کتاب پرورش هفتگی نیروی مغزی: 52 شگرد افزایش هوش

کتاب پرورش هفتگی نیروی مغزی: 52 شگرد افزایش هوش

کتاب پرورش هفتگی نیروی مغزی: 52 شگرد افزایش هوش اثر بیل لوکاس، مجموعه‌ی کاملی از شیوه‌های مفید بکارگیری ذهن است و به شما می‌آموزد که در باقی عمر خود چگونه مؤثرتر یاد بگیرید.

آیا تاکنون فکر کرده‌اید هنگامی که از ذهنتان استفاده می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد؟ هنگام فکر کردن در مورد حل یک مسئله، کوشش برای به یاد آوردن نام کسی و یا آموزش یک مهارت جدید، در مغز شما چه می‌گذرد؟ اگر پاسخ این پرسش‌ها را می‌دانستید، خیلی به درک شگفت‌ترین و خارق‌العاده‌ترین بخش وجودتان، یعنی ذهن‌تان آشنا می‌شدید.

در قرن بیست‌و‌یکم، ظرفیت یادگیری قطعاً مهارتی ارزشمند است و مهم‌ترین اندام یاور شما مغزتان است. کتاب پرورش هفتگی نیروی مغزی (Boost your mind power week by week)، با ارائه‌ی 52 شگرد افزایش هوش، شیوه‌‌ی خاص پرور‌اندن نیروهای ذهنی را به شما نشان می‌دهد. شما می‌توانید هر هفته یک شگرد را تجربه کنید یا ممکن است ترجیح دهید که به نحو آسان‌تری این شگردها را مرور کنید، و یا در یک رژیم سخت، همزمان انجام چند شگرد را به عهده بگیرید. انجام هر گام شامل چند مرحله است که در طی کردن مدارج مرتبط شما را کمک می‌کند.

بیل لوکاس (Bill Lucas) باور دارد که با تجهیز به شگردهای این کتاب، هرکس توان شاد بودن و موفقیت را در دنیای به سرعت متغیر کنونی خواهد داشت. ولی کلید تحقق این امر توان و اراده‌ی خود انسان است. باید بخواهید که بهسازی کنید و زمان و کوشش خود را در این راه صرف نمایید.

در بخشی از کتاب پرورش هفتگی نیروی مغزی می‌خوانیم:

چرا می‌خواهید رفتار خود را تغییر دهید؟ دلایل زیادی وجود دارد. اگر سیگار می‌کشید، زیاد می‌خورید، و یا سبک زندگی یکنواختی دارید، نیاز به تغییر دارید تا سالم‌تر شوید و کیفیت زندگی خود را تغییر دهید. یا اگر می‌خواهید به همان کارهای تکراری بچسبید، ممکن است بخواهید به زندگی تنوع ببخشید، به‌عنوان مثال تغییر مسیر حرکت به محل کار، تغییر محل گذراندن تعطیلات، و یا تغییر فعالیت‌های تفریحی.

ممکن است بخواهید، عادات ذاتی خود را تغییر دهید. همه عادت به گفتن و انجام چیزها به نحوی خاص داریم. یک الگوی رفتاری خاص راحت می‌تواند حاکم شود: همسرتان چیزی می‌خواهد و به آن رفتارها متوسل می‌شوید، چیزی خراب می‌شود و درست کار نمی‌کند، و عصبانی می‌شوید و نظایر آن. یا ممکن است بخواهید عقیده‌ای را که مدت‌های مدید داشته‌اید، عوض کنید زیرا تشخیص می‌دهید که ممکن است شما را به راهی بکشاند که شما (یا افراد دیگر) دوست ندارید.

اگر به کاری بدون چالش مشغول باشید، و یا روابطی نامطلوب داشته باشید و یا احساس عدم پیشرفت بر شما سایه افکنده باشد، آن‌گاه انگیزش برای تغییر، زیرکانه‌تر و ناشی از اشتیاق به شاد شدن است. گاهی تغییر بر شما تحمیل می‌شود و انتخابی ندارید، جز اینکه به وقایع خارجی عکس‌العمل نشان دهید. به‌ عنوان‌ نمونه، تولد یک بچه، اولویت‌های جدیدی را به‌ همراه دارد و نمی‌توانید بسیاری از عادات گذشته خود را ادامه دهید. اگر قرار است از ذهن خود بطور مؤثر استفاده کنید، تغییر رفتار با عوامل محیطی، یک امر اساسی است.

فهرست مطالب
دیباچه
فصل 1: مغزتان چگونه کار می‌کند
1-‌ انواع مختلف هوش
2-‌ سبک یادگیری
3-‌ چگونه می‌آموزید
4-‌ استفاده از حس‌ها
5-‌ حفظ سلامت ذهن و تن
فصل 2: اهمیت آرایش ذهن
6-‌ هشیاری با آرامش
7-‌ نیمه پر بودن
8-‌ غلبه بر مانع‌ها
9-‌ تعدیل رویکردها
10-‌ سناریوهای بدترین حالت‌ها
11-‌ آمادگی، حرکت تداوم
فصل 3: عادت‌های مفید
12-‌ تمرکز
13-‌ تداوم حرکت
14-‌ تمرکز نرم
15-‌ مکث برای تفکر
16-‌ موجودی گیری
17-‌ اشتباهات خوب است
18-‌ تعویق قضاوت
فصل 4: فنون مفید
19-‌ تصویرهای بزرگ و کوچک
20-‌ نحوه طرح سؤالات خوب
21-‌ پیدا کردن مسأله
22-‌ تصویرسازی
23-‌ استفاده از نیروی اشراق
24-‌ چه شود؟
25-‌ نقشه‌بندی ذهنی
26-‌ شفاف‌سازی
27: دانش فنی (مهارت) و انتقال معرفت
فصل 5: به‌سازی حافظه
28- تشکیل حافظه
29-‌ تثبیت
30-‌ کجا، کی، چه کسی
31-‌ چه کسی
32-‌ چه؟
33-‌ اهمیت احساسات
فصل 6: برخورد با تغییر
34-‌ احساس‌های تغییر
35-‌ تغییر رفتار
36-‌ تداوم حرکت
37-‌ خوب عمر کردن
فصل 7: ارتباط مؤثر
38-‌ بیان شفاف
39-‌ بدقت گوش فرا دهید.
40-‌ نحوه مخالفت کردن
41-‌ دادن و گرفتن بازخورد
42-‌ سخنرانی در جمع
فصل 8: مذاکره مؤثر
43-‌ راه رفتن در کفش دیگران
44-‌ رابطه دو طرفه
45-‌ نفوذ بر دیگران
46-‌ راه حل‌های برد- برد
47-‌ اداره تضاد
فصل 9: باقی ماندن در تعادل
48-‌ تنش خوب، تنش بد
49-‌ شارژ باتری‌ها
50-‌ چگونه نه بگوییم
51-‌ هدف‌گذاری
52-‌ برنامه زندگی
نتیجه‌گیری

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه