اخبار مسابقات

مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی دانشگاه امیرکبیر

مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی دانشگاه امیرکبیر

این مسابقات در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی هفتم آبان ماه توسط انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر برگزار می شود. این مسابقات به صورت مرحله ای برگزار می شود و در نهایت تیم های برتر مسابقات جواز شرکت در مرحله بالاتر را کسب خواهند کرد.

دبیر رویدادهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برگزاری بیست و یکمین دوره مسابقات بین المللی آنلاین برنامه نویسی (ACPC) در روز هفتم آبان ماه امسال خبر داد.

مهلا شریفی افزود: این مسابقات در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی هفتم آبان ماه توسط انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر برگزار می شود.

وی اظهار داشت: این مسابقات به صورت مرحله ای برگزار می شود و در نهایت تیم های برتر مسابقات جواز شرکت در مرحله بالاتر را کسب خواهند کرد.

شریفی خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان مسابقه در قالب تیم های سه نفره با هم به رقابت می پردازند تا با هم فکری یکدیگر راه حل های خود را به سوالات طرح شده، به یکی از زبان های مجاز در مسابقه (C,C++,Java,Python) به سیستم داوری ارسال کنند و در نهایت تیم های شرکت کننده بر اساس تعداد پاسخ‌های درست، رتبه بندی می شوند.

وی ادامه داد: علاقه مندان تا پنجم آبان ماه فرصت دارند به سایت  http://icpc.aut.ac.ir مراجعه و ثبت نام کنند.

دبیر برگزاری رویداد گفت: به تیم های اول تا سوم دانش آموزی به ترتیب مبلغ یک، دو و سه میلیون تومان و تیم های اول تا سوم تیم های دانشجویی به ترتیب مبلغ سه، چهار و نیم و ۶ میلیون تومان اهدا خواهد شد.

وی تاکید کرد:‌ سال گذشته بیش از ۳۵۰ نفر از علاقه مندان به برنامه نویسی در قالب ۴۳ تیم دانش آموزی از ۲۹ دبیرستان و ۷۵ تیم دانشجویی از ۲۸ دانشگاه مختلف سراسر کشور در این مسابقه حضور داشتند.

به گزارش ایرنا، این مسابقه یکی از معتبرترین مسابقات دانشگاهی در حوزه برنامه‌نویسی و تفکر الگوریتمی است که هر ساله توسط انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر و در راستای آمادگی و انتخاب تیم‌های برتر برای حضور در مسابقات کشوری برگزار می‌شود.

ارتقای سطح علمی و مهارتی دانشجویان در زمینه الگوریتم و برنامه‌نویسی، تقویت روحیه‌ همکاری تیمی در بین دانشجویان، پرورش خلاقیت و نوآوری در تولید برنامه‌های نرم‌افزاری جدید، تقویت عملکرد و توانایی دانشجویان برای حل مسائل در زمان محدود، ایجاد آمادگی و مهارت‌سنجی دانشجویان برای ورود به بازار کار و تقویت ارتباط بین بخش صنعت و خدمات حوزه فناوری اطلاعات با دانشگاه از اهداف این مسابقه است.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه