دانشگاه علم و صنعت دانشجوی دکتری فناوری ماهواره می پذیرد

دانشگاه علم و صنعت دانشجوی دکتری فناوری ماهواره می پذیرد

 رئیس دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه علم و صنعت ایران از راه‌اندازی دوره دکتری فناوری ماهواره خبر داد و گفت: دانشکده فناوری‌های نوین از مهرماه ۱۳۹۹ برای اولین بار در این دوره دانشجو می‌پذیرد.

همایش جوانان، فناوری و فضا امروز - دوشنبه - به مناسبت هفته جهانی فضا در دانشکده فناوری های نوین دانشگاه علم و صنعت با همکاری سازمان فضایی ایران برگزار شد.
در این همایش داوود یونسیان رئیس دانشکده فناوری های نوین دانشگاه علم صنعت ایران از مصوب شدن دوره دکتری فناوری ماهواره در دانشگاه علم و صنعت ایران خبر داد و اظهارداشت: دانشکده فناوری های نوین دانشگاه، از مهرماه ۱۳۹۹ برای اولین بار در دوره دکتری فناوری ماهواره دانشجو می پذیرد.
وی با بیان اینکه هفت سال از تاسیس دانشکده فناوری های نوین گذشته و در این مدت کم، موفقیت های چشمگیری حاصل شد، افزود: علت این درخشش ها دو مولفه حضور نیروهای جوان و رشته گرایش های نوین و برتر در این دانشکده است که سرعت پیشرفت آن را افزایش داد.

رئیس دانشکده فناوری های نوین دانشگاه علم و صنعت به ارائه یک پیشنهاد برای ایده پروری در زمینه هوا و فضا پرداخت و یادآور شد: با توجه به پیگیری پروژه های متفاوت مرتبط با ماهواره و مشکلات مشترک آنها، سازمان فضایی و معاونت فضایی وزارت ارتباطات، فهرستی از مشکلات فناورانه این پروژه ها تهیه کرده و در معرض تحقیقات دانشگاه ها برای برطرف ساختن پراکنده کاری در بحث ماهواره قرار می دهند.
انعقاد ۲۰ قرارداد فضایی
حسین صمیمی رئیس پژوهشگاه فضایی ایران نیز در این همایش از انعقاد ۲۰ قرارداد با ۹ دانشگاه معتبر کشور به ارزش ۲۰ میلیارد تومان در پژوهشگاه فضایی ایران خبر داد و گفت: نیازهایی در حوزه توسعه دانش فضایی داریم و در این حوزه، افق کاری خود را تهیه و به دانشگاه ها ارسال کرده ایم.
وی افزود: اکنون با ۱۲ دانشگاه قرارداد همکاری به ارزش ۶ میلیارد تومان داریم که سهم دانشگاه علم و صنعت ایران از آن، حدود ۶۰۰ میلیون تومان در قالب ۲۸ طرح با همکاری ۱۴ استاد است.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران تاکید کرد: پژوهشگاه فضایی ایران، آماده حمایت مادی و معنوی از پروژه های مرتبط دانشجویان است.
برگزاری ۷۶ رویداد فضایی در کشور
مرتضی براری رئیس سازمان فضایی ایران سخنران بعدی این همایش با تبیین رویدادهای سازمان فضایی در این هفته به منظور ترویج و آشناسازی جامعه با نقش و قابلیت های فناوری فضایی گفت: سال گذشته ۷۶ رویداد فضایی در سطح کشور برگزار و امسال بیش از ۳۶۲ رویداد در سایت انجمن علمی هوافضا ثبت شد.
براری افزود: در چند دهه گذشته، دانشگاه ها در حوزه فناوری های نوین ورود کردند و اکنون بنا بر گزارش روز گذشته وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رتبه ایران در دنیا در دانش های نوین، بهتر از دانش های سنتی است.
رئیس سازمان فضایی ایران با تاکید بر اینکه باید سهم این دانش در توسعه کشور شفاف شود، تاکید کرد: جوانان ایران به حوزه رایانه وارد شدند و با استارت آپ ها این حوزه را متحول کردند. البته حوزه فضا هم باید بسترسازی کنیم و جوانان وارد شوند.
براری با بیان اینکه رشد اقتصادی در حوزه فضا، ۱۳۹ درصد و ۶.۵ برابر رشد اقتصادی جهان است، خاطرنشان کرد: ۷۶ درصد این اقتصاد فضایی جهانی در دست بخش خصوصی است و امیدواریم با بسترسازی سازمان فضایی و بخش دولتی، بخش خصوصی و استارت آپ ها در حوزه فضایی موجی به راه اندازند و به جامعه خدمت کنند.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه