زمان برگزاری هفتمین آزمون استخدامی

زمان برگزاری هفتمین آزمون استخدامی

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از برگزاری هفتمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی در روز پنجشنبه ۳۰ آبان‌ماه خبر دادو گفت: این آزمون راس ساعت مقرر و بدون هرگونه تغییر برگزار می‌شود.

ابراهیم خدایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش اظهار داشت: عصر روز گذشته (۲۷ آبان ماه) فرایند توزیع کارت هفتمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی در سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد و توزیع کارت تا پایان هفته ادامه دارد.
وی افزود: از تعداد ۵۲۲ هزار داوطلب ثبت نام کننده در این آزمون، بیش از ۲۴۰ هزار نفر کارت ورود به جلسه دریافت کرده اند.
خدایی تاکید کرد که داوطلبان هر چه زودتر نسبت به دریافت کارت اقدام کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور نیز به خبرنگار ایرنا گفت: از مجموع افرادی که برای آنها کارت ورود به جلسه آزمون صادر شده ۳۳۰ هزار و ۱۴ نفر زن و ۱۹۱ هزار و ۹۵۹ نفر مرد هستند.

حسین توکلی اظهار داشت: به عبارتی از این تعداد ۶۳.۲۲ درصد داوطلبان زن و ۳۶.۷۷ درصد داوطلبان مرد هستند.
وی تصریح کرد: کارت شرکت در آزمون همه داوطلبان از روز گذشته (دوشنبه) ۲۷ آبان ماه ۹۸ برای مشاهده و گرفتن پرینت بر روی سایت سازمان سنجش منتشر شده است. بر همین اساس همه داوطلبان باید حداکثر تا پایان روز چهارشنبه ۲۹ آبان ماه ۹۸ به سایت سازمان سنجش مراجعه و با وارد کردن اطلاعات شناسنامه‌ای و یا ثبت نامی از کارت ورود به جلسه آزمون یک نسخه پرینت تهیه کنند.
مشاور سازمان سنجش آموزش کشور افزود: تا ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه امروز سه شنبه ۲۸ آبان ماه ۹۸، تعداد ۲۳۴ هزار و ۸۵۸ داوطلب برای گرفتن پرینت کارت شرکت در آزمون و برگ راهنما اقدام کردند. بدیهی است برای شرکت در آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و کارت ملی و یا شناسنامه عکس دار باید ارائه شود.
توکلی خاطرنشان کرد: چنانچه داوطلبی موفق به دریافت کارت ورود به آزمون نمی شود، لازم است با مراجعه به سایت سازمان سنجش کشور و ورود به سیستم پاسخگویی آزمون و تایید موضوع پیگیری نسبت به دریافت اطلاعات داوطلبی و یا کد پیگیری اقدام کند.

مشاور عالی سازمان سنجش درخصوص فرایند برگزاری آزمون نوبت صبح بیان کرد: آزمون نوبت صبح از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه و آزمون نوبت بعد از ظهر از ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه روز پنجشنبه ۳۰ آبان ماه سال ۹۸ برگزار می‌شود. این آزمون در ۱۸۰ شهرستان و ۲۵۷ حوزه امتحانی برگزار می‌شود و درهای ورودی حوزه های امتحانی در نوبت صبح ساعت ۸ و در نوبت بعدازظهر ساعت ۱۴ بسته خواهد شد.
وی افزود: داوطلبان باید پیش از بسته شدن درهای ورودی آزمون، در حوزه امتحانی حاضر شوند. در جلسه آزمون روز پنجشنبه، تعداد یک هزار و ۳۳۸ داوطلب گروه اول شرکت می کنند که از این تعداد ۵۵۷ نفر زن و هزار و ۸۱ نفر مرد هستند. همچنین در آزمون گروه دوم نیز تعداد ۳۱۷ هزار و ۹۰۸ داوطلب شرکت می کنند که این تعداد ۲۱۸ هزار و ۱۷۶ نفر زن و ۹۹ هزار و ۷۳۲ نفر مرد خواهند بود.
این مقام مسئول افزود: به عبارت دیگر در آزمون نوبت صبح در مجموع ۳۱۹ هزار و ۵۴۶ نفر شرکت می‌کنند که این تعداد ۲۱۸ هزار و ۷۳۳ نفر زن و ۱۰۰ هزار و ۸۱۳ نفر مرد هستند.
توکلی ادامه داد:‌ در جلسه نوبت عصر ۳۰ آبان ماه نیز تعداد ۲۰۲ هزار و ۴۲۷ داوطلب گروه‌های سوم، چهارم و پنجم در آزمون شرکت می‌کنند که از این تعداد ۱۱۱ هزار و ۲۸۱ نفر زن و ۹۱ هزار و ۱۴۶ نفر مرد هستند.
وی خاطرنشان کرد: آمار تعداد شرکت کننده گروه سوم ۴۰ هزار و ۹۵۶ نفر، گروه چهارم ۱۵۴ هزار و ۲۲ نفر و همچنین گروه پنجم ۷ هزار ۴۴۹ نفر خواهد بود.

مشاور عالی سازمان سنجش درمورد این گروه ها توضیح داد: منظور از گروه های اول تا پنجم رشته های تخصصی شرکت کننده در این آزمون است که داوطلبان در این پنج گروه در دو نوبت صبح و بعدازظهر به رقابت می پردازند.

توکلی یادآور شد: گروه های اول و دوم در نوبت صبح و گروه های سوم تا پنجم در نوبت بعدازظهر در این آزمون شرکت می کنند.

به گزارش ایرنا، در زمان حضور در جلسه آزمون، همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون، اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار الزامی است.
فرآیند برگزاری آزمون نوبت صبح از ساعت‌ هشت و ۳۰ دقیقه و نوبت عصر از ساعت‌ ۱۴ و ۳۰ دقیقه روز پنجشنبه ۳۰ آبان ماه اعلام شده است.
داوطلبان در صورت بوجود آمدن هرگونه مشکل در فرآیند برگزاری برای آنها لازم است حداکثر تا تاریخ هفتم آذرماه از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی با این سازمان مکاتبه کنند. در هفتمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی از مجموع دستگاه‌های اجرایی که موفق به دریافت تامین اعتبار لازم شده‌ اند، ۲۲ دستگاه اجرایی با ظرفیت ۳۰ هزار و ۲۹۰ نفر سهمیه مجوز حضور دارند.
در این آزمون وزارت آموزش و پرورش با سهمیه ۱۸ هزار و ۹۳ نفر برای ۳۲ اداره کل آموزش و پرورش استان‌های مختلف کشور در گروه معلمی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای دانشگاه‌ ها، دانشکده ها، مراکز علوم پزشکی، پژوهشی و تحقیقاتی با ۹ هزار ۴۱۶ نفر مجوز بیشترین سهمیه استخدامی را به خود اختصاص داده‌اند.
همچنین سازمان امور اراضی با ۹ سهمیه و سازمان ملی بهره‌وری با ۶ نفر دارای کمترین سهمیه استخدامی در هفتیمن آزمون استخدامی فراگیر است.

شرایط سنی آزمون
در این آزمون حداقل شرط سن برای ثبت نام در همه دستگاه‌ها ۲۰ سال است. با این حال حداکثر شرط سن مربوط به دستگاه‌های اجرایی برای دارندگان مقاطع تحصیلی دیپلم با حداکثر سن ۲۵ سال، فوق دیپلم حداکثر سن ۳۰ سال، کارشناسی حداکثر سن ۳۵ سال، کارشناسی ارشد حداکثر سن ۴۰ سال و دکتری حداکثر سن ۴۵ سال امکان پذیر است.
تنها حداکثر شرط سن در مقطع کاردانی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۳۵ سال است.

مواد آزمون
مواد آزمون عمومی برای تمامی مشاغل عبارتند از فناوری اطلاعات (مهارت هفتگانه ICDL )، ریاضی و آمار مقدماتی، زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، زبان انگلیسی عمومی، اطلاعات عمومی، دانش اجتماعی و حقوق اساسی، هوش و توانمندی‌ های عمومی است.
تمام سوالات مواد آزمون عمومی و اختصاصی به صورت چهارگزینه ای با ضریب یک و به ازای هر پاسخ اشتباه به سوالات، یک سوم نمره منفی در نظر گرفته شده است./

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه