رقابت علمی کنز
معرفی طرح های برگزیده رقابت علمی «کنز»

۶ طرح برگزیده دومین دوره رقابت علمی کنز (کاربرد دانش و اندیشه برای جامعه) از برنامه های جانبی جایزه مصطفی (ص) در یازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۲) معرفی و تقدیر شدند.
۶ طرح برگزیده دومین دوره رقابت علمی کنز (کاربرد دانش و اندیشه برای جامعه) از برنامه های جانبی جایزه مصطفی (ص) در یازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۲) معرفی و تقدیر شدند.
رقابت علمی کنز ویژه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و مخترعان جوان زیر ۴۵ سال جهان اسلام است که دستاوردهای علمی و فناوری خود را در قالب یک فایل ویدیویی درون مایه اصلی رقابت علمی کنز جستجوی بهترین راهکارهای علمی و فناوری به منظور حل مسایلی است که جهان اسلام در آن با مشکل روبروست که میتوان از طریق تبادل ایده میان نخبگان جوان آنها را برطرف کرد.
امسال دومین دوره این رویداد رقابتی در ۲ بخش آزاد و چالش در ۶ حوزه شامل معدن و صنایع معدنی، اقتصاد بانکداری و تأمین مالی، آب و محیط زیست، سلامت و فناوری پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و حمل و نقل در حاشیه رویداد فناوری و نوآوری اینوتکس در پارک فناوری پردیس برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در حالی که برای دومین دوره رویداد کنز ۶۵۸ اثر از ۲۵ کشور اسلامی ارائه شده بود، پس از داوری، ۲۰ طرح از کشورهای ایران، مالزی و بنگلادش انتخاب و در نهایت ۶ اثر بعنوان طرح های برگزیده دومین رقابت علمی کنز معرفی و تجلیل شدند.
مرحله نهایی دومین دوره رقابت علمی کنز با حضور ۲۰ نفر از کشورهای ایران، مالزی و بنگلادش با معرفی برترین ها در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۲ پارک فناوری پردیس برگزار شد.
بر اساس این گزارش، نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲، در دورههای رقابتی کنز دستاوردهای علمی و فناوری در قالب اقتصاد، بانکداری و تامین مالی، آب، محیط زیست و انرژی، سلامت و فناوری و پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، حمل و نقل و معدن و صنایع معدنی نمایش داده شد و منتخبان از طرحهای رقابتی خود صحبت دفاع کردند.
در گروه آب، محیط زیست و انرژی، مهدی ملکی، دکتری مهندسی مواد با طرح مدیریت انرژی تجدیدپذیر، ویجای لای، استادیار دانشگاه مالزی با طرح غشای نانوکامپوزیت لایه نازک، هادی عطاپور، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف با طرح سیستم شبیهساز، حامد صادقی، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف با طرح آزمایشگاه شبیهسازی جریان جفت چند فازی در این مرحله انتخاب شدند.
راهیافتگان نهایی اقتصاد، بانکداری و تامین مالی، حسن بان، مشاور فتیک در انجمن مالی اسلامی ایران با طرح پول دیجیتال متمرکز حلال، مهدی نوری مدرس دانشگاه تهران با طرح پیادهسازی پول دیجیتال در بانک مرکزی،سعیده ممتازی، عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر با طرح کشف تقلبهای تراکنش بانکی و کارت اعتباری با کمک هوش مصنوعی برگزیده شدند.
راهیافتگان فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز حسین ذبیحی، کارشناس ارشد رباتیک با طرح ورود فناوری تعاملی به زندگی کودکان، مهرداد آقامحمدعلی کرمانی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران با طرح نرم افزار فرآیند کاوی و محمدعلی اخایی با طرح سامانه انیمیشن خودت را بساز در این مرحله انتخاب شدند.
در گروه معدن و صنایع معدنی به ترتیب حسین ملایمت با طرح پهنهبندی زونهای مستعد استخراج گاز زغالسنگ، ایرج ارسلان سراج با طرح آلفا رباتی برای تسهیل امور معادن، آیدا میرحیداری با طرح تکنولوژی هیپینو و مدلسازی انتخاب شدند.
در گروه سلامت و فناوری پزشکی نیز ۴ نفر در این دوره انتخاب شدند. محمدعلی خیامیان با طرح هیپرسیتوکینمی بیماران کویید ۱۹، علیرضامیرباقری با طرح سیستم رباتیک جراحی از راه دور سینا، پیک سی چه دکتر اعصاب مالزی با طرح بهبود یادگیری حافظه و دکتر سیدعلی موسوی شایق عضو هیات علمی دانشگاه مشهد با طرح ساخت دستگاه تولید کووید ۱۹ انتخاب شدند.
در گروه حمل و نقل نیز سعید بستان منش مقدم با طرح سامانه تشخیص خوابآلودگی، ریپون هور با طرح رفتار دینامیکی خاکریز سطح شیبدار و امیرحسین مقدم سلطانی با طرح سیستم توقف اضطراری پلهبرقی هوشمند راهی این دوره شدند.
علی اکبر صالحی قائم مقام رییس فرهنگستان علوم ایران، سعید سهرابپور مشاور بنیاد نخبگان و مهدی صفارینیا رییس پارک فناوری پردیس میهمان این دوره رقابت علمی کنز هستند.
همچنین به ۶ اثر برتر، مدال و تقدیرنامه کنز، نشان طلای ۳۰ گرمی، کمک هزینه فرصت مطالعاتی به ارزش ۲ هزار دلار، امتیاز ویژه جهت بهرهمندی از بسترهای شبکهسازی بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) ،اعطای تسهیلات ویژه تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان از جانب پارک فناوری اعطا شد. منتخبین در نظر دارند راهکارهای خود را برای مراکز مربوطه برای ایجاد ظرفیت تجاریسازی ارایه دهند.
مرحله پایانی دومین رقابت علمی کنز با حضور صالحی قائم مقام رییس فرهنگستان علوم و رییس هیات مدیره بنیاد مصطفی (ص)، حمید نوری وزیر آموزش و پرورش، سعید سهراب پور مشاوربنیاد ملی نخبگان و رییس دومین دوره رقابت علمی کنز و مهدی صفارینیا رییس پارک فناوری پردیس و مدیر بنیاد مصطفی برگزار شد.
رییس رقابت علمی کنز: مشارکت دانشمندان جوان در حل چالشهای جهان با رقابت علمی کنز محقق میشود
سعید سهراب پور، رییس دومین دوره رقابت علمی کنز نیز در آیین اختتامیه این رقابت، با حضور علی اکبر صالحی، قائم مقام رئیس فرهنگستان علوم و رئیس هیات مدیره بنیاد مصطفی(ص)، عذرا پچیهو، وزیر بهداشت و رفاه اجتماعی ایالت سند پاکستان و مهدی صفارینیا رئیس پارک فناوری پردیس و مدیر بنیاد مصطفی(ص) و همچنین شماری از علاقهمندان در پارک فناوری پردیس اظهار داشت: این رقابت توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) با هدف تکمیل زنجیره ارزش جایزه مصطفی(ص) بنا شده است تا دانشمندان جوان و مستعد جهان اسلام بتوانند راهکاری برای چالشهای جهان اسلام ارائه دهند.
وی ادامه داد: در این رقابت دانشمندان جوان زیر ۴۵ سال کارهای پژوهشی و تحقیقاتی خود را در پاسخ به چالشهای حوزه های مختلف به دبیرخانه ارسال کردند.
رییس دومین دوره رقابت علمی کنز گفت: دانشمندان جوان و مستعد جهان اسلام میتوانند راهکارهای خود برای حل چالشهای جهان اسلام را در رقابت علمی کنز ارائه دهند.
ین عضو هیات مدیره بنیاد مصطفی(ص) در مورد مشارکت در این دوره از رقابت علمی کنز توضیح داد: در این دوره ۶۵۸ اثر دریافت شد و ۶۳ چالش از ۱۳ مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی داخلی و خارجی مطرح شده بود.
وی ادامه داد: بعد از گذشت نزدیک به یک سال از آغاز فراخوان دومین دوره رقابت علمی کنز و داوری آثار، ۲۰ اثر به عنوان شایسته تقدیر شناخته شدند که از این تعداد ۹ اثر متعلق به اعضای هیئت علمی، ۷ اثر از فعالان حوزه صنعتی و ۴ اثر از پژوهشگران جوان است و در نهایت ۶ نفر برنده این دوره از رقابت کنز شناخته شدند.
سهراب پور از گروه معدنی زرین، پارک فناوری پردیس، شرکت فنی پارس، ایرانسل، بانک رسالت، دانشگاه خاتم، صندوق علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان حامی مالی این رقابت علمی تشکر کرد.
رقابت علمی کنز
بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) یک مسابقه علمی با نام کنز (کاربرد دانش و اندیشه برای جامعه) ایجاد کرده است. این مسابقه با هدف تعمیق تفکر و ایجاد نوآوری در جامعه دانشگاهی برای رسیدگی به مشکلات جهان اسلام در حوزههای مختلف آب، محیط زیست و انرژی؛ بهداشت و فناوری پزشکی؛ فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ حمل و نقل؛ اقتصاد ، بانکداری و تامین مالی؛ و غیره برگزار می شود.
در این رقابت علمی دانشمندان، محققان، مبتکران، دانشجویان دانشگاهها و اساتید زیر ۴۵ سال تشویق می شوند که ایدهها و دستاوردهای علمی و فناوری خود را در قالب یک فایل ویدیویی ارایه دهند.
به گزارش ایرنا، نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ با تاکید بربر حضور فناوری های جدید مانند «اقتصاد دیجیتال»، «فناوری هوشمند» و «توسعه پایدار» از ۲۰ الی ۲۳ اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس برگزار شد.
مطالب مرتبط
-
کتاب خانههای تاریخ
-
مقاله تأثیر تسهیلات اعطایی بانک جهانی بر سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه منا: درسهایی برای ایران
-
تفاوت احساسات در زنان و مردان
-
مقاله بررسی آفتها و موانع فردی سلامت روح و روان از دیدگاه اسلام
-
رژیم غذایی پرچرب موجب پیشرفت سرطان پروستات میشود
-
مقاله بررسی حقوقی روابط اطراف قرارداد تأمین مالی فاکتورینگ
-
عوارض فشارخون بالا چیست؟
-
مقاله تأمین مالی هواپیما از طریق اعتبار صادرات
تگها
- هوش مصنوعی
- حمل و نقل
- تسهیلات
- تأمین مالی
- سلامت
- دانشگاه صنعتی شریف
- دانشگاه صنعتی
- دانشگاه امیرکبیر
- پژوهشگران
- فناوری پزشکی
- دانشگاه علم و صنعت ایران
- فناوری اطلاعات و ارتباطات
- پارک فناوری پردیس
- دستاوردهای علمی
- فناوری تعاملی
- پول دیجیتال
- کاربرد دانش
- جایزه مصطفی (ص)
- رقابت علمی کنز
- معدن و صنایع معدنی
- تجاریسازی
- نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری
- اینوتکس ۲۰۲۲
- مخترعان جوان
- دستاوردهای علمی و فناوری
- تبادل ایده
- اقتصاد بانکداری
- آب و محیط زیست
- فناوری و نوآوری اینوتکس
- نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۲
- مدیریت انرژی تجدیدپذیر
- دانشگاه مالزی
- طرح غشای نانوکامپوزیت
- طرح سیستم شبیهساز
- شبیهسازی جریان جفت چند فازی
- پیادهسازی پول دیجیتال
- انجمن مالی اسلامی ایران
- تراکنش بانکی و کارت اعتباری
- نرم افزار فرآیند کاوی
- سامانه انیمیشن خودت را بساز
- استخراج گاز زغالسنگ
- طرح تکنولوژی هیپینو
- آلفا رباتی برای تسهیل امور معادن
- هیپرسیتوکینمی بیماران کویید ۱۹
- سیستم رباتیک جراحی
- طرح بهبود یادگیری حافظه
- دستگاه تولید کووید ۱۹
- سامانه تشخیص خوابآلودگی
- طرح رفتار دینامیکی خاکریز سطح شیبدار
- سیستم توقف اضطراری پلهبرقی هوشمند
- رییس فرهنگستان علوم ایران
- بنیاد نخبگان
مطالب پربیننده
- ضرورت پاسداشت زبان پارسی
- نتایج معرفی شدگان به مصاحبه آزمون دکتری
- تولید برق با روش فتوسنتز برای رایانههای ریزکنترلگر
- نتیجه اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۱
- فراخوان بیستوهفتمین جشنواره کتاب سال دانشگاهی
- جذب نیروی سرباز امریه در بنیاد ملی نخبگان
- ایران در کانون خشکسالی جهانی
- خطر تداخل دارویی ایبوپروفن برای بیماران فشار خون
- پنج درمان خانگی تایید شده برای عفونت ادراری
- سیاستها و برنامههای جمعیتی ایران
- این چهار تغییر پوستی نشان میدهد کبد بیماری دارید
- تنبیه و تحقیر در مدارس؛ از مغایرت قانون تا کجروی دانشآموز
- نحوه برگزاری آزمون کارشناسیارشد
- ماه میگیرد/خسوف کامل در آمریکا، آفریقا، استرالیا و اروپا
- معرفی طرح های برگزیده رقابت علمی «کنز»
- رگولاتوری؛ چالش اصلی حوزه سلول درمانی کشور
- کشف تقلب در تراکنشهای بانکی با هوش مصنوعی
- توزیع کارت کنکور کارشناسیارشد
- امکان ثبتنام در آزمونهای ۱۴۰۱ وجود ندارد
- جذب سرمایههای اجتماعی در گروی «رعایت عدالت»
- رسانههای جریانساز و فضای مجازی تا چه میزان بر نتایج انتخابات اثرگذارند؟
- طرحهای برتر جشنواره تحقیقات سلولهای بنیادی و خونساز برتر ایران
- کرونا؛ یکی از مهمترین عوامل بروز سردردهای نگران کننده در کودکان
- نکاتی مهم در مورد نمک پتاسیم
- تفویض اختیار به اساتید برای جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی
- معضل روانشناسی زرد و قلابی در فضای مجازی
- ضرورت پاسداشت زبان پارسی
- افت تحصیلی و اما و اگرهای آموزش مجازی
- نتایج معرفی شدگان به مصاحبه آزمون دکتری
- تولید برق با روش فتوسنتز برای رایانههای ریزکنترلگر
- نتیجه اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۱
- چرا باید هنوز ماسک زد؟
- فراخوان بیستوهفتمین جشنواره کتاب سال دانشگاهی
- جذب نیروی سرباز امریه در بنیاد ملی نخبگان
- درمان عفونت خون با استفاده از نانوذرات
- ایران در کانون خشکسالی جهانی
- امتیازات آموزشی برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی
- خطر تداخل دارویی ایبوپروفن برای بیماران فشار خون
- پنج درمان خانگی تایید شده برای عفونت ادراری
- سیاستها و برنامههای جمعیتی ایران
- این چهار تغییر پوستی نشان میدهد کبد بیماری دارید
- برنامه نویسی بر بستر بلاکچین با آموزش Solidity
- اعمال شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان
- کتاب سفر به گرای ۲۷۰ درجه کتاب منتخب مسابقات کتابخوانی هشت بهشت
- کتاب انستیتو پاستور ایران در گذر تاریخ
- شرط جدید استخدام اساتید دانشگاهها
- دعای وداع ماه رمضان صحیفه سجادیه
- پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در مقطع دکتری
- دو عامل افزایش سرطان پروستات
- توزیع کارت آزمون استخدامی آموزش و پرورش
- افزایش پاسخنامههای کنکور برای جلوگیری از تقلب
- اعمال شب عید فطر
- آشنایی با مفهوم عرضه اولیه کوین (ICO)
- تغییر اقلیم و افول حافظه اقیانوسها
- نشانه فشار خون بالا
- همه چیز درباره بیت کوین
- آزمون استخدامی آموزش و پرورش
- این موارد به شما میگوید از طلاق پشیمان میشوید
- نکاتی برای داشتن خوابی آرام و ترمیم کنندهمقال
- اعمالی که هر سه شب قدر بايد انجام داد
- انحراف جنسی انحرافی که دردسرساز قابل درمان است
- هرگز ماهی را با این خوراکیها نخورید
- دعای وداع ماه مبارک رمضان
- نپتون سردتر از تصورات پیشین
- چاپ مقاله پژوهشگران دانشگاه خواجه نصیر در مجله معتبر Journal of Power Sources
- باورهای غلط درباره نمک دریا
- ارتقای ارزش غذایی گوجهفرنگی با فناوری نانو
- تغییر حوزه امتحانی کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱
- عقبماندگی ۸ ماهه آموزش در جهان
- آیا ارزیابیهای تحصیلی دوران کرونا عادلانه است؟
- زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۱