مقالات فرهنگی و رسانه
انتشار ۳۰۰ محصول فرهنگی با موضوع سواد رسانهای

مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری رسانههای جمعی، خبرگزاریها و سکوهای انتشار محتوا در فضای مجازی، انتشار ۳۰۰ محصول فرهنگی و رسانهای با موضوع سواد رسانهای را از ابتدای اردیبهشتماه جاری آغاز کرده است.
مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری رسانههای جمعی، خبرگزاریها و سکوهای انتشار محتوا در فضای مجازی، انتشار ۳۰۰ محصول فرهنگی و رسانهای با موضوع سواد رسانهای را از ابتدای اردیبهشتماه جاری آغاز کرده است.
معاون امور محتوایی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی اظهار کرد: تعداد ۳۰۰ محصول رسانهای در قالب موشن گرافیک و پویانمایی باهدف ارتقاء سواد رسانهای در بین نسل جوان و نوجوان و افزایش آگاهی خانوادهها توسط این مرکز تولید شده است.
محمدصادق افراسیابی گفت: آموزش سواد رسانهای به زبان ساده، تبیین مهارتهای رژیم مصرف رسانهای، آشنایی با شیوه های تأثیرگذاری رسانهای و همچنین فرهنگ استفاده از شبکههای اجتماعی در محیط خانواده از جمله موضوعات اصلی این محتواها است.
وی با تبیین موضوعات فرعی این محصولات گفت: نحوه تشخیص اخبار جعلی، آسیبهای اعتیاد رسانهای، راهکارهای حفظ حریم شخصی آنلاین و امنیت دادهها، خطر دسترسیهای غیرمجاز، اقناع رسانهای، زندگی به سبک رسانه، چالش های ناشی از شایعهسازی در فضای مجازی، مقابله با سرقت اطلاعاتی در فضای مجازی، پیشگیری از فریبهای تجاری در فضای مجازی و ... از جمله موضوعاتی است که در این محصولات با قالبهای متنوع به آن پرداخته شده است.
معاون امور محتوایی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی با قدردانی از حضور و مشارکت رسانهها، خبرگزاریها و سکوها در این طرح ملی گفت: تولید این حجم از محتوا با محوریت سواد رسانهای و انتشار سراسری آن در نوع خود کمنظیر است.
افراسیابی افزود: شیوع کرونا، استفاده دانش آموزان از فضای مجازی بهواسطه کلاسهای آنلاین و مواجهه بیش از پیش والدین با موضوعات فضای مجازی بیش از گذشته، ضرورت افزایش آگاهیهای اجتماعی نسبت به فضای مجازی و چالشها و فرصتهای آن را به جامعه گوشزد میکند.
وی ابراز امیدواری کرد این محصولات که بهصورت روزانه در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی منتشر و در دسترس خانوادهها قرار میگیرد در افزایش سواد رسانهای خانوادهها تأثیرگذار باشد و از آسیبهای حضور مستمر و بدون آموزش در فضای مجازی پیشگیری کند.
به گفته وی برای تولید این آثار از مشارکت فعالان و تولیدکنندگان برتر استانها و از ظرفیت مشورتی خبرگان و اساتید برجسته استفاده شده است.
دانلود تصاویر
مطالب مرتبط
-
درباره علی مرادخانی
-
عکس پروفایل تان، نشانه شخصیت شماست!
-
مقاله علمی و پژوهشی آسیب شناسی سیاست گذاری تولید محتوای فضای مجازی
-
مقاله علمی و پژوهشی فضای مجازی و هویت مدرن
-
مقاله علمی و پژوهشی ارتباطات شبکه ای و رهبری مخاطب در شبکه های اجتماعی
-
مقاله علمی و پژوهشی خوشه بندی اقلام و محصولات فرهنگی فضای مجازی
-
بچه ها از چه سنی می توانند وارد فضای مجازی شوند؟
-
مقاله علمی و پژوهشی اینترنت و هویت اجتماعی
تگها
- شبکههای اجتماعی
- فضای مجازی
- خبرگزاری
- نوجوان
- نسل جوان
- وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- کلاسهای آنلاین
- سواد رسانهای
- توسعه سواد رسانهای
- ترویج سواد رسانهای
- توسعه فرهنگ و هنر
- مرکز توسعه فرهنگ و هنر
- رسانههای جمعی
- محصول فرهنگی
- محصول رسانهای
- موشن گرافیک
- پویانمایی
- ارتقاء سواد رسانهای
- افزایش آگاهی خانوادهها
- آموزش سواد رسانهای
- مصرف رسانهای
- مهارتهای رژیم مصرف رسانهای
- شیوه های تأثیرگذاری رسانهای
- فرهنگ استفاده از شبکههای اجتماعی
- تشخیص اخبار جعلی
- آسیبهای اعتیاد رسانهای
- حریم شخصی آنلاین
- حفظ حریم شخصی آنلاین
- امنیت دادهها
- دسترسیهای غیرمجاز
- اقناع رسانهای
- زندگی به سبک رسانه
- شایعهسازی در فضای مجازی
- سرقت اطلاعاتی
- پیشگیری از فریبهای تجاری