پژوهش های جدید پزشکی

افزایش شیوع سرطان سینه در زنان

افزایش شیوع سرطان سینه در زنان

 شیوع سرطان سینه در همه کشورهای جهان ازجمله ایران در بین زنان رو به افزایش است و بیشتر بیماران مبتلا به این بیماری، جوان هستند.

دبیر اجرایی یازدهمین کنگره بین‌المللی سرطان سینه اظهار داشت: شیوع سرطان سینه در همه کشورهای جهان ازجمله ایران در بین زنان رو به افزایش است و بیشتر بیماران مبتلا به این بیماری، جوان هستند.

دکتر شیوا مقدم، متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی روز یکشنبه در نشست خبری یازدهمین کنگره بین المللی سرطان سینه افزود: سرطان سینه از شایع ترین سرطان ها در دنیا و ایران است و بر اساس آمار جهانی حدود یک نفر از هشت نفر مبتلا به این بیماری می شوند که نشان دهنده شیوع نسبتا بالایی است. به همین دلیل در ایران و سایر کشورها توجه ویژه ای به این سرطان می شود.

دبیر اجرایی یازدهمین کنگره بین المللی سرطان سینه اظهار داشت: از آنجایی که این موضوع بیشتر مورد بررسی و تحقیق، پژوهشگران بوده و به عبارتی بیشتر مورد مطالعه قرار می گیرد، همیشه دریچه ای جدید به روی بیماران باز می شود و درمان این بیماران روبه پیشرفت است.

مقدم اظهار امیدواری کرد که با برگزاری اینگونه برنامه های علمی از جمله کنگره بین المللی سرطان، زمینه تشخیص زودرس این بیماری در جامعه فراهم شود و بیماران در مراحل اولیه شناسایی شوند تا درمان راحت تری داشته باشند.

وی افزود: یکی از خصوصیات مهم پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی، خاصیت چندرشته‌ای بودن این پژوهشکده است و متخصصان علوم بالینی شامل جراحی، پاتولوژی، آنکولوژی و رادیولوژی در کنار متخصصان علوم پایه در دپارتمان‌های سلولی مولکولی، ‌ژنتیک، فناوری، با یکدیگر مرتبط (لینک) شده و مشغول فعالیت هستند.

دبیر اجرایی یازدهمین کنگره بین‌المللی سرطان سینه تصریح کرد: اپیدمیولوژی و عوامل خطر سرطان سینه؛ نقش ژنتیک در درمان سرطان سینه؛ روش‌های نوین تصویربرداری و کاربرد آنها؛ پزشکی شخصی‌نگر؛ تازه‌های درمان‌های سیستمیک؛ جایگاه ایمونوتراپی و سلول درمانی در سرطان سینه؛‌ جراحی سرطان سینه و تکنیک‌های بازسازی؛ رادیوتراپی و تکنیک‌های نوین؛ کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان سینه؛‌ کنترل لنف ادم در سرطان سینه؛ جذبه‌های اخلاقی درمان بیماران و پژوهش در پزشکی؛‌ انفورماتیک پزشکی و نحوه استفاده از داده‌ها و جاذبه‌های روانشناختی سرطان سینه، به عنوان محورهای این کنگره است.

وی تأکید کرد: انجمن‌ها و سازمان‌های علمی زیادی از جمله پژوهشگاه رویان، پژوهشگاه ابن سینا، انجمن رادیوتراپی آنکولوژی، انجمن ژنتیک، انجمن روانپزشکی، انجمن زنان و زایمان، دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه تهران، ما را در برگزاری یازدهمین کنگره بین‌المللی سرطان سینه یاری کردند.

دبیر اجرایی یازدهمین کنگره بین‌المللی سرطان سینه افزود: این کنگره به مدت چهار روز از تاریخ ۲۲ تا ۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۰ به صورت برخط (آنلاین) با امتیاز بازآموزی (برای متخصصان، پزشکان و پرستاران از طریق سامانه آموزش مداوم) برگزار می‌شود. 

مقدم افزود: تعداد ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شد که تعدادی از این مقاله‌ها پذیرفته شده است و ۵۰ مقاله نیز به صورت پوستر و کتابچه منتشر خواهند شد.

مقدم خاطر نشان کرد: از تجربیات اساتید شاخص و برجسته داخلی و خارجی از جمله دکتر بنجامین سرفتی (Benjamin Sarfati) از مؤسسه گوستاو روسی پاریس، دکتر مارک تیسکوویچ از دانشگاه کمبریج انگلیس، دکتر استفانو پمپی از اساتید جراحی پلاستیک ایتالیا، دکتر هدیه ساغری، رادیولوژیست از آریزونا و دکتر سهیلا حمیدپور از کانزاس سیتی آمریکا استفاده خواهیم کرد. همچنین امکان استفاده از سخنرانی‌ها بعد از پایان کنگره برای علاقه‌مندان فراهم خواهد شد.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه