کتاب نقشه فرهنگ: عبور از مرزهای نامرئی کسب و کار جهانی

کتاب نقشه فرهنگ: عبور از مرزهای نامرئی کسب و کار جهانی

کتاب نقشه فرهنگ: عبور از مرزهای نامرئی کسب و کار جهانی به قلم ارین میر با هدف کمک به شما در بهبود توانایی‌تان در شناخت عمیق از فرهنگ و افزایش کارایی‌تان در برخورد با تیم به رشته تحریر درآمده است.

ارین میر (Erin Meyer) در کتاب نقشه فرهنگ (The Culture Map)، با ارائه یک رویکرد سیستماتیک و گام به گام برای درک بهتر چالش‌های معمول ارتباطی در ‌کسب و کار که ناشی از اختلافات فرهنگی هستند، ارائه شده و گام‌هایی را برای مقابله بهتر با آن‌ها پیشنهاد می‌کند. او این فرایند را با تشخیص عوامل فرهنگی که رفتارهای انسانی را شکل می‌دهند، شروع کرده و به شکلی کاملا منظم دلایل این رفتارها را بررسی می‌کند.

این شیوه به سهم خود به شما اجازه می‌دهد تا با استفاده از تکنیک‌هایی صریح و کاربردی، کارایی خود را در حل پیچیده‌ترین معضلات ناشی از سوء تفاهم‌های فرهنگی بهبود ببخشیده و یا به کل از آن‌ها دوری کنید. بر این اساس، این کتاب، به بررسی هشت معیار متفاوت از فرهنگ می‌پردازد تا نشان ‌دهد که چطور فرهنگ‌ها از یک سر طیف تا سر دیگر آن تغییر ‌می‌کنند. هرکدام از این معیارها یک محدوده کلیدی را مطرح می‌کند که مدیران باید از آن مطلع باشند.

احتمالا دریافته‌اید که بخشی از سبک شخصیتی شما از فرهنگی گرفته شده که سال‌های ابتدایی عمرتان را در آن‌جا زندگی کرده‌اید، بخش دیگر تحت تاثیر فرهنگی بوده که در آن جا دانشگاه رفته‌اید و اولین شغل خود را داشته‌اید، بخش دیگر آن را فرهنگ پدرتان و بخشی دیگر را فرهنگ مادرتان شکل داده است.

بنابراین با توجه به اینکه اکثر مردم بیشتر عمرشان را در سرزمین مادری‌شان سپری ‌می‌کنند، معیارهای گفته شده در این کتاب برای افرادی که بافت‌های فرهنگی ناهمگون بیشتری دارند جذاب‌تر خواهد بود. بنابراین اگر در دو یا چند کشور زندگی کرده باشید یا والدین‌تان از کشورهای متفاوتی بوده باشند، احتمالا متوجه تاثیر این چندگانگی فرهنگی بر شخصیت خود شده‌اید.

اثر حاضر به شما کمک می‌کند تا به عنوان یک فرد اهل کسب و کار بهتر عمل کنید و حتی خودتان را بیشتر از قبل بشناسید.

در بخشی از کتاب نقشه فرهنگ: عبور از مرزهای نامرئی کسب و کار جهانی می‌خوانیم:

البته در دنیای ‌کسب و کار ‌بین‌المللی کنونی تمام ارتباط‌ها فرصتی برای ملاقات رو در رو و صرف غذا و نوشیدنی را فراهم نمی‌آورند. بسیاری از اعتمادسازی‌ها باید از فاصله دور انجام شوند. بسیاری از ما بدون اینکه به فرهنگ‌ها فکر کنیم ایمیلی برای طرف مقابل می‌فرستیم یا تلفن را برداشته و با او تماس می‌گیریم. ‌با این‌ حال اندکی تلاش در انتخاب ابزار برای برقراری این ارتباط، می‌تواند در زمان اعتمادسازی با همکارانتان در سرتاسر دنیا به شما کمک شگرفی بکند.

به هنگام همکاری با افرادی از جامعه وظیفه‌ محور پیش روید و کارآمدترین ابزار ارتباطی که ترجیح می‌دهید را انتخاب کنید. تمام ابزارها، تلفن، ایمیل و جلسات حضوری تا وقتی که پیام را شفاف و مختصر منتقل کنند، قابل قبول هستند.

اما زمانی که با افرادی از فرهنگ رابطه محور کار می‌کنید ابزار ارتباطی‌ای را برگزینید که تا حد امکان رابطه محور باشد. به جای ارسال ایمیل، سعی کنید بیشتر از تلفن استفاده نمایید. حتی بهتر خواهد بود اگر بودجه و زمان کافی دارید، به سفر بروید و ملاقاتی رو در رو داشته باشید. و روزتان را با جلسه‌های فشرده وظیفه محور پر نکنید و سعی کنید عصر آن روز در هتل نمانید. زمانتان را به گونه‌ای تنظیم کنید که تا حد امکان به معاشرت‌های غیررسمی برسید. به محض اینکه بتوانید رابطه خوبی بر مبنای اعتماد بسازید، ‌می‌توانید از ابزارهای وظیفه‌محورتر مانند ایمیل استفاده کنید.

‌زمانی‌که سعی دارید با فردی که نمی‌شناسید ارتباط برقرار کنید، ایمیلِ تنها می‌تواند مشکل‌ساز باشد. در فرهنگ‌های وظیفه‌محور ارسال ایمیل به شخصی که تاکنون ندیده‌اید، کاملا عادی است. ‌بااین‌حال در فرهنگ‌های رابطه محور مردم اغلب به ایمیل‌هایی که با فرستنده آن‌ها تا پیش از آن ارتباطی نداشته‌اند، پاسخ نمی‌دهند.

فهرست مطالب
مقدمه
فصل 1: گوش دادن به هوا
فصل 2: گونه‌های بی‌شمار رعایت ادب.
فصل 3: چرا در برابر چگونه
فصل 4: چقدر به دنبال احترام هستید
فصل 5: تصمیم متغیر یا تصمیم ثابت
فصل 6: منطق یا احساس
فصل 7: سوزن، نه چاقو
فصل 8: یک تأخیر دقیقا چقدر دیر است
بخش پایانی.
درباره نویسنده

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه