مقالات پزشکی

بیماری قلبی در کمین بهبود یافتگان کرونا

بیماری قلبی در کمین بهبود یافتگان کرونا

بر اساس مطالعه جدیدی که یکی از محققان آن را "خیره کننده" نامید، هر گونه ابتلا به کرونا، صرف نظر از شدت آن، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را برای بازماندگان افزایش می‌دهد.

بر اساس مطالعه جدیدی که یکی از محققان آن را "خیره کننده" نامید، هر گونه ابتلا به کرونا، صرف نظر از شدت آن، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را برای بازماندگان افزایش می‌دهد.

به گزارش نیویورک پست، مجله ساینس گزارش داد، این مطالعه خطر ابتلا به ۲۰ بیماری مختلف قلبی و عروقی را برای افرادی که یک سال قبل به این ویروس مبتلا شده بودند،    افزایش می‌دهد.

بر اساس این گزارش، «دولت‌ها و سیستم‌های بهداشتی در سراسر جهان باید برای مقابله با سهم مهم احتمالی همه‌گیری کرونا در افزایش بار بیماری‌های قلبی عروقی آماده باشند».

اریک توپول، متخصص قلب در Scripps Research، می‌گوید  که از یافته‌ها شگفت‌زده شده و این بیماری‌ها را «اختلالات جدی» نامیده است. او با اشاره به مطالعه‌ای که در اوایل این هفته در Nature Medicine انجام شد، گفت: "اگر کسی تا به حال فکر می‌کرد که کرونا مانند آنفولانزا است، این باید یکی از قوی‌ترین مجموعه داده‌ها باشد که نشان دهد اینطور نیست. "

رویترز  گزارش داد  که این  مطالعه  نشان داد افرادی که از این ویروس بهبود یافته اند، حدود ۶۳ درصد بیشتر در معرض خطر حمله قلبی و ۵۲ درصد بیشتر در معرض خطر سکته مغزی یک سال بعد قرار دارند.  این منبع خبری همچنین گفت کسانی که بهبود یافته اند ۷۲ درصد بیشتر در معرض خطر نارسایی قلبی هستند.  

این گزارش می‌گوید که به نظر می‌رسد خطرات بالا بر همه افراد، صرف نظر از جنسیت، سن یا وجود شرایط از قبل وجود داشته است.  این مجله خاطرنشان کرد که حتی افرادی که در بیمارستان بستری نشده بودند نیز بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی بودند.

این تجزیه و تحلیل بر اساس داده‌های وزارت امور کهنه سربازان ایالات متحده است و شامل اطلاعات بهداشتی ۱۵۴۰۰۰ نفری است که به این ویروس مبتلا شده بودند.  گروه‌های کنترل شامل میلیون‌ها نفر بودند که در طول آن بیماری همه‌گیر و در سال ۲۰۱۷ در این مراکز مراقبت دریافت کردند. یکی از محققان به Science گفت که باید یک مطالعه بعدی انجام شود و این احتمال را مطرح کرد که مطالعات گذشته‌نگر خطر نادرستی داشته باشد.

این تحقیق بر روی افرادی متمرکز بود که از مارس ۲۰۲۰ تا ژانویه ۲۰۲۱ به این ویروس مبتلا شده بودند، بنابراین بسیاری از آن‌ها واکسینه نشده بودند.  کرونا می‌تواند منجر به عوارض جدی قلبی عروقی و مرگ شود.  قلب پس از آسیب قلبی بازسازی نمی‌شود یا به راحتی ترمیم نمی‌شود.  این‌ها بیماری‌هایی هستند که برای یک عمر افراد را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه