کتاب اموال دولتی در قوانین جدید

کتاب اموال دولتی در قوانین جدید

کتاب اموال دولتی در قوانین جدید اثر سجاد احمدی اشاره دارد به مهم‌ترین قوانین و مقررات اموالی در قوانین جدید از جمله قانون برنامه ششم توسعه، قانون احکام دائمی، قانون بودجه 96 و ضوابط اجرایی آن، همچنین به برخی قوانین و توضیحات مرتبط با قوانین فوق نیز اشاره گردیده است.

اموال دولتی جزء مهمی از ثروت‌های یک کشور تلقی می‌شود و روش حفظ و حراست و نگهداری حساب آن‌ها از اهمیت خاصی برخوردار است. بر اساس قانون محاسبات عمومی کشور مسئولیت حفظ و حراست از اموال منقول دولتی و نظارت و تمرکز حساب اموال یاد شده که به نوعی نظارت بعد از هزینه محسوب می‌شود با وزارت امور اقتصادی ودارایی است.

در این خصوص وزارت امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی مجاز است در موارد لزوم، به حساب و موجودی اموال وزارت خانه‌ها و مؤسسات دولتی به طرق مقتضی رسیدگی نماید و دستگاه‌های مزبور مکلف به همکاری و ایجاد تسهیلات لازم در این زمینه خواهند بود. ضمن آنکه مکلفند حساب کلیه اموال خود را به منظور متمرکز نمودن اطلاعات اموال دولتی در وزارت یاد شده به اداره کل اموال دولتی و اوراق بهادار و در استان‌ها به ادارات اموال و اوراق بهادار ارسال نمایند.

فهرست مطالب

پیش گفتار
مقدمه
آشنایی با اموال دولتی
اهمیت توجه به امور اموالی
قوانین و مقررات اموالی
تعاریف و اختصارات
قانون بودجه 96
ضوابط اجرایی بودجه 96
قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه اقتصادی
قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور
پیوست‌ها (برخی مستندات مرتبط)
فصل پنجم قانون محاسبات عمومی کشور (اموال دولتی)
ماده 69 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت
ضوابط کلی خرید خودرو
مستند سازی اموال غیر منقول
شفاف سازی اموال غیر منقول(سامانه سادا)
ساماندهی فضاهای اداری
خانه‌های سازمانی

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه