چطور با ترس از هواپیما کنار بیایید؟

چطور با ترس از هواپیما کنار بیایید؟

بهتر است مسخره نکنید، شاید شما هم گرفتارش شوید! آمار مشخصی ندارد چون هیچ کسی از اعتراف به آن احساس خوبی ندارد. هیچ ارتباطی هم با شجاعت فرد ندارد، چون افراد شجاع و نترس هم ممکن است به این فوبیا مبتلا باشند. درمان مشخصی هم ندارد. فقط بهتر است از آن موقعیت اجتناب کنند و اگر مجبور شدید سوارش شوند، به اندازه کافی با خود آرامش بخش و خواب آور همراه داشته باشند.

آری صحبت از هواپیما و ترس از پرواز کردن بر فراز آسمان است. اگر شما هم همسری دارید که تا حالا به دلایل مختلفی از سوار شدن به هواپیما اجتناب کرده، بدنیست این فوبیا را در نظر بگیرید.

آنها افراد به خصوصی نیستند اما وانمود می‌کنند خاص هستند. بهتر است بگوییم کمی متظاهرند. پرهیجانند. با حرارات صحبت می‌کنند. همیشه در عجله‌اند اما نه به این دلیل که هول هستند، بلکه به این دلیل که همه کارهایشان را به دقیقه نود موکول می‌کنند و به همین دلیل همیشه دیر به قرارهایشان می‌رسند. بسیار اجتماعی و برون‌گرا هستند اما همواره از این می‌ترسند که نکند آنطور که باید خود را معرفی نکرده باشند.

ترس از گیر افتادن محور اصلی شخصیت آنهاست. به همین دلیل از جاهای بسته می‌ترسند. وقتی برایشان بلیط سینما می‌گیرید با اکراه قبول می‌کنند. اگر هم قبول کنند، وسط فیلم برای دستشویی رفتن یا خریدن تنقلات بیرون می‌روند یا صندلی‌هایی را ترجیح می‌دهند که کنار درب خروجی باشد. ترس از هواپیما نیز به همین دلیل است. ترس از دندان پزشکی نیز در این افراد زیاد دیده می‌شود.

آنها وقتی ساختمان بلندی را می‌بینند، احساس می‌کنند ساختمان می‌خواهد روی آنها خم شود و به آنها فشار بیاورد. با نگاه کردن به دیوارها و سقف احساس خفگی، له شدن و فشردگی دارند و به دنبال آن دچار کلافگی و بی‌قراری شوند.

آنها سابقه ترس از امتحان را نیز در کارنامه خود دارند البته نه به این دلیل که دانش‌آموز تنبلی بوده یا تمرکز کافی ندارند، بلکه همواره از این واهمه داشته‌اند که نکند برای پاسخ به سوالات وقت کم بیاورند.

آنها معمولا لجباز و نافرمان هستند. بیشترین نافرمانی آنها از قدرت حاکم بر زندگی‌شان مانند پدر و مادر یا شوهر، صاحب کار و… است. باز به این دلیل که وقتی به آنها دستوری داده می‌شود، احساس تنگی و خفگی پیدا و مدام تقلا می‌کنند خود را از این وضعیت نجات دهند.

البته ترس از سفرهای هوایی در هومیوپاتی داروهای زیادی دارد اما اگر شما این خصوصیات را دارید، بهتر است سراغ یک پزشک هومیوپات رفته و با مشورت او داروی نیترات نقره رقیق شده مصرف کنید.

منبع: برترین ها

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه