۹۴ درصد دانش‌آموختگان دکتری علم‌وصنعت جذب بازار کار شده‌اند

۹۴ درصد دانش‌آموختگان دکتری علم‌وصنعت جذب بازار کار شده‌اند

رییس دانشگاه علم و صنعت گفت: ۹۴ درصد دانش آموختگان دکتری دانشگاه در سال اول پس از دانش آموختگی، موفق به یافتن شغل مرتبط با رشته تحصیلی خود شده اند.

جبارعلی ذاکری در جشن معارفه دانشجویان ورودی جدید کارشناسی استان های تهران و البرز اظهار کرد: همکاران ما در دانشگاه و دانشکده هایی مانند مهندسی برق، مهندسی مکانیک و مهندسی عمران، سعی کردند با فعال نگه داشتن کارگاه ها، مهارت های جنبی و عملی دانشجویان را همچون گذشته حفظ و تقویت کنند.

وی در ادامه با اشاره به نقاط قوت و دستاوردهای دانشگاه علم و صنعت ایران درباره اقدامات موثر در حوزه نفت و گاز گفت: در چهار سال اخیر در این دو حوزه سرمایه گذاری خوبی صورت گرفته و از جمله، انستیتو اندازه گیری (در حوزه نفت) و انستیتو توربین های گازی (در حوزه گاز) در دانشگاه فعال شده اند.

رییس دانشگاه علم و صنعت افزود: دانشگاه اراده کرده سرعت حرکت در حوزه فناوری های نو را با ایجاد مراکز نوآوری افزایش دهد و از این رو، سال قبل اولین مرکز نوآوری نیترو در دانشگاه افتتاح شد.

به گفته ذاکری، حدود یک ماه پیش نیز دومین مرکز نوآوری با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در دانشگاه افتتاح شد و تا پایان سال نیز دو مرکز نوآوری دیگر در دانشگاه فعال خواهند شد.

وی ادامه داد: این مراکز، ایده خلاق را از دانشجو دریافت و بر روی آن سرمایه گذاری و کمک می کند تا ایده به محصول منتج شود.

امتیاز جذب ۳۰ درصد دانش آموختگان مقاطع بالاتر بدون کنکور

رییس دانشگاه خطاب به دانشجویان حاضر در همایش تاکید کرد: یکی از امتیازات بزرگی که دانشگاههای برتر کشور دارند، امتیاز ویژه جذب دانش آموختگان در قالب ورودی مستقیم است. دانشگاه علم و صنعت ایران، امتیاز جذب ۳۰ درصد از دانش آموختگان خود در مقطع بالاتر بدون کنکور را دارد و ۱۰ درصد بعدی را از رتبه های ممتاز دانشگاههای دیگر جذب می کند.

ذاکری ادامه داد: از سویی چون ظرفیت تحصیلات تکمیلی دانشگاه بالاست، ۳۰ درصد، تعداد زیادی را شامل می شود که شانس ورود مستقیم دانشجویان به مقاطع بالاتر در دانشگاه خودتان را افزایش می دهد.

وی با تاکید براینکه دانشجویان در دانشگاه، هم سرمایه و هم محصول هستند، ابراز امیدواری کرد دانشجویان ورودی جدید در طول چهار سال تحصیل خود علاوه بر علم آموزی، مهارت های جنبی مانند فن بیان، حل مساله، تسلط به نرم افزارها، تجزیه و تحلیل کار و.. را نیز به خوبی فراگیرند و در جامعه و حل مسائل آن تاثیرگذار باشند.

رییس دانشگاه علم و صنعت گفت: دانشکده مهندسی مکانیک با کسب رتبه ۴۳ جهانی، وضعیت بسیار خوبی دارد. در حوزه حمل و نقل و کامپیوتر دارای رتبه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ در بین دانشگاههای جهان است، همچنین دانشکده مهندسی مواد و متالورژی رتبه بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ جهان را در اختیار دارد.

وی سپس با ذکر آماری، از موفقیت دانش آموختگان علم و صنعت ایران در سازمان های اجرایی و صنایع مختلف خبر داد و گفت: در کارشناسی ارشد، ۸۷ درصد؛ در کارشناسی رشته های فنی و مهندسی، ۸۳ درصد و در کارشناسی رشته های علوم پایه، ۷۸ درصد از دانش آموختگان دانشگاه جذب صنایع و دستگاههای اجرایی منطبق با رشته تحصیلی خود شده اند که آمار بسیار خوبی است.

وی گفت: در غربالگری اولیه، برند علم و صنعت ایران باعث می شود متقاضی کار مردود نشود، ولی این ماجرا، بخش دومی هم دارد که به توانمندی اجرایی و مدیریتی شما بستگی دارد.

ذاکری با اشاره به فعال بودن تشکل ها، کانون ها و گروه های مختلف در دانشگاه و مهیا بودن امکانات فعالیت های جانبی دانشجویان، از آنان خواست با هم فکری و مشاوره خانواده های خود در فعالیت های اجتماعی شرکت و از امکانات خوب ورزشی دانشگاه استفاده کنند.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه