کتاب هنر جنگ روانی

کتاب هنر جنگ روانی

کتاب هنر جنگ روانی نوشتۀ مایکل تی. استیونز، در مورد جنگ روانی و تاثیر بر دیگران است و همچنین روش‌های فشار آوردن بر دیگران از لحاظ روانی و روش‌های دفع آن را بررسی می‌کند.

آیا تاکنون برای شما پیش آمده است که زیر فشار روانی تصمیمی بگیرید که با آن موافق نبوده‌اید. آیا با تکنیک‌هایی که می‌توان با آن فردی را تحت فشار روانی قرارداد آشنایی دارید. آیا وقتی از نظر روانی به شما حمله می‌شود روش‌های خنثی کردن آن را بلدید؟ کتابی که در دست دارید نه تنها پاسخی به این سوالات است بلکه اسرار و رموز زیادی را در این زمینه برای شما فاش خواهد ساخت.

اگر نهایت قدرت کنترل روی افراد را داشته باشید چه احساسی خواهید داشت؟ به نظر خوب می‌رسد مگر نه؟ کتاب هنر جنگ روانی (The Art Of Psychological Warfare)، اسرار افراد قدرتمند با درجات مختلف اجتماعی و سمت‌های گوناگون را با شما در میان خواهد گذاشت. از سیاستمداران گرفته تا مدیران شرکت‌های موفق، از رهبران مذهبی تا شخصیت‌های معروف، تمام این افراد از روش‌ها و تکنیک‌هایی که در این کتاب مطرح خواهد شد استفاده می‌کنند. این رموز نه تنها ثابت خواهد شد که بی‌نهایت نیرومند هستند، بلکه اسراری هستند که هرکس می‌تواند در آن‌ها به مرحله استادی برسد. به شما اطمینان می‌دهم که «هیچ‌کس نیست که نتواند در این تکنیک‌ها استاد شود».

ممکن است بپرسید چرا این تکنیک‌ها بیشتر عمومیت نیافته‌اند؟ خب، در واقع آن‌ها به نوعی عمومیت پیدا کرده‌اند اما، همه از تمام این تکنیک‌ها اطلاع ندارند یا اینکه نمی‌دانند چطور باید از آن‌ها استفاده کنند. حتی دستفروشان یا کلاهبرداران در معاملات آنقدر زرنگ هستند که از چند تاکتیک روانشناسی استفاده کنند. در مورد باقی مردم، بیشترشان از داشتن این همه قدرت می‌ترسند. ترس آن‌ها از این است که استفاده از این تکنیک‌ها آنان را یک جامعه ستیز، خیال‌باف یا یک آدم دورو جلوه دهد.

خواهیم گفت که شما «می‌توانید از جنگ روانی در جهت برتری و حفظ منافع خودتان حتی سوء استفاده کنید». تصمیم‌گیری اخلاقی را به خودتان واگذار می‌کنیم که از این تکنیک‌ها در جهت خیر یا شر استفاده کنید. صرف اینکه شما یاد می‌گیرید چگونه خودرو سرقت کنید به این معنا نیست که باید به سراغ سرقت ماشین بروید، در عوض شما می‌توانید در جهت جلوگیری از سرقت خودرو خود از آن استفاده کنید. در جمعیت «هکر»‌ها، کتاب هنر جنگ روانی اثر مایکل تی. استیونز (Michael T. Stevens) به عنوان یک دفترچه راهنما در «مهندسی اجتماع» در نظر گرفته می‌شود چرا که این کتاب اساسا دفترچه راهنماییست برای هک کردن (در اختیار گرفتن) مغز افراد دیگر. به یاد داشته باشید که هکر‌ها در برخی موارد برای پلیس و دولت نیز کار می‌کنند و همانگونه که گفته خواهد شد، پلیس‌ها و دولت‌ها نیز از مهندسی اجتماع استفاده می‌کنند.

فهرست مطالب

مقدمه نویسنده
فصل اول: تاریخچه جنگ روانی
فصل دوم: چگونه ذهن مردم را بخوانید
فصل سوم: چگونه دوست داشتنی باشید
فصل چهارم: ترغیب و تشویق مردم برای موافقت با شما
فصل پنجم: پیروزی در نبرد اراده‌ها
فصل ششم: حملات روانی
نتیجه‌گیری

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه