کتاب فرهنگ ارتباطات

کتاب فرهنگ ارتباطات

کتاب فرهنگ ارتباطات به قلم عباس فرامرزی، با ارائه راهکار‌هایی به شما کمک می‌کند تا با دیگران ارتباطی موثر برقرار کرده و به جای نادیده گرفتن حس‌های ناخوشایندتان با آن‌ها مقابله کنید.

شیوه‌های برتر ارتباط از جمله اثرات ثمربخش وجود درونی انسان‌هاست. وجودی که سرشار از انرژی، عشق و محبت و لازمه آن جرقه‌ای برای رسیدن به سعادت و آرامش است، لذا برای دستیابی به این هدف راه‌های مختلفی وجود دارد و هر شخص به فراخور حال و انتخاب خود پیش می‌رود. اما آیا این راه عاقلانه است یا خیر؟

این با توجه به واقعیت‌ها و باورها شما را راهنمایی می‌نماید تا خود را بیازمایید و بدانید دیدگاه‌هایی که در گذشته به آن‌ها عمل کرده‌اید، درست بوده یا نه؟ همچنین هر لحظه از زندگی شما دست‌خوش تغییرات است و اگر بتوانید این تغییرات را دگرگون سازید، ارتباطی ناباورانه خواهید ساخت. ارتباط مجموعه‌ای از مهارت‌هاست که مهم‌ترین آن مهارت درک است.

پس برای اینکه دیگران را به درستی درک کنید باید شنونده خوبی باشید تا در برابر مخاطب خود رضایت‌بخش جلوه کرده و اعتماد آن را جلب نمایید. در جهان امروز همه انسان‌ها به محبت واکنش نشان داده و سعی دارند رفتارشان شایسته باشد تا نظام شخصیتی خود را حفظ کنند.

جملات برگزیده کتاب فرهنگ ارتباطات:

- دوستی است که شما را می‌سازد.
- کسانی که شادمان هستند دیگران را نیز شادمان می‌کنند.
- شادمانی معنی و هدف زندگی است. تمام آنچه بشر برای آن خلق شده است.
- زندگی نمی‌خواهد که ما بهترین باشیم، زندگی می‌خواهد که بیشترین تلاش را انجام دهیم.
- اگر چیزی را دوست ندارید، تغییرش دهید. اگر نتوانستید تغییرش دهید، نگرش خود را عوض کنید. فقط شکوه و شکایت نکنید.

در بخشی از کتاب فرهنگ ارتباطات می‌خوانیم:

دکتر جمیز هارت روان‌شناس و یکی از متخصصان در زمینه امواج مغزی می‌گوید: فعالیت موج مغزی افراد شادمان از افراد غمگین متفاوت است. به این صورت که فعالیت موج آلفا که نشانه مغز شادمان است در آن‌ها بیشتر دیده می‌شود. وی در مصاحبه با 100 فرد شادمان متوجه شد آن‌ها هر آنچه از ذهنشان می‌گذرد، باور نمی‌کنند.

آن‌ها با ناباوری به افکار منفی خود نگاه می‌کنند. هشدارها را زیر سؤال می‌برند و یا اصلا به آن‌ها توجه نمی‌کنند. با افکار منفی خود نمی‌جنگند. آن‌ها می‌دانند این افکار صرفا زاییده‌ای جهت جلوگیری‌های منفی ذهنشان است. پس نمی‌توان از ذهن خود فراتر رفت و باید آن افکار را از خود دور کرد؛ بنابراین ذهن ما دائما در حال فعالیت است و به نوعی رفتار را کنترل و در تشخیص کاربردهای مناسب یاریمان می‌کند.» اصولا در نظر گرفتن زمان و هشدارها در این فرایند به عنوان ابزاری کارآمد قابل استفاده است و غالبا پیش فرض‌های کوچکی که آن را هیچ گاه به حساب نمی‌آوریم، راه‌گشا هستند.

یک شخص شیک پوش و خوش لباس را در نظر بگیرید که همواره سعی دارد مرتب و تمیز باشد تا دیگران او را تحسین کنند؛ زیرا مخاطبان تمام ریزه کاری‌ها او را مورد توجه قرار می‌دهند. حال اگر کوچک‌ترین لکه‌ای در لباس باشد و به آن اهمیتی ندهد، بدانید از دید طرف مقابل پنهان نخواهد ماند. این دقیقا مانند اهمیت در رفتار و گفتار است و به گزینه‌های مختلفی بستگی دارد از جمله نگاهی مهربان و آرام، چهره‌ای بشاش و شاد، لحنی دل نشین و ظاهری آراسته که این‌ها همه به ما کمک می‌کند تا در رفتار و گفتار ملایمت داشته باشیم.

فهرست مطالب
پیشگفتار
اجابت پیوند‌های خوش
یادآوری لحظات خوش
بی‌تفاوتی در استرس
تنهایی با ارزش
کشف فرمول‌های زندگی
تغییرات در زندگی
ملایمت در رفتار و گفتار
تعریف، تمجی دو تشویق
عدم مداخله د ر امور
سپاس گزاری یا تشکر
به یاد همه بودن
نگاهی دوباره

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه