12 ویژگی افراد کسل کننده و حوصله سر بر
آیا نگران این موضوع هستید که به یک آدم حوصله سر بر و کسل کننده برای اطرافیانتان تبدیل شده باشید؟ یا اینکه واقعا چنین فردی هستید بدون اینکه خودتان بدانید. شاید هم از آدمهای حوصله سر بر اطرافتان خسته شدهاید.
آنها با ویژگیهای خاص شخصیتیشان حسابی اطرافیان خود را کلافه میکنند و حوصلهشان را سر میبرند. شما در این مطلب با 12 خصوصیت اخلاقی چنین افرادی آشنا میشوید و البته توصیههایی را میخوانید که به شما کمک میکند تا یک آدم کسل کننده برای دیگران نباشید.
1- آنها اشتباهاتشان را نمیپذیرند
کارلوتا زیمرمن یک استراتژیست موفق در نیویورک میگوید افراد کسل کننده خیلی به ندرت اشتباهات خود را میپذیرند. بخصوص وقتی این آدمها با اثبات اشتباهات گسترده خود مواجه میشوند. بنابراین طبیعی است که آنها بابت رفتار نامناسب خود عذرخواهی نمیکنند. انداختن تقصیر گردن این آن و آن از ویژگیهای چنین افرادی است که این حقیقت را که قصور از خودشان است نمیبینند.
2- آنها خیلی سریع واکنشهای بیدلیل و احساسی نشان میدهند
آنچه که در افراد حوصله سر بر وجود دارد ترس است. دقیقا همان چیزی که در رفتار آنها تاثیر میگذارد. آنها به شکل ناخوشایندی از دنیا وحشت دارند و به همین دلیل تمایل دارند به مسائل جزئی بپردازند و بابت آنها واکنشهای تند از خودشان نشان دهند در صورتیکه میتوانند در چنین مواقعی کمی صبر کنند ، نفس عمیق بکشند و خودشان را در آن موقعیت اداره کنند. در واقع این افراد بابت جزئیات بیاهمیت مرافعه راه میاندازند و هر موضوع کوچکی را به یک مشکل بزرگ تبدیل میکنند.
3- آنها عاشق این هستند که مشکلات را هم بزنند و به آنها پر و بال بدهند
افراد حوصله سر بر معمولا خیلی زود عصبانی میشوند. زیمرمن میگوید: به همین دلیل آنها همیشه آماده جنگ هستند حالا فرقی نمیکند طرف مقابلشان دوست آنها باشد یا کل دنیا! زمانی که میدان را به دست میگیرند دوست دارند به آنها توجه شود حالا در این راستا اصلا مهم نیست اگر این توجه به شکل منفی اتفاق بیفتد.
4- آنها خود شیفته هستند
افراد کسل کننده یا به تعبیر دیگر آزار دهنده همیشه یک موضوع ترجیحی در اولویتهای گفتگوهای خود دارند که این موضوع "خود آنهاست".
"اگر موضوع گفتگو به سمت فرد دیگری برود آنها خیلی سریع مسیر مکالمه را به سمت خودشان بازمیگردانند." این ادعای فرانک هیلی مشاور حرفهای در فیلادلفیاست. یکی دیگر از نشانههای این افراد قضاوتهای آنها درباره آدمهایی است که فقط یکبار با ایشان ملاقات کردهاند یا شاید در همان لحظهای که فردی را میبینند او را قضاوت میکنند. خیلی بهتر است اگر ابتدا یک فرد را کاملا بشناسیم تا اینکه بلافاصله او را مورد قضاوت قرار بدهیم.
5- آنها با چهره خود واکنشهای آزار دهنده نشان میدهند
هیچکس دوست ندارد دیگری برای مدت طولانی به صورتش خیره شود ، بنابراین کسانی که چنین رفتاری را به دفعات تکرار میکنند شک نداشته باشند که در رتبه اول افراد آزار دهنده و البته کسل کننده قرار میگیرند. این واکنش میتواند با خیره شده به چهره دیگری با چشمهای گشاد شده یا اخم همراه باشد. بهتر است در مناسبات و معاشرتهای اجتماعی آرامش خود را حفظ کنیم و حواسمان باشد که زبان بدنمان آنقدر راحت باشد که دیگران هم در برابر ما احساس راحتی کنند.
6- آنها به شدت منفی هستند
واقعا آزار دهنده است اگر معاشر شما کسی باشد که هرگز شکایت یا غرولند کردن را متوقف نکند. این افراد همواره بر روی جنبههای منفی زندگی تمرکز میکنند بنابراین از دید آنها همه چیز تاریک و غبار آلود است. این طرز نگاه حتی میتواند فراتر از موقعیتهای اجتماعی هم برود. این افراد نمیتوانند در فعالیتی مشارکت کنند یا اوقات شادی با کسی داشته باشند. در عوض این افراد مرتب درباره این موضوع صحبت میکنند که چقدر یک چیز کسالت بار است یا مشکل دارد.
7- دوستان آنها هرگز تغییر نمیکنند
افراد حوصله سر بر نا شناختهها را دوست ندارند بنابراین مایلند همیشه در یک حالت باقی بمانند. آخرین باری که آنها را در یک مهمانی یا جای دیگری دیدهاید احتمالا پشت میز نشسته بودند یا گوشهای ایستاده بودند. آنها همواره داستانهای قدیمی کار و خانواده را دارند که برای دوستان و اطرافیان خود بازگو کنند. در حالیکه دوستان جدید به معنای فعالیتهای جدید و عادتهای جدید است. اتفاقی که همیشه با پاسخ منفی این آدمها روبهرو میشود.
8- زندگی روزانه آنها خالی از هیجان است
افراد کسل کننده معمولا حرف جدیدی جز اخبار و برنامههای کاریشان ندارند که بزنند. آنها نمیدانند یا اهمیتی به وجود هیجان در زندگیشان نمیدهند. به همین دلیل آنها ترجیح میدهند دور از کانون توجهات باشند چون از قضاوت شدن هراس دارند. در عوض آنها درباره تنها موضوعی که به آن تسلط دارند که میتواند کارشان باشد با همه صحبت میکنند.
9- آنها گفتگو را قطع میکنند
توجه نشان دادن به آنچه که دیگری نشان میدهد یک آداب معاشرت است. با این حال اگر شما به جای گوش دادن به حرفهای دیگری ، صحبتهای او را قطع کنید این ذهنیت ایجاد میشود که طرف مقابل فرد حوصله سر بری است. این واکنش شما چنین پیامی را به طرف مقابل میدهد که به حرفهایش توجهی ندارید و یا بدتر اینکه برایتان اهمیت ندارد. چنین اتفاقی به جای اینکه رابطهای را بسازد آن را تخریب میکند.
10- آنها مشکلات دیگران را کوچک میکنند
وقتی دوستی با شما درباره مشکلات خانوادگی ،دغدغههای کاری و یا سایر نگرانیهایش صحبت میکند و شما مرتب به او میگویید " نگران نباش ، درست میشود" یا " اوضاع آنقدرها هم بد نیست ، شرایط بهتر میشود" در واقع شما در حال کوچک شمردن مشکلات طرف مقابلتان هستید. این کم اهمیت جلوه دادن دیگران یک استراتژی معمول برای شناسایی افراد حوصله سر بر و واکنش آنها در برابر احساساتشان است.
11- آنها همیشه خودشان را با دیگران مقایسه میکنند
وقتی کسی در حال تعریف کردن تجربهایست و فرد دیگری وارد ماجرا میشود و سعی میکند همان تجربه را درباره خودش به شکل بهتری تعریف کند هم رفتار آزار دهنده و البته هم واکنش بیادبانهای از خود بروز داده است. اینکار را با خودتان نکنید.خودتان را با مقایسه کردن موقعیت دیگری با شرایط خود به مخاطره نیاندازید. مثلا با تعریف کردن داستانهای غیر واقعی.
اجازه بدهید مکالمه ادامه پیدا کند و دیگران واقعیتها را در قالب تجربیات خود بیان کنند.
12- چکار کنید که یک آدم کسل کننده و آزار دهنده نباشید؟
چطور چنین فردی نباشید؟ در گفتگوها شرکت کنید. تعاملات اجتماعیتان را ارتقا بدهید و ذهن بازتری داشته باشید.
بلا دی پائولا دکتر روانشناس در این باره میگوید: افراد جالب توجه افکار و احساسات خود را خیلی بیشتر از آدمهای حوصله سر بر فاش میکنند. افراد جالب توجه برای مشارکت در گفتگوها اطلاعات بیشتری دارند ، نه صرفا احساسات بیشتر. در عین حال افراد کسل کننده خیلی بیشتر از لغات پوچ که هیچ معنی در آنها وجود ندارد استفاده میکنند.
بنابراین کلمات تاثیر گذارتری را برای گفتگو انتخاب کنید. توانایی زبان بدنتان را بالا ببرید. و اعتماد به نفس لازم را به دست بیاورید.
به همین ترتیب است که در زمانی کوتاه وجهه شما از قامت یک فرد کسالت بار به یک فرد جالب توجه تبدیل خواهد شد.
منبع: خبرآنلاین
مطالب مرتبط
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- چشم رنگی ها چه شخصیتی دارند؟ روانشناسی رنگ چشم ها
- تماشای فیلم های مستهجن این پیامدهای ناگوار را دارد
- عکس پروفایل تان، نشانه شخصیت شماست!
- ترس از آمپول زدن
- زنان آلفا و ویژگیهای بارز آنها
- سبک های یادگیری
تگها
مطالب پربیننده
- کافه زبان، دولینگو فارسی با تمام امکانات
- چه کسانی می توانند نامخانوادگیشان را تغییر دهند
- روزانه چقدر پروتئین مصرف کنیم؟
- خواص شگفتانگیز کیوی را بشناسید
- فراخوان دومين كنگره بين المللی راهكارهای گسترش فرهنگ غدير و ترويج نهج البلاغه
- ۳ نوشیدنی مفید برای سالمندان
- نکاتی مهم درباره جوشهای صورت
- علائم بیش فعالی در دخترها و پسرها را بشناسید
- میوه ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن
- گیاهی برای دفع سنگ کلیه
- اربعین؛ پلی به سوی وحدت جهانی
- چالشهای ازدواج در دوران پیری
- اذن پدر برای ازدواج دختر لازم است یا خیر؟
- معرفی سوغات و صنایع دستی مازندران
- چگونه عطر مناسب بخریم؟
- زندگی نامه مسعود پزشکیان
- رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
- درباره دوران بحرانی نوجوانی
- بازار کرمان با قدمت ۶۰۰ سال
- معرفی موزه هنرهای معاصر تهران؛ بازتابی از هنر ایران و جهان
- مصرفگرایی و ویرانی زندگی
- پاسخ به سوالات رایج درباره مصرف شیر
- معرفی جنگل فندقلو؛ بهشتی مینیاتوری در اردبیل
- درباره سن پیری بیشتر بدانیم
- اهمیت خواب را جدی بگیرید
- معرفی مسجد شیخ لطف الله، اثری شگفت انگیز از دوران صفویه
- پناهگاه سکوت
- نحوه خوابیدن به خواستههای درونی
- مضرات سیگار از آسیبهای پوستی تا تهدید سلامتی
- در مورد کف پای صاف و باورهای قدیمی
- قوانین کلاس و مدرسه
- قالب آماده و زیبای پاورپوینت(15)
- ۵ فیلم که همه زنان ایرانی باید تماشا کنند
- شعار سال ۱۴۰۱ «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»
- قالب زیبای پاورپوینت برای ارائه پروپوزال و دفاع رساله دکترا
- قالب پاورپوینت کادر دار زیبا
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- رنگ چشم هایتان درباره شما و اجدادتان چه می گوید؟
- قالب پاورپوینت گرافیکی و طرح دار زیبا
- قالب پاورپوینت گرافیکی زیبا
- نمونه تدریس درس اول هدیه آسمان پنجم
- قالب پاورپوینت گرافیکی جالب
- اندکی درباره درسپژوهی
- کتاب پسری که جادویی شد
- همه زائران سلطان
- قالب پاورپوینت
- معرفی کتاب
- دوستی با کتاب
- قالب پاورپوینت گرافیکی
- درباره محسن رضایی
- معرفی کتاب
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- متن کامل دعای جوشن کبیر با ترجمه
- چشم رنگی ها چه شخصیتی دارند؟ روانشناسی رنگ چشم ها
- درباره امیر کبیر
- کتاب راهنمای کامل Interaction access
- درباره فخرالدین عراقی
- کتاب پیوند زخم خورده
- خلاصه کتاب سواد بصری
- درباره محسن مهر علیزاده