلیکیشن مشخص شود. در وب سایت‌ها عموما هدف نمایش محتوا در بستر اینترنت است. انواع بلاگ‌ها و سایت‌های معرفی شرکت‌ها در این گروه قرار می‌گیرند. از طرف دیگر وب اپلیکیشن‌ها هستند که که همانند نرم‌افزارهای دیگر قرار است کار خاصی انجام دهند. به عنوان مثال یک اتوماسیون اداری را در نظر بگیرید. این اتوماسیون می‌تواند یک نرم‌افزار دسکتاپ باشد که بر روی همه کامپیوترهای آن سازمان نصب می‌شود و یا به صورت یک وب اپلیکیشن باشد که بر روی یک سرور در شبکه محلی آن سازمان نصب شده باشد و هر یک از کارمند‌ها با استفاده از مرورگر خود به آن نرم‌افزار دسترسی داشته باشد. در گذشته از روش اول استفاده می‌شد که معایبی از جمله نیاز به سخت افزار مناسب برای همه رایانه‌های آن سازمان، خرابی نرم‌افزار به دلایل مختلف (آلوده شدن رایانه به بد افزارها، خراب شدن سیستم عامل و..)، برنامه‌نویسی اضافه برای ایجاد ارتباط بین هر یک از کامپیوتر‌ها و... داشت. این امر باعث شد که توسعه دهندگان به سمت ایجاد نرم‌افزارهای تحت وب بروند که هیچ‌یک از مشکلات فوق‌الذکر را ندارد.

وب سایت‌های تک صفحه‌ای به وب سایت‌هایی گفته می‌شود که کل محتوا و کارایی آن در یک صفحه خلاصه می‌شود. این نوع وب سایت‌ها شباهت بسیار زیادی به نرم‌افزارهای دسکتاپ پیدا می‌کند و تجربه کاربری خوبی دارند. همچنین سرعت این وب سایت‌ها بسیار بیشتر از وب سایت‌هایی است که به صورت سنتی توسعه داده شده‌اند.

فهرست مطالب
فصل اول- اکما اسکریپت 6
فصل دوم- تایپ اسکریپت
فصل سوم- وب کامپوننت
فصل چهارم- شروع کار با انگولار
فصل پنجم- قالب کامپوننت‌ها
فصل ششم- تزریق نیازمندی‌ها
فصل هفتم- پایپ‌ها
فصل هشتم- برنامه‌نویسی واکنش‌گرا
فصل نهم- کامپوننت و دایرکتیو
فصل دهم- استایل و انیمیشن
فصل یازدهم- ارتباط با سرور
فصل دوازدهم- مسیریابی
فصل سیزدهم- فرم‌ها
فصل چهاردهم- انتشار
فصل پانزدهم- جهانی‌سازی
فصل شانزدهم- تست خودکار
کلام آخر

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه