مقالات روانشناسی

با یک مادر شکاک چگونه باید برخورد کرد؟

با یک مادر شکاک چگونه باید برخورد کرد؟

شک داشتن و بد گمانی در زندگی میتواند تاثیر بسیار منفی بر کارکرد عاطفی و ارتباطی افراد داشته باشد. 

معنی لفظ کلمه شک به این بستگی دارد که چگونه به قضیه نظر می‌کنید. شک داشتن و بد گمانی در زندگی میتواند تاثیر بسیار منفی بر کارکرد عاطفی و ارتباطی افراد داشته باشد. در این مقاله درباره شک مادر به فرزند صحبت می کنیم.

افراد شکاک با ظن و شک رفتار و اعمال دیگران را تفسیر می کنند و به نوعی رفتار دیگران همیشه برای آنها تهدید آمیز، تحقیر آمیز و آسیب زننده برداشت می‌شود. افراد مبتلا به شک و بدگمانی نمی‌توانند اعتراف کنند و یا بپذیرند که احساسات منفی به دیگران دارند.

بیشتر کسانی که اغلب ساعات روز و حتی شبهایشان را در تنهایی میگذرانند شکاک می شوند و از طرفی ،چنانچه فردی از خانواده او نیز به راههای گوناگونی مانند: ازدواج، مسافرت خارج از شهر و یا کشور به مدت طولانی و ... و کلا از محیط خانه دور شوند این مشکل را شدیدتر میکند زیرا شخص تنها در تنهائی افکار زیادی به سراغش می آید .

از طرفی دیگر ممکن است کسانی به جز افراد خانواده باشند پنهانی با ایشان مثلاً تلفنی، در ارتباط هستند و با مشورت با مادرتان صحبت می کنند وشک او بیشتر می شود.

به هرحال با توجه در موارد بالا ،پیشنهاد میکنم کمتر ایشان را تنها بگذارید و بیشتر بیرون برود تا و با دیگران بیشتر ارتباط داشته باشد تا حس و حال بهتری پیدا کند و از این شکاک بودن دور شود.
در پایان توصیه می کنیم به یک مشاور متخصص خانواده مراجعه کند.

ولي اگر او راضي نمي شود پيش روانپزشك برود به او بگویید خودتان می خواهید پیش روانپزشک بروید و از او بخواهید شما را همراهی کند.

از قبل نیز با روانپزشك هماهنگ کنید كه طوری وانمود كند كه مي خواد مشكل شما رو حل كند.

منبع: بیتوته

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه