هنگام دوستیابی به این موارد مهم توجه کنید
تا کنون به این فکر فرو رفته اید که از تمام دوست هایی که دارید کدامشان واقعاً دوست هستند و میتوان بر روی آن ها حساب کرد؟بنظر شما کدام دوست تان تا آخر عمر با شما خواهد بود؟دوست خوب ویژگیهایش چیست؟چگونه باید دوست خوب را بشناسیم؟میخواهیم شما را با نه ویژگی دوست خوب آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
دوست خوب کمکمان میکند با خودمان مهربانتر باشیم: شاید چون نتوانستهاید در مصاحبه کاری اخیرتان آنطور که میخواستید عمل کنید، حسابی از دست خودتان دلگیر هستید یا شاید به هر دلیلی حتی از دیدن تصویر خودتان در آینه بدتان میآید. بسیاری از ما هر وقت زندگی به کاممان نباشد، عادت داریم خودمان را سرزنش کنیم. در چنین شرایطی، یک دوست خوب میتواند نظر ما را درباره خودمان تغییر بدهد. دوست خوب اگر احساس کند از خودمان بدمان میآید، سعی میکند به طریقی حالمان را خوب کند. دقیقا به همین دلیل، کسانی که از نعمتِ داشتن دوستان صمیمی برخوردار هستند، احساس خیلی بهتری نسبت به خودشان دارند، چرا که دوستانشان باعث دلگرمیشان میشوند و پشتشان را خالی نمیکنند. دوست خوب میتواند اعتماد به نفس مان را بالا ببرد. چنین افرادی وقتی کمکمان میکنند که نسبت به خودمان احساس بهتری داشته باشیم، خودشان هم حسِ خیلی خوشایندی پیدا میکنند.
دوست خوب اشتباهاتمان را گوشزد میکند: همه ما گاهی بدون اینکه متوجه باشیم، مرتکب خطاهایی میشویم که شاید در آینده برایمان گران تمام بشوند. دوست خوب میتواند چنین خطاهایی را تشخیص دهد و اشتباهاتمان را سر بزنگاه گوشزد کند، اما نه به منظور مچگیری یا کینهتوزی، بلکه از روی خیرخواهی. چنین صداقتی موجب شکلگیری دوستیهای واقعی میشود. در دوستیهای بیاساسی که مدت زیادی از شکل گرفتنشان نمیگذرد و همچنین دوستیهای تصنعی، مطمئن باشید طرف مقابلتان چیزی جز خوشایندتان نخواهد گفت. اما در دوستیهای واقعی، طرف مقابل به خودش اجازه میدهد هرچه را در ذهنش میگذرد، روراست بیان کند. افراد صادق و قابل اعتماد میتوانند تجربه یک دوستی واقعی را نصیبمان کنند.
دوست خوب وقتی با شماست، جز به همان لحظه به هیچ چیز دیگری فکر نمیکند: برای اینکه همه هوش و حواستان را به دوستتان اختصاص دهید، پیشنهاد میکنیم وقتی با هم هستید تلفن همراهتان را در جیبتان بگذارید. بر اساس نتایج پژوهشی که در سال ۲۰۱۲ انجام شد، تلفن همراه روی روابط بینفردی تاثیر منفی میگذارد. اما مطمئن باشید یک دوست خوب هرگز اجازه نمیدهد تلفن همراهش کوچکترین خدشهای به روابطتان وارد کند.
دوست خوب شنونده خوبی است: آیا تا به حال برایتان پیش آمده که موقع درد دل کردن، دوستتان یکدفعه وسط حرفتان بپرد و درباره مسائل مربوط به خودش شروع به صحبت کند؟ در چنین مواقعی چه حسی دارید؟ حتما احساس کردهاید که روند گفتوگو رضایتبخش نیست، چرا که دوستتان فقط سعی دارد درباره موضوعاتی که به خودش مربوط میشوند، صحبت کند. اما در دوستیهای واقعی، روند گفتوگو همیشه دوطرفه است. اینکه هر دو طرف به همدیگر اجازه صحبت کردن بدهند، موجب تقویت روابط بینفردی میشود. پس برای اینکه به یک گفتوگوی متعادل برسید، سعی کنید وقتی طرف مقابلتان صحبت میکند، با تمام وجود به صحبتهایش گوش کنید. کسانی که شنونده خوبی هستند، این حس را منتقل میکنند که صحبتهای طرف مقابلشان قابل درک است.
دوست خوب در سختیها حمایتمان میکند: اینکه فقط در خوشیها کنار یکدیگر باشیم، برای یک دوستی واقعی کافی نیست. دوست خوب کسی است که در تمامی فراز و نشیبهای زندگی پشتمان را خالی نکند. به عبارت دیگر، دوست خوب کسی است که سعی کند در خوشیها، ناراحتیها، موفقیتها، شکستها و خلاصه در تمامی تجربههای زندگی، شریک احساساتمان شود. در دوستیهای واقعی، وقتی طرف مقابلمان را به اندازه کافی شناختیم، سطح اعتمادمان آنقدر بالا میرود که خودمان هم اجازه میدهیم دوستمان در اوقات سخت زندگی همراهیمان کند. اگر چنین فردی در زندگیتان باشد، حتما میدانید که دوست خوب درست مثل اعضای خانواده میماند.
دوست خوب اضطرابمان را کم میکند: دوست خوب باید بتواند عواملی را که طرف مقابلش را به اضطراب و تنش دچار میکند بشناسد. دوست خوب وقتی تحت فشار روانی هستیم، درکمان میکند و میتواند کمکمان کند که در چنین شرایطی درست تصمیم بگیریم. حتی زمانی که نیازی به همفکری نداشته باشیم، حضور یک دوست خوب میتواند حسابی آرامشبخش باشد.
دوست خوب نمیگذارد مغرور شویم: دوست خوب کسی است که از دستاوردها و موفقیتهایمان خرسند شود و البته کمکمان کند که هرگز به خاطر داشتههایمان دچار غرور نشویم. حتما شما هم دوستانی دارید که از ایام قدیم یکدیگر را میشناسید و خیلی قبلتر از زمانی که در کسبوکارتان اسم و رسمی به هم بزنید، با هم دوست بودهاید. چنین دوستانی خودِ واقعیمان را میشناسند. در نتیجه نه تنها در موفقیتها همراهیمان خواهند کرد، بلکه هر زمان که احساس کنند مغرور شدهایم، یادمان میاندازند که فروتنی پیشه کنیم.
دوست خوب برای شما وقت میگذارد: گاهی دوستیها به دلیل مشغلههای کاری یا خانوادگی کمرنگ میشوند، اما دوستان واقعی هیچ وقت اجازه نمیدهند که مشغلههای زندگی روی روابطشان تاثیر بگذارد. دوست خوب سعی میکند با همه مشغلههایی که دارد، باز هم برای ما وقت بگذارد یا حتی شده تلفن بزند. اگر برای دوستانمان وقت نگذاریم، روابطمان به تدریج کمرنگ و کمرنگتر خواهد شد. دقیقا به همین دلیل است که بسیاری از دوستیهای دوران کودکی بعد از ازدواج و بچهدار شدن کمکم از بین میروند.
دوست خوب باگذشت است: همه ما گاهی در روابطمان قضاوتهای نادرست میکنیم. دوستان واقعی به جای اینکه دلخوریشان را از یکدیگر پنهان کنند، مشکلشان را مستقیما مطرح میکنند تا سوءتفاهمها از بین برود. دوستان خوب یکدیگر را درک میکنند و به همین دلیل میتوانند نسبت به هم بخشنده و باگذشت باشند. اگر در روابطمان مدام درگیر دلخوریهای گذشته باشیم، روابطمان هیچ پیشرفتی نخواهد کرد. دوست خوب کسی است که بتواند گذشت کند و اگر خطایی کردیم که باعث دلخوری شد، اینقدر باگذشت باشد که بتواند از اشتباهاتمان بگذرد. پس بیایید این واقعیت را بپذیریم که همه ما گاهی اشتباه میکنیم، اما میتوانیم به کمک یکدیگر یاد بگیریم انسانهای بهتری باشیم.
منبع: فردانیوز
مطالب مرتبط
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- چشم رنگی ها چه شخصیتی دارند؟ روانشناسی رنگ چشم ها
- تماشای فیلم های مستهجن این پیامدهای ناگوار را دارد
- عکس پروفایل تان، نشانه شخصیت شماست!
- ترس از آمپول زدن
- زنان آلفا و ویژگیهای بارز آنها
- مزایای خانواده های پرجمعیت
تگها
مطالب پربیننده
- کافه زبان، دولینگو فارسی با تمام امکانات
- چه کسانی می توانند نامخانوادگیشان را تغییر دهند
- روزانه چقدر پروتئین مصرف کنیم؟
- خواص شگفتانگیز کیوی را بشناسید
- فراخوان دومين كنگره بين المللی راهكارهای گسترش فرهنگ غدير و ترويج نهج البلاغه
- ۳ نوشیدنی مفید برای سالمندان
- نکاتی مهم درباره جوشهای صورت
- علائم بیش فعالی در دخترها و پسرها را بشناسید
- میوه ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن
- گیاهی برای دفع سنگ کلیه
- اربعین؛ پلی به سوی وحدت جهانی
- چالشهای ازدواج در دوران پیری
- اذن پدر برای ازدواج دختر لازم است یا خیر؟
- معرفی سوغات و صنایع دستی مازندران
- چگونه عطر مناسب بخریم؟
- زندگی نامه مسعود پزشکیان
- رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
- درباره دوران بحرانی نوجوانی
- بازار کرمان با قدمت ۶۰۰ سال
- معرفی موزه هنرهای معاصر تهران؛ بازتابی از هنر ایران و جهان
- مصرفگرایی و ویرانی زندگی
- پاسخ به سوالات رایج درباره مصرف شیر
- معرفی جنگل فندقلو؛ بهشتی مینیاتوری در اردبیل
- درباره سن پیری بیشتر بدانیم
- اهمیت خواب را جدی بگیرید
- معرفی مسجد شیخ لطف الله، اثری شگفت انگیز از دوران صفویه
- پناهگاه سکوت
- نحوه خوابیدن به خواستههای درونی
- مضرات سیگار از آسیبهای پوستی تا تهدید سلامتی
- در مورد کف پای صاف و باورهای قدیمی
- قوانین کلاس و مدرسه
- قالب آماده و زیبای پاورپوینت(15)
- ۵ فیلم که همه زنان ایرانی باید تماشا کنند
- شعار سال ۱۴۰۱ «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»
- قالب زیبای پاورپوینت برای ارائه پروپوزال و دفاع رساله دکترا
- قالب پاورپوینت کادر دار زیبا
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- رنگ چشم هایتان درباره شما و اجدادتان چه می گوید؟
- قالب پاورپوینت گرافیکی و طرح دار زیبا
- قالب پاورپوینت گرافیکی زیبا
- نمونه تدریس درس اول هدیه آسمان پنجم
- قالب پاورپوینت گرافیکی جالب
- اندکی درباره درسپژوهی
- کتاب پسری که جادویی شد
- همه زائران سلطان
- قالب پاورپوینت
- معرفی کتاب
- دوستی با کتاب
- قالب پاورپوینت گرافیکی
- درباره محسن رضایی
- معرفی کتاب
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- متن کامل دعای جوشن کبیر با ترجمه
- چشم رنگی ها چه شخصیتی دارند؟ روانشناسی رنگ چشم ها
- درباره امیر کبیر
- کتاب راهنمای کامل Interaction access
- درباره فخرالدین عراقی
- کتاب پیوند زخم خورده
- خلاصه کتاب سواد بصری
- درباره محسن مهر علیزاده