چگونه ارتباط ذهن، بدن و روح را در زمستان تقویت کنیم؟
براساس مطالعهای که در سال ۲۰۰۷ انجام شد، از میان حدود ۲۰۰۰ فرد مبتلا به مشکلات اعصاب، ۳۵ درصد پزشکان گوش دادن موسیقی را به بیماران خود پیشنهاد میدادند. موسیقی درمانی به تسکین علائم بسیاری از بیماریهای ذهنی، از بیماریهای حاد مثل دیگرآزاری تا پارکینسون، افسردگی و اضطراب، کمک میکند. چراکه سیستم عصبی را آرام کرده و بلافاصله ما را با زمان و مکانی دیگر مرتبط میسازد.
چگونه ارتباط ذهن، بدن و روح را در زمستان تقویت کنیم؟چگونه سلامتی جسم و روح خود را حفظ کنیم
امروزه زندگی مردم خیلی بی تحرک شده است، به گونه ای که دیگر شما نمی بینید کسی فعالیت بدنی مناسبی داشته باشد یا با انرژی در حال بازی فوتبال باشد. همه فقط بی تحرک گوشه ای نشسته اند و در حال استفاده از گوشی های هوشمند یا کار کردن با کامپیوتر هستند. زمانی هم که می خواهند یک شی کوچک را از زمین بردارند، کمرشان درد می گیرد.
بله درست است، بدن ما ضعیف شده به این خاطر که از آن هیچ استفاده ای نمی کنیم. باید به زندگی امروزی و برای چیزی که برای آن خلق شده ایم فکر کنیم. ما در اصل برای دویدن، شکار کردن، خلق کردن و بزرگ کردن فرزندان خود و برای حرکت و انجام هر کاری با استفاده از بدن و نیروی جسمانی مان آفریده شده ایم. اما امروزه چه اتفاقی برایمان افتاده است؟!
شما هر روز صبح از خواب بیدار می شوید، صبحانه شما آماده است. با ماشین خود، به محل کار می روید و با یک آسانسور به طبقات بالا می روید. شما دیگر برای بالا رفتن از پله استفاده نمی کنید. برای تایپ کردن از یک دستگاه با کاربرد ساده استفاده می کنید. با تلفن با سایر همکاران صحبت می کنید. به ملاقات های کاری می روید و تمام حرف های خود را در یک دستگاه ضبط می کنید و بدون استفاده از نوشتن می توانید هر زمانی که احتیاج داشتید، به راحتی به آن گوش دهید.
اگر دقت کنید می بینید که تمام حرکت بدنی شما شاید این باشد که یک لیوان آب بردارید یا تلفن همراهتان را از جایش بلند کنید. تصور بیشتر مردم از ورزش کردن این است که حتما باید به باشگاه بروند و مدتی را ورزش سخت کنند یا وزنه های سنگین بزنند و مابقی روز را بخوابند. این واقعیت زندگی های امروزی است پس با این حساب درک این که چرا همه اضافه وزن دارند، چرا همه احساس خستگی و پژمردگی می کنند، چرا همه بی اراده و سست هستند و مشکل تغذیه و سلامتی دارند کار خیلی سختی نیست. به این دلیل که دیگر کسی با بدن خود زندگی نمی کند و از بدنش استفاده نمی کند!
همه چیز به قدرت ذهن بر می گردد
یک انسان موفق هر بار به خداوند می گوید: خداوندا با قدرت خودت مرا به خواسته ها، نیازها و تمام چیزهایی که لیاقت آن را دارم برسان؛ او به خداوند اعتماد می کند و همه چیز برایش به درستی پیش می رود. افراد موفق باور دارند کاری وجود ندارد که نتوانند از پس انجام آن بر بیایند. شما هم همواره باید همین گونه باشید تا به موفقیت در زندگی دست پیدا کنید.
اگر شما کاملا روی موضوعی تمرکز داشته باشید، به آن خواسته ی خود می رسید، یا بالاخره راهی برای رسیدن به آن پیدا خواهید کرد، یا این که راهی خواهید ساخت و در این حالت نیروی بیشتری در وجود خود احساس می کنید. وقتی نیرو را احساس کردید برای رسیدن به هدف شروع به حرکت می کنید و نیروی شما بیشتر می شود و به هر حال نتایج بهتری کسب می کنید و بالاخره به نتیجه دلخواه و موفقیت در زندگی خواهید رسید.
بعضی ها می گویند من توانسته ام یکی از اشتباهات خود را جبران کنم، یعنی توانسته ام یک کار اشتباه را انجام ندهم؛ باید به شما بگوییم این یک دستاورد نیست به این خاطر که چیز اشتباه را نباید امتحان کرد. اشتباهات همیشه وجود دارند، شما باید راه درست را انتخاب کنید و کار درست را انجام دهید.
به این جمله بازدارنده دقت کنید
من ذهن مثبت اندیشی ندارم ولی باهوش هستم! ما به شما می گوییم کاملا از چیزی که هستید آگاهی داشته باشید، اما به آن ارزش ندهید. برای مثال اکثر می بینیم که بعضی ها می گویند من چاق نیستم فقط استخوان بندی درشتی دارم! باید آن فرد بداند که چاق است و این واقعیت را قبول کند. بنابراین شما هم بهتر است حقایق را بپذیرید. فکر نکنید که از بین بردن یک واقعیت بد کار غیر ممکنی است.
دومین کاری که باید انجام دهید و خیلی مهم است این است که همه چیز را بهتر از چیزی که هست ببینید؛ زمانی که یک رابطه دچار تنش می شود زوجین می خواهند هرچه زودتر از همدیگر جدا شوند. ما می گوییم اگر کمی بهتر فکر کنید و روی خودتان کنترل بیشتری داشته باشید، می توانید رابطه خود را تا سالیان سال به خوبی ادامه دهید و به موفقیت در زندگی دست پیدا کنید.
راه های رسیدن به سلامت جسم و روح
این که چطور فکر می کنید، به طور مستقیم روی آینده شما تاثیر می گذارد و روش شما را مشخص می کند. اکنون چند مورد جالب توجه با شما در میان می گذاریم که باید همواره در مسیر رسیدن به موفقیت در زندگی آن ها را به خاطر داشته باشید.
1 – قدرت ذهن خود را تقویت کنید
سعی کنید مطالعه داشته باشید، گوش دهید، تمرکز خود را بالا ببرید تا به خوبی روی این که چه چیزی را می توانید کنترل کنید و چه اتفاقی می افتد تمرکز و کنترل کافی داشته باشید.
2 – بدن خود را تقویت کنید
یادتان باشد که ترس تجربه ای فیزیکی است و روی عملکرد بدنتان به شدت تاثیر می گذارد. و به بهترین راه برای جلوگیری از وقوع این اثرات این است که با آن ها مقابله کنید. بدنتان را تغییر دهید و تغییر را به وجود آورید. کاری کنید به جایگاهی که لازم است برسید. ما با استفاده نکردن از بدن و ذهن خود آن ها را ضعیف کرده ایم، اما با روزی 15 دقیقه تمرین برای هرکدام می توانید دوباره قدرت خود را به دست بیاورید.
3 – خودتان را در مسیر تبدیل شدن به الگو مورد علاقه تان قرار دهید
مطمئن شوید در مسیری قرار دارید که می تواند شما را به شخصی مثل الگویی که انتخاب کرده اید تبدیل کند! همیشه راهی برای رسیدن به اهداف و موفقیت در زندگی وجود دارد. فقط کافی است که این راه را پیدا کنید.
4 – مطمئن شوید که در حال تلاش برای رسیدن به هدفتان هستید
شما باید روش مشخصی داشته باشید و همواره در حرکت به سوی رسیدن به موفقیت در زندگی و اهدافتان باشید.
5 – مهم ترین نکته این است که چگونه روح خود را تغذیه کنیم
همیشه زمانی را برای دعا و عبادت کردن اختصاص دهید. نیرویی درون ما وجود دارد که با دعا کردن تقویت می شود و شما با این کار اطمینان خاطر پیدا می کنید. راه دیگر تغذیه روح این است که ببخشید. یعنی این که شما به افراد دیگری که در سطح پایین تری از شما قرار دارند، کمک کنید. بعضی ها این کار را بیهوده می دانند و فقط روی هدف خودشان تمرکز می کنند و به دیگران کمک نمی کنند. اما بخشش و فداکاری و کمک به دیگران به شما بیشتر از قبل حس زنده و مفید بودن می دهد.
ما زمانی برای بهتر شدن تلاش می کنیم که افراد موفق را در محیط اطراف مان ببینیم. با دیدن افراد موفق ما هم برای بهتر شدن تلاش می کنیم. فرصت های جدیدی را کشف می کنیم و راه درست را پیدا می کنیم و به موفقیت در زندگی دست پیدا خواهیم کرد.
منبع: وب سایت پرورش افکار
مطالب مرتبط
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- چشم رنگی ها چه شخصیتی دارند؟ روانشناسی رنگ چشم ها
- تماشای فیلم های مستهجن این پیامدهای ناگوار را دارد
- عکس پروفایل تان، نشانه شخصیت شماست!
- ترس از آمپول زدن
- زنان آلفا و ویژگیهای بارز آنها
- سبک های یادگیری
تگها
مطالب پربیننده
- چه کسانی می توانند نامخانوادگیشان را تغییر دهند
- روزانه چقدر پروتئین مصرف کنیم؟
- خواص شگفتانگیز کیوی را بشناسید
- فراخوان دومين كنگره بين المللی راهكارهای گسترش فرهنگ غدير و ترويج نهج البلاغه
- ۳ نوشیدنی مفید برای سالمندان
- نکاتی مهم درباره جوشهای صورت
- علائم بیش فعالی در دخترها و پسرها را بشناسید
- میوه ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن
- گیاهی برای دفع سنگ کلیه
- اربعین؛ پلی به سوی وحدت جهانی
- چالشهای ازدواج در دوران پیری
- اذن پدر برای ازدواج دختر لازم است یا خیر؟
- معرفی سوغات و صنایع دستی مازندران
- چگونه عطر مناسب بخریم؟
- زندگی نامه مسعود پزشکیان
- رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
- درباره دوران بحرانی نوجوانی
- بازار کرمان با قدمت ۶۰۰ سال
- معرفی موزه هنرهای معاصر تهران؛ بازتابی از هنر ایران و جهان
- مصرفگرایی و ویرانی زندگی
- پاسخ به سوالات رایج درباره مصرف شیر
- معرفی جنگل فندقلو؛ بهشتی مینیاتوری در اردبیل
- درباره سن پیری بیشتر بدانیم
- اهمیت خواب را جدی بگیرید
- معرفی مسجد شیخ لطف الله، اثری شگفت انگیز از دوران صفویه
- پناهگاه سکوت
- نحوه خوابیدن به خواستههای درونی
- مضرات سیگار از آسیبهای پوستی تا تهدید سلامتی
- در مورد کف پای صاف و باورهای قدیمی
- چگونه با کودکان چاق تعامل داشته باشیم
- قوانین کلاس و مدرسه
- قالب آماده و زیبای پاورپوینت(15)
- ۵ فیلم که همه زنان ایرانی باید تماشا کنند
- شعار سال ۱۴۰۱ «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»
- قالب زیبای پاورپوینت برای ارائه پروپوزال و دفاع رساله دکترا
- قالب پاورپوینت کادر دار زیبا
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- قالب پاورپوینت گرافیکی و طرح دار زیبا
- قالب پاورپوینت گرافیکی زیبا
- رنگ چشم هایتان درباره شما و اجدادتان چه می گوید؟
- نمونه تدریس درس اول هدیه آسمان پنجم
- قالب پاورپوینت گرافیکی جالب
- اندکی درباره درسپژوهی
- کتاب پسری که جادویی شد
- همه زائران سلطان
- قالب پاورپوینت
- معرفی کتاب
- دوستی با کتاب
- قالب پاورپوینت گرافیکی
- درباره محسن رضایی
- معرفی کتاب
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- درباره امیر کبیر
- کتاب راهنمای کامل Interaction access
- متن کامل دعای جوشن کبیر با ترجمه
- کتاب پیوند زخم خورده
- درباره فخرالدین عراقی
- درباره محسن مهر علیزاده
- کتاب آموزش علیه آموزش
- خلاصه کتاب سواد بصری