کتاب هنر جنگ در بازار بورس

کتاب هنر جنگ در بازار بورس


کتاب هنر جنگ در بازار بورس به قلم سلمان امین، مجموعه‌ای از تاکتیک‌ها و تکنیک‌های جنگی را که می‌توان از آن‌ها در بازار بورس استفاده کرد، در اختیار شما قرار می‌دهد.

قرن‌ها پیش یک ژنرال جنگی به نام سان زو، نظریاتش در باب آیین‌های جنگ را در کتابی جمع آوری کرده و آن را به عنوان پیشکش به پادشاه زمان خود هدیه نمود تا شاید پادشاه از آن کتاب به خوبی استفاده کند. اثر درخشان ژنرال سان زو تا به امروز چندین بار و به زبان‌های گوناگون به چاپ رسیده و مورد استقبال بسیاری از مردم قرار گرفته است.

نظریات و نصیحت‌های ژنرال سان زو با سرفصل‌های بازار بورس در این کتاب تطبیق داده شده تا علاقه‌مندان بازار بورس بتوانند از آن بهره ببرند. آنچه سبب تمایز این کتاب از سایر کتب این حوزه می‌شود، رویکرد روان‌شناختی و مردم‌شناسانهٔ سان زو است.

سلمان امین به کمک در هم‌ تنیدن استراتژی‌های نبرد با نگاهی به پیچیدگی‌های روحی و روانی انسان، کتاب هنر جنگ در بازار بورس را به اثری تأمل‌برانگیز تبدیل کرده است.

جملات برگزیده‌ی کتاب هنر جنگ در بازار بورس:

- پیشگویی را غدغن کنید و تردیدهای موهوم را کنار بگذارید.
- اگر ویژگی‌های مرزوبوم دشمن را نشناسیم، به کار رهبری ارتش پیشرو نخواهیم آمد.
- درباب شتاب ساده‌لوحانه در پیکار، بسیار شنیده‌ایم؛ اما درنگ درازمدت هم هرگز هوشیارانه نیست.
- تمام گیر و گرفت کار جنگ در این است: بازگشت از کج‌راهه به مسیر اصلی و تبدیل شوربختی به کامیابی.
- پیروزی در تمام پیکارها از چیره‌دستی یک فرمانده نیست؛ چیره‌دستی یعنی رام‌کردن دشمن بدون هیچ نبردی.
- سرباز میدان‌دیده هیچ‌گاه پس از شروع حرکت گیج‌وگنگ نمی‌شود و پس از ترک اردوگاهِ خودی هرگز راه را گم نمی‌کند.

کتاب هنر جنگ در بازار بورس مناسب چه کسانی است؟

تمام افرادی که به حضور در بازارهای بورس علاقه‌مندند و قصد دارند از آغاز حضورشان در این بازارها، پر قدرت قدم بردارند و یا حضور منفعلانه خود را به حضوری فعالانه تغییر دهند، می‌توانند از این کتاب به بهترین نحو بهره ببرند.

در بخشی از کتاب هنر جنگ در بازار بورس می‌خوانیم:

آشنا بودن با مختصات حرفه‌ای که می‌خواهیم برای حساب بانکی ما پول‌سازی کند و نیز شناخت جزئیات و فراز و نشیب‌های آن از ابتدایی‌ترین توصیه‌های آموزشی هر رشته‌ی کاری است. تاکنون این جمله را به هزار شکل و صورت در موقعیت‌های مختلف شنیده‌ایم. شاید به‌ دلیل همین پرتکرار بودن است که رفته‌ رفته دچار فرسایش معنی شده و بی‌اهمیت جلوه می‌کند. اما واقعیت این است که با وجود این تکرارها هرگز اندکی از قدر و اعتبار این توصیه‌ی طلایی کم نخواهد شد. باید آموخت. آموختن هزینه‌ی هر کاری است که امید فایده‌ای از آن دارید.

سان زو شناخت ویژگی‌های مرز و بوم دشمن را شرط رهبریِ کارآمد می‌داند. عجیب هم نیست. جنگ از خطیرترین اموری است که انسان همواره با آن درگیر بوده است. جنگجوی خوب خریدنی نیست، سرباز زبردست خود به‌ خود به وجود نمی‌آید. باید آیین پیکار را آموخت.

من هم چیز جدیدی برای اضافه‌کردن به این حرف ندارم؛ اما سان زو در فصل هشتم کتاب هنر جنگ با عنوان «تنوع تاکتیکی» اشاره‌ی ظریفی دارد که به‌نظرم دروازه‌ی مناسبی برای ورود به مسئله‌ی معامله‌گری در بازارهای بورس است: «همواره مطیع نباید بود. فرمان‌هایی هستند که باید از آن‌ها سرپیچید.»

این ژنرال چیره‌دست روزگار باستان به‌طور روشن دستور سرپیچی از قوانین را صادر می‌کند. کمی عجیب به نظر می‌رسد؛ چون دستور به تخطی از دستور انگار بوی هرج‌ومرج می‌دهد. این‌که سربازی بخواهد از زیر بار فرمانی شانه خالی کند، طغیانی آشکار در کشاکش پیکار است. چه خوب به نظر برسد چه نه، این واقعیتی است که باید به‌درستی با آن مواجه شد.

فهرست مطالب
1: این است هنر جنگ
2: مراقب زاغه مهمات خود باشید
3: آرام در بحبوحه‌ی پیکار
4: از دستورات اطاعت کنید؛ از دستورات سرپیچی کنید
5: حملات تلافی‌جویانه را کنار بگذارید
6: بازگشت از بیراهه
7: جنگجوی همیشه‌ پیروز نباشید
8: پنج عامل شکست
9: پیشگویی غدغن
10: پیوسته در حرکت
11: تجربه بیندوزید
12: مثل شوآی‌جان در دامنه‌ی کوه چانگ
13: توانا بود هرکه دانا بود؟!
14: جسور باشید
15: خود را رویین‌تن کنید
16: نظم در میانه‌ی آشوب
17: نه شتاب، نه درنگ
18: بی‌خیال پول
19: در هر زمینی نجنگید
20: سریع‌ترین، بهترین
21: خودتان را مطالعه کنید
22: گاهی باید سپر بیندازید
23: زمین را مین‌گذاری کنید
24: معامله‌گر منضبط
25: معامله‌گری مثل یک رهبر ارکستر
26: جادوی ترکیب
27: از بازار غنیمت بگیرید
28: کِی؟ کجا؟ چگونه؟
29: لج‌بازی نکنید
30: به حساب خود برسید

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه