کنکور 1400

گفته های خواندنی رتبه ۲ کنکور ریاضی

گفته های خواندنی رتبه ۲ کنکور ریاضی

محمد شایان شعبانی اهل شهر رفسنجان که رتبه دوم کشوری کنکور ریاضی و فنی ۱۴۰۰ را کسب کرده می‌گوید هرگز در کلاس تقویتی شرکت نکرده است.

محمد شایان شعبانی اهل شهر رفسنجان که رتبه دوم کشوری کنکور ریاضی و فنی ۱۴۰۰ را کسب کرده می‌گوید هرگز در کلاس تقویتی شرکت نکرده است.

وی اظهارداشت: اگرچه در چندنوع از آزمون های کنکور برای ارزیابی خودم شرکت داشتم تا با تنوع سوالات هم آشنا شوم اما در دوران تحصیل هرگز در کلاس تقویتی شرکت نکردم و همان دروس مدرسه را می خواندم.

شعبانی ۱۸ ساله نقش خانواده اش را نیز در این موفقیت بسیار مهم می داند و معتقد است که آرامش و محیطی که اعضای خانواده برای درس خواندن او فراهم کردند بسیار مهم بوده است.

مادر محمدشایان بازنشسته فرهنگی و پدرش دارای شغل آزاد است؛ رتبه دوم کنکور ریاضی می گوید که درس خواندن و مطالعه را بسیار دوست دارد و آرامش می گیرد؛ کسب رتبه تک رقمی و رتبه دوم کنکور ریاضی سبب خوشحالی اش شده و پس از ساعت ها درس خواندن در طول شبانه روز طی ماه های گذشته، اینک حس راحتی و آرامش دارد.

شعبانی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا مستقر در شهرستان رفسنجان از شرایطی که سبب این موفقیت شده بیشتر می گوید و اظهار می دارد: وقتی شنیدم رتبه ۲ کنکور را کسب کردم راحت شدم؛ درس خواندن را دوست دارم با قبولی در کنکور که استرس زاست الان حس راحتی به من دست داد، خصوصا امسال که با کرونا همراه بود و من توانستم با درس خواندن کرونا را مهار کنم.

خانواده محیط آرام را برایم فراهم کردند

شعبانی ادامه داد: از پدر، مادر و خواهر و برادرهایم که در طول سال به من کمک می کردند تا در این رقابت سخت و دشوار موفق شوم تشکر می کنم؛ آنان محیط خانه را برایم طوری فراهم می کردند که هیچ خللی به درس خواندن من وارد نشود سکوت و آرامش در محیط خانه برای موفقیت من مهم بود.

هدفم مفید بودن در جامعه است

وی تصریح کرد: با اینکه هنوز نمی دانم چه رشته ای انتخاب کنم امّا هدف اصلی من این است که با ادامه تحصیلم بتوانم فردی مفید برای جامعه باشم و کمک کنم جامعه به اهداف متعالی اش برسد.

روزانه ۸ تا ۱۲ ساعت درس خواندن

شعبانی از جمله راهکارهایش برای این موفقیت را اینطور بیان کرد: صبح زود که بیدار می شدم تا آخر شب درس می خواندم؛ غیر از زمانی که صبحانه، ناهار، شام و دو ساعت عصر استراحت می کردم در مجموع در شبانه روز تا ۱۲ ساعت به درس خواندن اختصاص می دادم.

رتبه ۲ رشته فنی و ریاضی کنکور سراسری ۱۴۰۰ افزود: با وجود کرونا به کتابخانه نمی رفتم و سعی داشتم در خانه به طور جدی درس بخوانم.

پیامی به نسل جوان

شعبانی درس خواندن را موجب کسب آرامش می داند و به نسل جوان توصیه می کند: اگر واقعاً به درس علاقه و آینده تان را دوست دارید در کسب علم و دانش کوشا باشید؛ تلاش کنید و درس بخوانید، کسانی هم که قبول نشدند افسردگی نگیرند تلاش کنند تا در کنکور سال آینده موفقیت را به دست آورند.

وی خاطرنشان کرد: سوالات ریاضی کنکور امسال با سال های گذشته تفاوت داشت و بسیار سخت و وقت گیر بود اما خداراشکر می کنم که توانستم با تلاش و زحمت موفق شوم.

شعبانی اعلام کرد که معدل سال آخر دوره متوسطه او ۱۹.۴۰ بود و معدل نهایی اش ۱۹.۰۶ است.

 

توصیه های مادر شعبانی: فرزندانتان به توانایی خود متکی باشند

خبرنگار ایرنا در ادامه با مادر محمدشایان نیز در این باره گفت و گو کرد؛ از جمله مهمترین توصیه هایی که مادر این دارنده رتبه برتر کنکور به خانواده ها کرد این بود که رمز موفقیت فرزندان این است که والدین بر روی کارهای آنان به طور حساسیت برانگیز زوم (تمرکز) نکنند، از دور بر فعالیت آنان تمرکز داشته باشند و نیز اجازه دهند فرزندانشان به توانایی های خودشان متکی باشند.

فاطمه عسکری ادامه داد: همچنین بگذارید فرزند با اتکا به توانایی های خود رشته ای که خودشان دوست دارند را ادامه تحصیل دهند و چیزی را تحمیل نکنید که در این صورت فرزند سرخورده می شود و شاید در رشته ای که دوست ندارد ولی با میل پدر و مادر ادامه می دهد، موفقیت چندانی به دست نیاورد.

وی که با همکاری ۳ فرزند دیگرش برای محمد محیطی آرام را در خانه برای قبولی در کنکور فراهم کرده بود گفت: رمز موفقیت فرزندم توکل به خدا و پشتکار بود؛ محمد شایان به خودش باور داشت، از وقتی که محمد تصمیم گرفت در کنکور رتبه کسب کند همه سرگرمی هایش را کنار گذاشت، تلفن همراهش را کنار گذاشت و هیچ رفت و آمدی به منزل اقوام نداشت.

محمد در  کلاس های اضافه شرکت نکرد

عسکری با اشاره به اینکه محمد فرزند چهارم و آخرین فرزندم است تصریح کرد: والدین فکر می کنند با کلاس های اضافه یا روش های سخت می توانند فرزندانشان را در مسیری هدایت کنند که موفق شوند در حالی که در درجه اول باید به فرزندانشان و توانایی آنان باور داشته باشند.

وی با بیان اینکه محمد در هیچ کلاس تقویتی، کلاس اضافه ای شرکت نکرد خاطرنشان کرد: موفقیت تمامی دانش آموزان شهرستان رفسنجان دغدغه من است و اعتقاد دارم که باور داشتن آنها برای افزایش بازدهی شهرستان موثر است.

آنطور که اعضای خانواده محمدشایان گفتند، پسر اول این خانواده در رشته بیوتکنولوژی باغبانی در مقطع دکترا، پسر دوّم در رشته مکانیک و دختر این خانواده هم در رشته زبان شناسی در حال تحصیل هستند.

 

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه