کتاب والدین خردمند

کتاب والدین خردمند


اوقاتی وجود دارند که حتی با اراده‌ترین والدین هم خود را در برابر یک کودک بدرفتار مستأصل می‌بینند. پدری را فرض کنید که چرخ فروشگاه را بدون هیچ هدفی در سوپر مارکت می‌گرداند و این در حالی است که پسر کوچولوی او با نهایت توان، در حال جیغ‌کشیدن است. زمان زیادی است که دیگر این پدر از کودک خود تقاضا نمی‌کند و هر تلاشی برای آرام کردن جیغ‌های کرکننده این کودک همراه با تهدید، فقط باعث مقابله به مثل کودک و در نهایت تشدید جیغ‌های او می‌شود. همان طور که صورت برافروخته‌ی پدر شروع به عرق می‌کند، با کمال ناامیدی چرخ فروشگاه را به طرف قسمت قنادی سوپر مارکت هدایت کرده و دستان لرزان خود را به طرف کارامل‌هایی دراز می‌کند که با شکلات پوشیده شده باشند این پدر احساس می‌کند که موجی از آرامش بر او فرود می‌آید و در حالی که آب دهان خود را به سختی فرو می‌فرستد این کلمات را آرام زمزمه می‌کند. «اگر ساکت بشی، این آب نبات رو بهت می‌دم». این بازی به نفع پسر کوچولو به پایان می‌رسد.

فرآیند شکل‌دهی رفتار‌های اجتماعی در کودکان به «نحوه‌ی اطاعت کردن» شناخته می‌شود. در حالی که خیلی از مردم «اطاعت کردن» را با «تنبیه کردن» اشتباه می‌گیرند، این دو کاملاً با هم فرق می‌کنند.

در مورد اجتماعی کردن کودکان، نحوه‌ی اطاعت کردن به معنی کمک به کودکان است تا رفتار‌های قابل قبول اجتماعی را به دست بیاورند. در حالی که همزمان رفتار‌های ناشایست را از بین ببرند.

فهرست مطالب
مقدمه ناشر
فصل اول: کلیات
فصل دوم: خواب و مباحث پیرامون آن
فصل سوم: تغذیه با شیر مادر یا شیر خشک
فصل چهارم: رژیم های غذایی و چاقی کودکان
فصل پنجم: تأثیر رسانه بر کودکان
فصل ششم: درک و چگونگی برخورد با خلق و خوی کودک
فصل هشتم: آموزش توالت رفتن کودکان
فصل نهم: چگونه اطاعت کردن را به کودک خود بیاموزید
فصل دهم: خشونت در رسانه
فصل یازدهم: سلامت روانی والدین و تأثیرات آن بر کودکان
فصل دوازدهم: سلامتی روانی کودک: تغذیه مقوی و حل مشکلات
فصل سیزدهم: روانشناسی عصب شناختی برای والدین: A.D.H.D و آسیبهای سر
فصل چهاردهم: مدیریت تغییر از دوران کودکی به دوران بزرگسالی (دوران جوانی)
فصل پانزدهم: ساختار خانوادگی و تصمیمات زندگی و تأثیر آن بر کودکان
فصل شانزدهم: چه کسی مراقب کودکان است؟

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه