قانون رتبه‌بندی معلمان

قانون رتبه‌بندی معلمان هفته آینده اجرایی می‌شود

قانون رتبه‌بندی معلمان هفته آینده اجرایی می‌شود

بخش اول شیوه‌نامه قانون نظام رتبه‌بندی معلمان با همکاری سازمان امور اداری و استخدامی آماده شده و هفته آینده نهایی و به ادارات کل استان‌ها ابلاغ می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: بخش اول شیوه‌نامه قانون نظام رتبه‌بندی معلمان با همکاری سازمان امور اداری و استخدامی آماده شده و هفته آینده نهایی و به ادارات کل استان‌ها ابلاغ می‌شود.
یوسف نوری با بیان اینکه قانون رتبه بندی معلمان پس از 10 سال وقفه و انتظار با همکاری مجلس، دولت و شورای نگهبان میسر شد، ادامه داد: آیین نامه رتبه بندی در 25 ماده و جداول تنظیم و همچنین هیات ممیزه برای اجرای این قانون مشخص شده است.
وی عنوان کرد: بر این اساس ارزیابی حرفه‌ای به عمل می‌آید و باید شایستگی عمومی، تخصصی و حرفه معلمان احصاء شود.
نوری افزود: حداقل امتیاز معلمان در رتبه بندی 480 است که برای رتبه‌های بالاتر امتیاز بیشتری در نظر گرفته می‌شود که توضیحات کامل در دستورالعمل اجرایی تقدیم می‌شود.
وی ادامه داد: همچنین 38 هزار میلیارد تومان بودجه برای اجرای رتبه بندی در نظر گرفته شد که سازمان برنامه و بودجه آمادگی پرداخت آن را دارد.
نوری تاکید کرد: آیین نامه وارد وزارتخانه شده اقدامات مربوط به اجرای رتبه بندی با دقت انجام می‌شود، همچنین اینکه احکام رتبه بندی از 31 شهریور 1400 صادر شده است.
وزیر آموزش و پرورش،حذف آزمون از شرایط نظام رتبه‌بندی معلمان را از جمله ویژگی‌های این قانون عنوان کرد.
آیین نامه رتبه بندی که مطالبه چندین ساله معلمان است، وزارت آموزش و پرورش بررسی و رفع ایرادات لوایح این طرح را در چند ماه گذشته برای همه معلمان رسمی و پیمانی به کار گرفت.
این طرح ویژه معلمان رسمی و پیمانی است. آن دسته از معلمانی که 30 سال سابقه خدمت به بالا تا 35 سال دارند نیز از امتیاز بیشتری نسبت به سایر مشمولان برخوردارند. در مجموع هر معلم رسمی و پیمانی با بیش از 2 سال سابقه کار می‌تواند از مزایای طرح رتبه بندی برخوردار شود.
براساس نظام رتبه‌بندی، سنجش صلاحیت معلمان طبق شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای انجام می‌شود.
شایستگی‌های عمومی شامل شرایط عمومی استخدام براساس مقررات استخدامی مورد عمل، شایستگی‌های تخصصی شامل رشته، مدرک تحصیلی، دانش موضوعی مرتبط با محتوای تخصصی دروس آموزشی و امور تربیتی، روش‌ها و فنون تدریس و هدایت و نظارت آن و شایستگی‌های حرفه‌ای شامل اخلاق حرفه‌ای، توانایی‌ها و مهارت‌های آموزشی، پرورشی و پژوهشی (کاربردی و مساله محور) براساس آزمون‌های الکترونیکی می‌شود.
مشمولان در صورت کسب صلاحیت‌ها و داشتن شرایط مربوط، می‌توانند به رتبه بالاتر ارتقا یابند و از مزایای جدول افزایش امتیازات موضوع این تصویب‌نامه برخوردار شوند. همچنین، به منظور ایجاد انگیزه برای معلمانی که براساس ضوابط و مقررات مربوط، آخرین طبقه و رتبه شغلی را اخذ کرده یا می‌کنند، به ازای هر سال سابقه تجربی که بعد از تاریخ لازم الاجرا شدن این تصویب‌نامه کسب می‌کنند.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه