کتاب کوچینگ و تحول در زندگی

کتاب کوچینگ و تحول در زندگی


کتاب کوچینگ و تحول در زندگی نوشته‌ی روبرت بارنر و کن ایدیوس، به شما می‌آموزد که چگونه زندگی خود را متحول کنید و مدیریت آن را بهتر در دست بگیرید. این کتاب ارائه کننده شگردهای مفیدی برای کسانی است که می‌خواهند مهارت‌های کوچینگ خود را بهبود بخشند.

مطالعه کتاب کوچینگ و تحول در زندگی (Working deeply) نه تنها به هر مدیر حرفه‌ای توصیه می‌شود، بلکه برای تمام مدیران اجرایی که می‌خواهند شیوه رهبری خود را تغییر دهند و تلاش دارند که درون‌مایه‌ی انسانی خود را غنی سازند، ضروری است. همچنین این کتاب به عنوان یک سند زندگی برای رهبرها کار خواهد کرد، چرا که آن‌ها نه تنها برای حل مشکلات شرکت‌ها از آن سود می‌برند بلکه همچنان به یادگیری طولانی‌مدت خود ادامه می‌دهند.

این کتاب نه تنها یک حس مثبت معنادار را به وجود می‌آورد، بلکه فرصتی برای مدیرها و مراجعان آن‌ها برای شناسایی چیزهایی است که باید یاد بگیرند، چیزهایی که نباید یاد بگیرند و نکاتی که می‌بایست دوباره در سفر یادگیری تحولی بیاموزند. این کتاب توصیه‌های کاربردی ارائه می‌دهد.

روبرت بارنر (Robert Barner) و کن ایدیوس (Ken Ideus) در این کتاب یک ترکیب زیرکانه از تئوری و عمل پدید آورده‌اند. آن‌ها به وضوح می‌دانند که موفق‌ترین افراد جهان، خود را به طور مستمر و مکرر تغییر می‌دهند. این دو یک مسیر متفکرانه و عملی برای کمک به دیگران برای تحول به روش‌های معنادار و ماندگار ارائه کرده‌اند.

این کتاب شما را متقاعد می‌کند تا به شیوه‌ای ژرف و پرمغز با مراجعان تعامل کنید. این کتاب اهمیت خودآزمایی مدیرها را نشان می‌دهد که چگونه تعاملات آن‌ها می‌تواند به صورت مستقیم یا به طور تحولی یادگیری مراجع را تحت تأثیر قرار دهد.

کوچینگ چیست؟

کوچینگ انواع مختلفی دارد. با این حال هدف تمامی گونه‌های آن کمک و یاری رساندن به شما برای دستیابی به جایگاه یک رهبر یا مدیر یا یک شخص خوب و موفق است. کوچینگ می‌تواند ترکیبی از درمانگری، بحث‌هایی که در جلسات هیئت مدیره صورت می‌گیرد و آموزش‌هایی که در تیم‌های المپیک انجام می‌شود، باشد. در فرآیند کوچینگ هدف و تمرکز بر پیشرفت هر چه بیشتر شماست.

کوچینگ به شما کمک می‌کند به شناخت عمیقی از خودتان برسید و از باورها و نگرش‌هایی که ممکن است شما را در گذشته نگه دارند آگاه شوید و همچنین باعث ایجاد انعطاف‌پذیری و شجاعت در شما برای انجام کارهای جسورانه می‌شود.

دیدگاه‌های برخی از صاحب‌نظران درباره کتاب کوچینگ و تحول در زندگی:

- جوناس جینبرانت: اگر می‌خواهید به مراجع خود کمک کنید که سریع‌تر شنا کند، ابتدا باید به او کمک کنید که عمیق‌تر شیرجه بزند. این کتاب، شما را به بررسی اینکه چطور می‌توانید مهارت‌های کوچینگ خود را با مدیریت خودتان و با درگیر شدن در یادگیری، تحولی انجام دهید، دعوت می‌کند. شیرجه عمیق در این کتاب بزنید و یاد بگیرید چطور سریع‌تر به عنوان یک کوچ شنا کنید!

- اسکات اسپایر: این کتاب عمیقاً با عنوان خود زندگی می‌کند و کوچینگ اجرایی را به سطحی می‌برد که رویکرد سنتی کوچینگ فاقد آن بوده است. نویسندگان به زبانی روشن، فرآیندی را می‌سازند که بسیار فراتر از مهارت‌های ساده کسب‌وکار / رهبری است. این کتابی است که هم کوچ‌های تازه‌کار و هم با تجربه و همچنین مدیران اجرایی که در جست و جوی رشد تحولی هستند می‌بایست مطالعه کنند.

- جوی شوارتز: این کتاب مفاهیم مفیدی مانند «بهره‌مندی از خود» و «موقعیت مراجع» را برای کوچ‌های تازه‌کار ارائه می‌کند، در حالی که رویکردهایی مانند ذهن‌آگاهی و روایتگری را با کوچینگ اجرایی ادغام می‌کند. این کتاب برای کوچ‌های برون سازمانی و برای مدیرانی که می‌خواهند استعدادهای موجود در داخل سازمان‌ها را مدیریت ‌کنند بسیار سودمند است.

درباره رابرت بارنر و کن ایدیوس:

دکتر رابرت بارنر کوچ اجرایی و مشاور مدیریت استعداد است. او همچنین به عنوان دانشیار خدمات بالینی در برنامه تحصیلات تکمیلی دانشگاه متدیست جنوبی مشغول به کار است و مدیریت دوره کوچینگ اجرایی را در این دانشگاه به عهده دارد. او بیش از سی و پنج سال تجربه فعالیت در زمینه سازماندهی و توسعه رهبری دارد. در طول بیست سال گذشته دکتر بارنر کنفرانس‌های متعدد بین‌المللی در مورد توسعه رهبری و کوچینگ اجرایی ارائه کرده است. علاوه بر این، او چندین کتاب و ده‌ها مقاله در مجلات علمی و تخصصی در زمینه کسب‌وکار و کوچینگ انتشار داده است.

دکتر کن ایدیوس بیش از چهل سال است که در زمینه توسعه انسانی فعالیت دارد. تجربه او شامل سلامت رفتاری، رهبری شرکتی، تغییر سازمانی و ارتباطات کلامی است. پس از موفقیت‌های حرفه‌ای، او یک کسب‌وکار خصوصی در لندن ایجاد کرد. کوچینگ اجرایی سال‌هاست که یکی از عناصر کلیدی زندگی حرفه‌ای اوست. کار با مدیران اجرایی از کشورهایی مانند آنگولا، آفریقای جنوبی، برزیل، شیلی، اروپای مرکزی و شرقی، قبرس، هند، چین و بسیاری از کشورهای دیگر، او را صاحب دیدگاه منحصر به فردی در زمینه کار با افراد مختلف از حوزه‌های فرهنگی بسیار متنوع کرده است.

در بخشی از کتاب کوچینگ و تحول در زندگی می‌خوانیم:

همان گونه که ما اعتماد مراجعین خود را به ‌دست می‌آوریم، آنها نیز ممکن است به انتظارات بیش از اندازه از ما برسند آن ‌گونه که گمان کنند می‌توانیم فراتر از محدودیت‌های انسانی عمل کنیم. با در نظر گرفتن این انتظارات بالا، ممکن است تمایل نداشته باشیم که کاستی‌های خود را به دیگران نشان دهیم، یا خودمان را در برابر خود آزمونی باریک‌بینانه قرار دهیم. افزون بر آن، ما گاهی با کوچ‌هایی روبه‌رو می‌شویم که به توانایی خود در «خواندن سریع» نیازها، نقاط قوت و ضعف مراجعین خود افتخار می‌کنند. این بالیدن در داوری شخصی و درک مستقیم می‌تواند ما را وسوسه کند تا با آسودگی بی‌ چون ‌و چرا نسبت به ارزیابی نخستین نیازهای مراجعین خود برخورد کنیم، نه به عنوان یک انگاره آزمایشی که باید از راه دانستنی‌ها دیگر و دیدگاه‌های متقابل ذینفعان مورد آزمایش قرار گیرد. خبر خوب این است که پنج کنش هست که می‌تواند ما را از تنگناهای مربوط به خود داوری گذر دهد و از خودبازتابی ما به عنوان کوچ حرفه‌ای پشتیبانی کند.

فهرست مطالب
فصل اول: آغاز شیرجه ژرف
فصل دوم: بهره‌مندی از خود در کوچینگ
فصل سوم: باز کردن در به روی یادگیری تحولی
فصل چهارم: به ‌عنوان کوچ خود را در آینه ببینید
فصل پنجم: ما فعل هستیم نه اسم
فصل ششم: یافتن همدست
فصل هفتم: هنگامه داستان
فصل هشتم: رهایی از آینده
فصل نهم: کوچینگ و نگرش چند فرهنگی
فصل دهم: ثابت‌قدم باش
منابع

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه