12 راهکار برای آرامش و غلبه بر مشکلات
اگر وسیلهای در خانه دارید که از آن استفاده نمیکنید، آن را به کسی بدهید که به آن نیاز دارد. آدمهای زیادی میتوانند از تلویزیون، کامپیوتر، دستگاه آبمیوهگیری و خیلی چیزهای قدیمی دیگر شما لذت ببرند.
1. از هر روز ممنون باشید.
هر چیزی که به خودتان میگویید یا برای آن دعا میکنید، باید برای همه چیزهایی که به شما داده شده، مثل محلی برای زندگی، خانواده، کار، لباس، همسایهها، وسیله حملونقل، تحصیلات، نور خورشید، غذا، سلامتی و آزادی متشکر باشید. حتی اگر فقط بعضی از اینها یا مقدار کمی از آنها را داشته باشید، برای همان مقدار هم باید قدردان باشید.
2. نعمتهایی که به شما داده شده را بشمارید.
درکنار قدردانی کلی، نعمتها و فواید شخصی زندگیتان را ببینید. اینها میتواند چیزهایی مثل داشتن ذهنی باز، هیکلی زیبا، مبلمان قشنگی برای خانه، زندگی اجتماعی، وقت استراحت، دوستان قابلاعتماد، بیمه سلامتی، سرگرمیهای مختلف و چیزهای زیاد دیگری باشد که فقط زمانی که از شما گرفته میشود متوجه آنها میشوید. حتی میتوانید لیستی از آنها تهیه کنید و هر زمان که چیز دیگری به ذهنتان رسید به آن لیست اضافه کنید. بعد زمانیکه احساس ناراحتی داشتید، لیستتان را مرور کنید و همه چیزهای خوب زندگی را به خودتان یادآور شوید.
3. بدون اینکه به کسی بگویید، کار نیک انجام دهید.
هیجانانگیز نیست که بدون اینکه به کسی بگویید به او کمک کنید؟ هیجان روی صورت یک مادر تنها که با کلی خرید موادغذایی از طرف فردی ناشناس مواجه میشود را تجسم کنید یا لبخند زیبای یک کودک وقتی دوچرخهای که اسم او روی آن نوشته شده را دریافت میکند. یک همسایه پیر و ناتوانتان وقتی ببیند اول صبح یک نفر به باغچه او رسیدگی کرده چقدر خوشحال خواهد شد. کارهای خوب زیادی هست که میتوانید برای همنوعان خود انجام دهید. با این کارها احساس بسیار بهتری به خودتان و دنیای پیرامونتان پیدا خواهید کرد.
4. یک کینه قدیمی را ببخشید.
به دل نگه داشتن یک کینه برای هفتهها، ماهها یا سالها، صورت شما را تلخ میکند. با فردی که در حقتان بدی کرده تماس بگیرید، چه با ایمیل، چه تلفن یا یادداشت و با الفاظی بامحبت بخشش خود را ابراز کنید. وقتی چنین قدرت شخصیتی از خودتان نشان میدهید، احساسی عالی به خودتان پیدا میکنید و این در را برای روابط قدیمی به روی شما باز کرده و کمکتان میکند احساس خوبی نسبت به رفتارهای سخاوتمندانه خود داشته باشید.
5. بخشش بخواهید.
اگر در حق کسی بدی کردهاید اما مغرورانه آن را نمیپذیرید، حال زمان طلب بخشش است. با آن فرد تماس بگیرید و پشیمانی خود را ابراز کنید. اگر فردمقابل سختگیری کرد، از او برای اینکه به حرفهایتان گوش داده است تشکر کنید و بگویید که باید این موضوع را فراموش کنید. با داشتن رفتاری محترمانه و مودبانه، واکنش طرفمقابلتان هر چه که باشد، باز هم عذرخواهی شما باعث میشود کینه از دلتان بیرون بیاید. با این کار احساسی بهتر، قویتر و آزادتر خواهید داشت.
6. قدر وسایلتان را بدانید.
آیا تا حالا به کیفیت خوب کفشهای چرمیتان دقت کردهاید؟ به مزه عالی کیک سیب خوشمزه مادربزرگ چطور؟ از روکشهای جدید ماشینتان لذت میبرید؟ فوقالعاده نیست که میتوانید بعد از یک روز سخت کاری روی کاناپه راحت نشیمن دراز بکشید؟
همه این وسایل شاید درمقایسه با چیزهای دیگر کوچک و جزئی به نظر برسند اما به نوبه خود بیقیمت هستند و آرامش و راحتی احساسی و جسمی و همچنین غرور و رضایت از داشتن آنها را به همراه دارند. از اینکه میتوانید کفشهای چرمی دستدوز بپوشید، کیک سیب مادربزرگ را بخورید و در آرامش خانهتان استراحت کنید باید خوشحال باشید. خیلیها این امکانات را ندارند.
7. از کسی تعریف کنید.
وقتی احساس بدی دارید، از یک نفر که نزدیکتان است تعریف کنید. گفتن عبارات مثبت و تحسین آمیز درمورد ظاهر، رفتار، سلامتی، یا عملکرد کاری کسی به او کمک میکند احساس بهتری پیدا کند و شما هم از اینکه روز آن فرد را زیباتر کردهاید، احساس خوبی پیدا میکنید.
8. منظره را تحسین کنید.
جایی یک صندلی راحت پیدا کنید و منظره مقابلتان را تحسین کنید. این منظره میتواند یک پارک شهری کوچک کنار محلکارتان، انبوه درختان در محله یا جادهای زیبا در تعطیلات آخرهفته باشد. مناظر طبیعی استرس و فشار فکری شما را گرفته و به ریلکس شدن شما کمک میکنند.
9. چیزی اهدا کنید.
اگر وسیلهای در خانه دارید که از آن استفاده نمیکنید، آن را به کسی بدهید که به آن نیاز دارد. آدمهای زیادی میتوانند از تلویزیون، کامپیوتر، دستگاه آبمیوهگیری و خیلی چیزهای قدیمی دیگر شما لذت ببرند. اگر خودتان کسی را نمیشناسید که نیازمند باشد، میتوانید آن را به سازمانهای مشخص که این وظیفه را بر عهده دارند، بدهید. نتیجه آن باید لبخند روی لبانتان بیاورد.
10. برای کمک به نیازمندان داوطلب باشید.
اگر برنامهکاری پرمشغلهای دارید، یک بار در سال کمک کردن کردن کافی خواهد بود. درغیراینصورت، سعی کنید هر ماه برای کمک به افراد نیازمند، چند ساعتی وقت بگذارید؛ کارهایی مثل رساندن موادغذایی به در خانه نیازمندان، بردن افراد سالخورده به دکتر و از این قبیل. راههای زیادی برای کمک وجود دارد که باعث میشود احساس مفید بودن کنید.
11. یک ترانه را با صدای بلند بخوانید.
قبول کنید، وقتی آواز میخوانید سخت است که حالتان بد بماند. وقتی احساس ناراحتی کردید، ترانهای را با خود زمزمه کنید.
12. لبخند بزنید.
هر زمان احساس کردید ناراحتید، جلوی آینه بروید و لبخند بزنید. وقتی لبخند مصنوعی خودتان را ببینید مطمئناً خوشتان نخواهد آمد. آنوقت باید آن لبخند را آنقدر تکرار کنید تا همانی شود که خودتان دوست دارید. لبخند زدن قدرتی فوقالعاده دارد. وقتی به اطرافیانتان لبخند میزنید، احتمال اینکه آنها هم در جواب به شما لبخند بزنند بسیار زیاد است و همین مسئله روحیه هر دو شما را بهتر کرده و دوستی بینتان را نیز قویتر میکند. حتی وقتی مریض، عصبانی یا ناراحت هستید، سعی کنید وقتی دیگران به شما نگاه میکنند باز لبخند بزنید. یادتان نرود لبخند مسری است و روحیهای عالی به هر دو طرف میدهد.
حال میدانید چطور باید رویکردی مثبت پیدا کنید. با تکرار این کارها، روز به روز فرد مثبتتری شده و از زندگی خود لذت خواهید برد. سعی کنید نگرش مثبت خود را با دیگران نیز سهیم شوید تا دنیای زیباتری بسازید.
منبع: الامتو
مطالب مرتبط
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- چشم رنگی ها چه شخصیتی دارند؟ روانشناسی رنگ چشم ها
- تماشای فیلم های مستهجن این پیامدهای ناگوار را دارد
- عکس پروفایل تان، نشانه شخصیت شماست!
- ترس از آمپول زدن
- زنان آلفا و ویژگیهای بارز آنها
- سبک های یادگیری
تگها
مطالب پربیننده
- چه کسانی می توانند نامخانوادگیشان را تغییر دهند
- روزانه چقدر پروتئین مصرف کنیم؟
- خواص شگفتانگیز کیوی را بشناسید
- فراخوان دومين كنگره بين المللی راهكارهای گسترش فرهنگ غدير و ترويج نهج البلاغه
- ۳ نوشیدنی مفید برای سالمندان
- نکاتی مهم درباره جوشهای صورت
- علائم بیش فعالی در دخترها و پسرها را بشناسید
- میوه ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن
- گیاهی برای دفع سنگ کلیه
- اربعین؛ پلی به سوی وحدت جهانی
- چالشهای ازدواج در دوران پیری
- اذن پدر برای ازدواج دختر لازم است یا خیر؟
- معرفی سوغات و صنایع دستی مازندران
- چگونه عطر مناسب بخریم؟
- زندگی نامه مسعود پزشکیان
- رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
- درباره دوران بحرانی نوجوانی
- بازار کرمان با قدمت ۶۰۰ سال
- معرفی موزه هنرهای معاصر تهران؛ بازتابی از هنر ایران و جهان
- مصرفگرایی و ویرانی زندگی
- پاسخ به سوالات رایج درباره مصرف شیر
- معرفی جنگل فندقلو؛ بهشتی مینیاتوری در اردبیل
- درباره سن پیری بیشتر بدانیم
- اهمیت خواب را جدی بگیرید
- معرفی مسجد شیخ لطف الله، اثری شگفت انگیز از دوران صفویه
- پناهگاه سکوت
- نحوه خوابیدن به خواستههای درونی
- مضرات سیگار از آسیبهای پوستی تا تهدید سلامتی
- در مورد کف پای صاف و باورهای قدیمی
- چگونه با کودکان چاق تعامل داشته باشیم
- قوانین کلاس و مدرسه
- قالب آماده و زیبای پاورپوینت(15)
- ۵ فیلم که همه زنان ایرانی باید تماشا کنند
- شعار سال ۱۴۰۱ «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»
- قالب زیبای پاورپوینت برای ارائه پروپوزال و دفاع رساله دکترا
- قالب پاورپوینت کادر دار زیبا
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- قالب پاورپوینت گرافیکی و طرح دار زیبا
- قالب پاورپوینت گرافیکی زیبا
- رنگ چشم هایتان درباره شما و اجدادتان چه می گوید؟
- نمونه تدریس درس اول هدیه آسمان پنجم
- قالب پاورپوینت گرافیکی جالب
- اندکی درباره درسپژوهی
- کتاب پسری که جادویی شد
- همه زائران سلطان
- قالب پاورپوینت
- معرفی کتاب
- دوستی با کتاب
- قالب پاورپوینت گرافیکی
- درباره محسن رضایی
- معرفی کتاب
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- درباره امیر کبیر
- کتاب راهنمای کامل Interaction access
- متن کامل دعای جوشن کبیر با ترجمه
- کتاب پیوند زخم خورده
- درباره فخرالدین عراقی
- درباره محسن مهر علیزاده
- کتاب آموزش علیه آموزش
- خلاصه کتاب سواد بصری