کتاب 66 استراتژی و تکنیک کوچینگ

کتاب 66 استراتژی و تکنیک کوچینگ


کتاب 66 استراتژی و تکنیک کوچینگ نوشته‌ی گلادیانا مک ماهن و آن آرچر، به ارائه‌ی تمرین‌ها و راهکارهای مفیدی می‌پردازد که به مربیان کمک می‌کند تا در کار خود حرفه‌ای‌تر شده و بهتر از قبل عمل کنند.

موضوع کتاب 66 استراتژی و تکنیک کوچینگ چیست؟

این کتاب به ارائه‌ی انواع تمرین‌ها، تکنیک‌ها و استراتژی‌هایی می‌پردازد که از نظر مربیان مفید و کاربردی بوده است. از این تمارین می‌توان در کار روزانۀ کوچینگ افراد، تیم‌ها و سازمان‌ها بهره برد. شما هم با مطالعه‌ی کتاب 66 استراتژی و تکنیک کوچینگ (101Coaching strategies and techniques) متوجه خواهید شد که بسیاری از این تمرینات با استراتژی‌های دنیای روانشناسی، تجارت و آموزش مطابقت دارند.

کوچینگ چیست؟

معنای اصلی کوچینگ، مربیگری است اما در ایران وقتی با این کلمه مواجه می‌شویم به یاد ورزش و مربیگری ورزشی می‌افتیم در صورتیکه مربیگری می‌تواند در زمینه‌های گوناگون مانند مربیگری در زندگی، مربیگری در تجارت، مربیگری شخصی، مربیگری در سلامت و ... توسعه و معنا پیدا کند. کوچینگ یک ارتباط حمایتی و دو طرفه است که در آن کوچ یا مربی به مراجعان خود کمک می‌کند تا با متمرکز شدن بر هدف انتخاب شده نتایج مورد نظر را به دست آورند. در واقع کوچ به افراد کمک می‌کند تا در زندگی شخصی به اهداف خود دست پیدا کنند.

کتاب 66 استراتژی و تکنیک کوچینگ برای چه کسانی مناسب است؟

گلادیانا مک ماهن (Gladeana Mc Mahon) و آن آرچر (Anne Archer) این کتاب با ارزش را برای افرادی به نگارش درآورده‌اند که به دنبال استراتژی‌های مفید بیشتر، جهت اضافه کردن به جعبه ‌ابزار کوچینگ موجود خود می‌باشند.

در بخشی از کتاب 66 استراتژی و تکنیک کوچینگ می‌خوانیم:

مناطق امن نسبی هستند؛ آن‌ها صرفاً تصورات محدود ذهن ما هستند. ممکن است راحتی برای من، رکود برای فرد دیگر باشد و پیشرفت برای من، از نظر او عقب ‌نشینی باشد. چیزی برای ترسیدن در فرا رفتن از مرزهای محدودی که برای خودساخته‌ایم وجود ندارد. پیشرفت با اعتماد کردن به خود حاصل می‌شود.

به ‌طور شفاف، فهرستی از کارهایی که می‌توانید برای توسعۀ منطقۀ امن خود انجام دهید، تهیه کنید. چه‌کار متفاوتی را در 7 روز آینده انجام خواهید داد؟

تاریخ‌های خاص، سبک زندگی و حمایتی که به آن نیاز دارید را با جزئیات یادداشت کنید.

به یاد داشته باشید که مناطق امن، از دستیابی شما به به سطوح نهایی عملکرد و موفقیت جلوگیری می‌کنند. بنابراین، شناسایی، به چالش کشیدن و گسترش منطقۀ امن، کاری بسیار عاقلانه است.

شما نویسندۀ زندگی خود هستید و سرنوشت خود را خودتان رقم می‌زنید.

وقتی محدودیت‌ها از هم پاشیده می‌شوند، اعتماد به ‌نفس و اشتیاق ظهور می‌کنند و شما را به جلو حرکت می‌دهند.

فهرست مطالب
پیشگفتار نویسنده
پیشگفتار مترجم
فصل اول: ایجاد اعتماد به تفس
فصل دوم: رشد و پیشرفت به عنوان یک مربی
فصل سوم: توسعه استراتژی‌ها و مهارت‌های خاص
فصل چهارم: تمرکز بر آینده
فصل پنجم: کوچینگ گروهی
فصل ششم: حل مسئله و خلاقیت
فصل هفتم: ارتباطات
فصل هشتم: خودآگاهی
فصل نهم: زمانیکه مراجع گیر می‌افتد

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه