کتاب پدر و مادر یک قهرمان باشید

کتاب پدر و مادر یک قهرمان باشید


کتاب پدر و مادر یک قهرمان باشید اثر مهدی فرخیان، به شما می‌آموزد که چگونه بدون امر و نهی، محیط را برای پرورش خرد و موفقیت فرزند خود آماده کنید تا بذر مناسبی برای رشد او کاشته باشید.

تمام تلاش والدین تربیت یک فرزند موفق،‌باهوش و مستقل است اما گاهی ناخواسته با رفتارهای اشتباه‌شان مسیر پیشرفت کودک را به سمتی نادرست و غلط هدایت می‌کنند و پتانسیل کودک را برای رسیدن به موفقیت در آینده و پیشرفت، در همان سال‌های اولیه‌ی زندگی به نحوی از بین می‌برند. این یک حقیقت است که هر پدر و مادری می‌تواند فرزندی نابغه و موفق تربیت کند. با همه‌ی آموزش‌هایی که والدین به کودک می‌دهند اما او همچنان در جستجوی یادگیری از رفتار پدر و مادر است. زمانی که والدین احترام گذاشتن را به کودک می‌آموزند اما هیچ احترامی در رفتار خودشان مشاهده نمی‌شود کودک نمی‌تواند آموخته‌هایش را به مرحله عمل برساند بنابراین موفقیت مهمی به نام داشتن اخلاق و رفتار درست را از دست خواهد داد.

مجله بین‌المللی «رشد کودک» اثبات کرد: نحوه تربیت کودکان از بدو تولد، تاثیر بسیاری بر میزان موفقیت اجتماعی-اقتصادی آن‌ها در دهه‌های بعد زندگی‌شان دارد. محققان این موسسه ضمن بررسی شیوه تربیتی در 243 نفر از زمان تولد تا 32 سالگی و بررسی میزان موفقیت آن‌ها در سال‌های آتی زندگی‌شان، چند سال اول زندگی کودک را مهم‌ترین سال‌های شکل‌گیری وجهه اجتماعی-اقتصادی معرفی کردند.

کتاب پدر و مادر یک قهرمان باشید به موضوعاتی در تربیت فرزندان می‌پردازد که شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته شده باشد. در دنیایی که نمی‌توان آینده را پیش‌بینی کرد ما چطور می‌توانیم خود را برای شرایط مختلف آماده کنیم؟ امروز استعداد و استعدادیابی بسیار جدی گرفته شده و تقریبا اساسی‌ترین اصل برای موفقیت هر فرد به شمار می‌رود، اما به راستی چقدر می‌دانیم که در چند سال آینده هم به همین میزان مورد توجه قرار خواهد گرفت؟

اگر می‌خواهید بدون نیاز به هیچ کلاس و تکنیک آموزشی محیط را برای پرورش فرزند خود آماده کنید این کتاب را بخوانید. در کتاب پدر و مادر یک قهرمان باشید شخصیت والدین مورد نظر است و با فرزند شما به صورت مستقیم ارتباط ندارد. بنابراین اگر صاحب فرزند هستید و یا حتی به تازگی ازدواج کرده‌اید باید این کتاب را مطالعه کنید تا برای سال‌های آینده از آمادگی بیشتری برخوردار شوید.

نویسنده در این کتاب به بررسی ویژگی‌های قهرمانان جامعه (افراد موفق) پرداخته‌ و سپس روشی از تربیت را معرفی می‌کند که با اجرای آن نه‌ تنها فرزند فوق‌العاده‌ای را پرورش می‌دهید بلکه خودتان را نیز تقویت خواهید کرد. در نهایت به تفاوت دیدگاه‌های یک کودک و والدین می‌پردازد.

در بخشی از کتاب پدر و مادر یک قهرمان باشید می‌خوانیم:

معمولاً جستجو درون خودمان بسیار سخت‌تر از جستجو در بیرون است. زیرا وقتی درون خود را کاوش می‌کنیم مجبوریم مسئولیت اشتباهاتمان را نیز بر عهده بگیریم؛ اما بیرون از خودمان همیشه افراد و یا شرایطی هستند که بتوانیم تقصیرها را برگردن‌شان بیندازیم. بنابراین جستجو برای یافتن قهرمانِ درون، جسارت زیادی می‌خواهد که در پایان کتاب اصول آن را خواهید آموخت. تنها کسانی می‌توانند فرزند قهرمان داشته باشند که قهرمان درون خود را پیدا کرده و آن را به فرزندشان نیز نشان بدهند.

بزرگی می‌گوید: تنها، کسی که قهرمان درونش را پیدا کرده باشد زندگی کردن را بلد است. بسیاری از ما می‌دانیم آن زندگی رؤیایی که از کودکی برای خود آرزو می‌کردیم را به‌دست نیاورده و یا شرایط آن‌طور که فکر می‌کردیم پیش نرفته است. البته این اتفاق کاملاً طبیعی‌ست اما اینکه به طور کلی فراموش کنیم که توانایی رسیدن به اوج موفقیت را داریم نه تنها ظلم به خودمان کرده‌ایم بلکه فرزندمان را نیز در همین مسیر هدایت خواهیم کرد. از طرفی می‌خواهیم این اتفاق برای فرزندان‌مان رخ ندهد و همه کمبودهایی که خودمان درگذشته یا امروز احساس کرده‌ایم را برای او جبران کنیم که امکان‌پذیر نخواهد بود؛ زیرا این کار مشابه نشستن درون یک استخر پر از آب است که هم‌زمان با گرفتن پای فرزندتان از او می‌خواهید خودش را به بالای استخر رسانده و نفس بکشد. فرزندتان تمام و کمال به شما نگاه می‌کند بنابراین تصور نکنید که اگر خودتان را وقف او کنید در حال ساختن یک قهرمان هستید. باید به او اجازه دهید که قهرمانی را از شما یاد بگیرد.

فهرست مطالب
مقدمه
نحوه استفاده از کتاب
روش اول: استفاده از بارکدخوان
این کتاب به درد چه کسانی می‌خورد
توافق‌نامه تعریف از موفقیت
توافق‌نامه
اگر این کتاب را نخوانم چه اتفاقی خواهد افتاد؟
فصل اول: قهرمان کیست؟
قهرمان چه کسی نیست؟
منظور از استعاره قهرمان چیست؟
چه کسی می‌تواند فرزند قهرمان داشته باشد؟
چه‌کارهایی یک قهرمان را متمایز می‌کند؟
داشتن مرز و حریم حرفه‌ای
چگونه برای خود یک مرز حرفه‌ای بسازیم؟
گام اول: شناسایی حدومرزی که خودمان تعیین نکرده‌ایم.
گام دوم: تجزیه‌ و تحلیل
گام سوم: انتخاب مرز مناسب
داشتن مرز چه مزیتی برای تربیت فرزند دارد
کنش به‌جای واکنش
مهارت اولویت‌بندی
هنر جنگ
جنگ به‌موقع عامل صلح است
فصل دوم: تربیت غیرمستقیم چیست
چرا برخی افراد دوست ندارند شبیه به والدین خود باشند
کمی چکش‌کاری
آرزوهای تحمیلی
والدین چگونه روی فرزندشان اثر می‌گذارند؟
آن‌سوی آینه
همه ما فراموش کرده‌ایم
کوله‌بار و آذوقه‌ سفر
چه مواردی را در کوله‌بار فرزندمان بگذاریم؟
دستگاه کپی
ماسک‌ها
ریشه‌یابی ماسک‌ها
چنین چیزی وجود ندارد
فصل سوم: چطور غیرمستقیم تربیت کنیم
حرکت ریلی
ساخت ریل مناسب
بهترین کار برای فرزند
برچسب‌ها
برچسب‌گذاری روی او
برچسب‌هایی فریبنده
برچسب‌زنی تکیه‌گاهی برای (خودتان بگویید)
خودآگاهی راه‌حلی دیرینه
سالارهای خانه
فصل چهارم: همه چیز شروع شد
آمادگی قبل از آمادگی
هدف او
چند مثال برای درک بهتر
قبل از او ایجاد کنید
به آن توجه کنید
پدر هم نقشی دارد
دنیای درون رحم
ابعاد در دنیای ما
بررسی ابعاد در دنیای جنین
بسته‌های اطلاعاتی دریافت شده
گسترش بسته‌های اطلاعاتی
بسته‌ها را به چالش بکشید
دومینوی یادگیری
وقتی که او آمد
ما با چه موجوداتی روبرو هستیم
چرا بچه‌ها موارد بد را بهتر از موارد خوب یاد می‌گیرند؟
چرا باید مدیریت بحران را یاد بگیریم؟
فصل پنجم: کودک من دنیا را چگونه می‌بیند؟
دنیای قبل از این دنیا
برداشت‌ها و قضاوت‌ها
درک دیدگاه کودکانه چه کمکی به ما می‌کند؟
شکست‌های ماندگار
یادگیری استقلال
شکست‌هایش را به رسمیت بشناس
آن چیزی که ما فکر می‌کنیم و آن چیزی که یک کودک می‌بیند
نیاز به توجه در همه افراد
توجه کودک
سخن پایانی
قدردانی

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه