دانشگاه تهران
افتتاح دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران
دانشجویانی که در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشکده حکمرانی پذیرش میشوند، علاوه بر قبولی در آزمون، لازم است در مصاحبههای تخصصی نیز شرکت کنند و دارا بودن سابقه کار تخصصی در رشته تخصصی دوره کارشناسیشان، یک امتیاز در زمینه پذیرش آنها محسوب میشود.
ساختمان دانشکده جدیدالتاسیس حکمرانی دانشگاه تهران با هدف توسعه مطالعات میانرشتهای و چندرشتهای و همچنین تربیت مدیران متخصص، با حضور سیدمحمد مقیمی رییس و جمعی از اعضای هیات رییسه دانشگاه تهران افتتاح شد.
مقیمی در آیین افتتاح دانشکده حکمرانی، با اشاره به مشکلات و محدودیتهای کشور در زمینه انتخاب مدیرانی که هم توان و مهارت مدیریتی و هم توان علمی و مهارت فنی در حوزه تخصصی مربوطه را داشته باشد، گفت: فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی رشتههای مختلف اعم از کشاورزی، فنی، انرژی و آب میتوانند مقاطع ارشد و دکتری را در رشته حکمرانی مرتبط با تخصص کارشناسی خود ادامه دهند و در مقطع ارشد و دکتری در دانشکده حکمرانی، مهارتهای مدیریتی و تحلیل را فراگیرند.
رییس دانشگاه تهران با بیان اینکه رویکرد مدنظر دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران توسط کشورهای موفق نیز تجربه شده، درباره خروجیهای دانشکده حکمرانی ابراز امیدواری کرد: در آینده شاهد پرورش افرادی باشیم که هم از منظر دانشگاه تهران جایگاه ویژهای دارند و هم دقیقاً متناسب با نیازها جامعه و مسائل سازمانها تربیت شدهاند. انسانهایی را تربیت کنیم که سیاستگذاران خوب، مدیر و اداره کنندههای موفقی باشند.
مقیمی درباره شیوه پذیرش دانشجو در دانشکده حکمرانی نیز اظهار کرد: دانشجویانی که در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشکده حکمرانی پذیرش میشوند، علاوه بر قبولی در آزمون، لازم است در مصاحبههای تخصصی نیز شرکت کنند و دارا بودن سابقه کار تخصصی در رشته تخصصی دوره کارشناسیشان، یک امتیاز در زمینه پذیرش آنها محسوب میشود.
وی درخصوص نحوه تامین هیات علمی مورد نیاز برای دانشکده حکمرانی گفت: در رشتههای کشاورزی، فنی، فلسفه، حوزه انرژی و آب کار شده است. بنا داریم متخصصان و اعضای هیأت علمی که در این حوزهها کار کردهاند را به عنوان عضو هیأت علمی وابسته در دانشکده حکمرانی به کار گیریم.
رییس دانشگاه تهران ابراز امیدواری کرد که دانشکده حکمرانی طوری در تربیت مدیران متخصص عمل کند که روزی شاهد باشیم دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران بتواند ۸۰ درصد مدیران کشور را تربیت کند.
به گزارش دانشگاه تهران، علیاکبر فرهنگی، استاد پیشکسوت دانشگاه تهران نیز در این آیین گفت: اتفاقی که سالهای سال خواسته همه ما بود تحقق پیدا کرد. همیشه معتقد بودم که این سرزمین دارای میراثهای گرانبهایی از نظر دیوانسالاری بوده است و زمانی که هیچ جا آموزشهای مدیریت داده نمیشد، در دوره سلجوقی خواجه نظام ملک طوسی از طریق نظامیهها و بعد از طریق المستنصریهها این آموزشها را به دولتمردان ارائه میکرد و قرنها امپراطوران و حاکمان اسلامی (حدود ۷ قرن متوالی) فارغالتحصیلان المستنصریهها بودهاند و امیدواریم دکتر پورعزت میراثدار این بزرگان باشند.
علیاصغر پورعزت، مسئول راهاندازی دانشکده حکمرانی نیز اظهار کرد: دانشکده حکمرانی از آرمانهای همه کسانی بوده است که نگران آینده ایران هستند، که ما از آن تحت عنوان دانشکدهای برای ایران و یا شاید رویایی برای ایران یاد میکنیم که تحقق پیدا میکند، با این هدف که علم بتواند از ساحت نظریهپردازی به ساحت عمل نزدیک شود.
وی تاکید کرد: قصد ما این است که سودمند بودن علم را نشان دهیم زیرا علم در جاهای گوناگون و در فضاهای متفاوت تولید میشود، ولی زمانی دال بر حل مساله خواهد بود که جنبههای متفاوت جمعبندی و عصارهگیری شود و در یک خط مشی و یک سنت حکمرانی متبلور شود و قصد ما این است که کمک کنیم به همه دانشکدهها تا ثمره جهاد علمی خود را ببینند.
احمد نوحهگر معاون برنامهریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران نیز در این آیین با تاکید بر اینکه همه در دانشگاه تهران خادم علم هستیم، گفت: هر واحد جدیدی که در دانشگاه اضافه میشود نشان از اقتدار دانشگاه تهران دارد، بنابراین اگر دانشگاه تهران را به صورت کل درنظر بگیریم، هر کدام از این اجزا در واقع راه را برای هموار کردن مسیر توسعه و پیشرفت در کشور فراهم میکند.
وی یکی از وظایف دانشگاه تهران را تربیت کادر مدیریتی برای کشور دانست و راهاندازی دانشکده حکمرانی را در این قالب ارزیابی کرد و افزود: حوزه معاونت برنامهریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران هم در حد توان خود بر اساس توصیه و تاکیدات رییس دانشگاه این آمادگی را دارد که در زمینه تجهیز، راهاندازی و کمک به تامین نیروی انسانی و منابع مالی دانشکده حمکرانی تلاش بیشتری داشته باشد تا در زمینه تکمیل فضاهای آموزشی این دانشکده و دانشکدههای دیگر گام برداریم.
مطالب مرتبط
- درباره محسن مهر علیزاده
- درباره علی مرادخانی
- پذیرش دانشجو در پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران
- جزئیات پرداخت ۷ نوع وام به دانشجویان دانشگاه آزاد
- بیش از یک میلیون کنکوری بر سر ۱۳ رشته دعوا دارند
- ثبتنام نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی
- دانشگاه علم و صنعت دانشجوی دکتری فناوری ماهواره می پذیرد
- هیات امنای دانشگاه تربیت مدرس منصوب شدند
تگها
مطالب پربیننده
- چه کسانی می توانند نامخانوادگیشان را تغییر دهند
- روزانه چقدر پروتئین مصرف کنیم؟
- خواص شگفتانگیز کیوی را بشناسید
- فراخوان دومين كنگره بين المللی راهكارهای گسترش فرهنگ غدير و ترويج نهج البلاغه
- ۳ نوشیدنی مفید برای سالمندان
- نکاتی مهم درباره جوشهای صورت
- علائم بیش فعالی در دخترها و پسرها را بشناسید
- میوه ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن
- گیاهی برای دفع سنگ کلیه
- اربعین؛ پلی به سوی وحدت جهانی
- چالشهای ازدواج در دوران پیری
- اذن پدر برای ازدواج دختر لازم است یا خیر؟
- معرفی سوغات و صنایع دستی مازندران
- چگونه عطر مناسب بخریم؟
- زندگی نامه مسعود پزشکیان
- رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
- درباره دوران بحرانی نوجوانی
- بازار کرمان با قدمت ۶۰۰ سال
- معرفی موزه هنرهای معاصر تهران؛ بازتابی از هنر ایران و جهان
- مصرفگرایی و ویرانی زندگی
- پاسخ به سوالات رایج درباره مصرف شیر
- معرفی جنگل فندقلو؛ بهشتی مینیاتوری در اردبیل
- درباره سن پیری بیشتر بدانیم
- اهمیت خواب را جدی بگیرید
- معرفی مسجد شیخ لطف الله، اثری شگفت انگیز از دوران صفویه
- پناهگاه سکوت
- نحوه خوابیدن به خواستههای درونی
- مضرات سیگار از آسیبهای پوستی تا تهدید سلامتی
- در مورد کف پای صاف و باورهای قدیمی
- چگونه با کودکان چاق تعامل داشته باشیم
- قوانین کلاس و مدرسه
- قالب آماده و زیبای پاورپوینت(15)
- ۵ فیلم که همه زنان ایرانی باید تماشا کنند
- شعار سال ۱۴۰۱ «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»
- قالب زیبای پاورپوینت برای ارائه پروپوزال و دفاع رساله دکترا
- قالب پاورپوینت کادر دار زیبا
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- قالب پاورپوینت گرافیکی و طرح دار زیبا
- قالب پاورپوینت گرافیکی زیبا
- رنگ چشم هایتان درباره شما و اجدادتان چه می گوید؟
- نمونه تدریس درس اول هدیه آسمان پنجم
- قالب پاورپوینت گرافیکی جالب
- اندکی درباره درسپژوهی
- کتاب پسری که جادویی شد
- همه زائران سلطان
- قالب پاورپوینت
- معرفی کتاب
- دوستی با کتاب
- قالب پاورپوینت گرافیکی
- درباره محسن رضایی
- معرفی کتاب
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- درباره امیر کبیر
- کتاب راهنمای کامل Interaction access
- متن کامل دعای جوشن کبیر با ترجمه
- کتاب پیوند زخم خورده
- درباره فخرالدین عراقی
- درباره محسن مهر علیزاده
- کتاب آموزش علیه آموزش
- خلاصه کتاب سواد بصری