آمار کاربرد زبانهای دنیا

پرکاربردترین زبان‌های دنیا

پرکاربردترین زبان‌های دنیا

پرکاربردترین زبان‌های دنیا به شما نشان می‌دهند کجا می‌توانید بازارهای بزرگتر و مخاطبان بیشتری برای محصولات و خدمات خود پیدا کنید و با گسترش کسب و کارتان به بازارهای خارجی، طول عمرش را افزایش دهید.

 
پرکاربردترین زبان‌های دنیا به شما نشان می‌دهند کجا می‌توانید بازارهای بزرگتر و مخاطبان بیشتری برای محصولات و خدمات خود پیدا کنید و با گسترش کسب و کارتان به بازارهای خارجی، طول عمرش را افزایش دهید.

از طرفی وضعیت دسترسی به اینترنت و فعال‌بودن افراد با زبان‌های مختلف و همین‌طور میزان محتوایی که به هر زبان در سطح وب پیدا می‌کنیم به شما می‌گوید که آیا امکان استفاده از فرصت بزرگی که بازاریابی دیجیتال در اختیار شما قرار می‌دهد را دارید؟

در این مقاله لیستی از پرکاربردترین زبان‌های دنیا آورده‌ایم، آمار مربوط به آن‌ها و میزان محتوای موجود به هر زبان در اینترنت را با رویکرد گسترش کسب و کارها به سایر بازارها بررسی می‌کنیم.

نکتۀ مهم: همین ابتدا باید بگوییم که آمار و اعدادی که در این مقاله آورده‌ایم، با اینکه از منابع معتبر به شمار می‌روند، تقریبی هستند چرا که در واقعیت به دست‌آوردن تعداد افرادی که به یک زبان خاص صحبت می‌کنند دشوارتر از چیزی است که تصور می‌کنید. بسته به تعریف شما از زبان و گویش‌های مختلفی که آن را تشکیل می‌دهد، آمار نهایی تغییر می‌کند.

 

۱- انگلیسی
همان‌طور که قابل حدس است، زبان انگلیسی پرکاربردترین زبان دنیاست.

آمار:

انگلیسی زبان مادری ۳۷۰ میلیون نفر از جمعیت کرۀ زمین است. اگر با معیارهای مختلفی سرشماری کنیم می‌توان گفت انگلیسی زبان دوم (چندم) حدود ۹۷۸ میلیون تا ۲ میلیارد نفر است. بنابراین در کمترین حالت ۱ میلیارد و ۳۴۸ میلیون نفر در سراسر جهان می‌توانند به زبان انگلیسی صحبت و آن را درک کنند.

این زبان در ۵۹ کشور جهان به عنوان زبان رسمی شناخته شده است، کشورهایی مثل: ایالات متحدۀ آمریکا، بریتانیا (UK)، استرالیا و ...

اینترنت:
کمی بیش از ۶۰% مطالب روی اینترنت انگلیسی است.

زبان ۲۵.۹ درصد، حدود ۱ میلیارد و ۱۸۶ میلیون نفر، از تمام کسانی که از اینترنت استفاده می‌کنند، انگلیسی است.

۲- ماندرین
دومین مورد از لیست پرکاربردترین زبان‌های جهان، ماندرین یا همان زبان چینی است.

آمار:
در سراسر جهان ماندرین، زبان مادری ۹۲۱ میلیون نفر است و ۱۹۹ میلیون نفر هم زبان چینی را به عنوان دومین یا چندمین زبان خود صحبت می‌کنند؛ با یک جمع ساده می‌توانیم بگوییم: ماندرین با ۱ میلیارد و ۱۲۰ میلیون نفر، تعداد کسانی که می‌توانند به آن سخن بگویند، پرکاربرد ترین زبان دنیا بعد از انگلیسی است.

زبان ماندرین، زبان رسمی سه کشور: چین، سنگاپور و تایوان است.

اینترنت:
با اینکه ماندرین دومین زبان پرکاربرد دنیا است اما فقط ۱.۴ درصد از مطالبی که در اینترنت پیدا می‌کنیم به این زبان است.

۱۹.۴ درصد افرادی که از اینترنت استفاده می‌کنند (بیشتر از ۸۸۸ میلیون نفر) زبان چینی را می‌فهمند و می‌توانند از محتوای تولیدشده به این زبان بهره ببرند.

می‌توانیم از دو گذارۀ بالا نتیجه بگیریم که در تولید محتوا به زبان چینی یک گپ وجود دارد، به همان اندازه که نیاز مخاطب بالاست، تعداد رقبا کم است.

البته برای تأیید این نتیجه به بررسی جوانب مختلف و اطلاعات بیشتری نیاز داریم؛ مثلاً دسترسی به اینترنت آزاد در کشور چین دشوار است، این مورد می‌تواند در تصمیم‌گیری نهایی شما برای چگونگی واردشدن به بازار این کشور، در زمینه‌های مختلف، تأثیر زیادی داشته باشد.

اگر پس از بررسی عوامل مختلف تصمیم نهایی‌تان ورود به بازار مردم چینی‌زبان (هر زبان دیگری) بود، نکتۀ بسیار مهمی که می‌تواند سرنوشت شما و کسب و کارتان را تعیین کند، ترجمه است. یک اشتباه کوچک می‌تواند تمام زحمات شما را به باد دهد.

بنابراین اجازه دهید راه شما را برای سریعتر رسیدن به اهدافتان باز کنیم، ترنسیس بهترین سایت ترجمه، راه‌حل ما برای شما است. برای مثال: می‌توانید سفارش ترجمه کتاب خود را به ترنسیس بسپارید. روی لینک بالا کلیک کنید تا بتوانید کیفیت کار مترجمان ترنسیس را در ترجمه کتاب ارزیابی کنید و پس از آن به راحتی، فقط در چند گام ساده سفارش ترجمه‌تان را ایجاد کنید.

۳- هندی
طبیعی است که جمعیت زیاد کشور هند، باعث می‌شود زبان هندی سومین زبان پرکاربرد دنیا باشد.

آمار:
به طور کلی ۶۰۰ میلیون نفر به زبان هندی صحبت می‌کنند؛ این زبان، زبان اول ۳۴۲ میلیون نفر از آن‌ها و زبان دوم حدود ۲۵۸ میلیون نفر دیگر از آن‌هاست.

اینترنت:
سومین زبان پرکاربرد جهان سهم بسیار کوچکی از مطالب روی اینترنت دارد و فقط ۰.۱ درصد از آن‌ها به زبان هندی هستند.

۴- اسپانیایی
زبان اسپانیایی در ۲۰ کشور جهان (اسپانیا، مکزیک، آرژانتین و ...) به عنوان زبان رسمی شناخته ‌شده ‌است؛ همین موضوع باعث می‌شود اسپانیایی چهارمین زبان پرکاربرد دنیا باشد.

آمار:
با اینکه تعداد کسانی که زبان مادریشان اسپانیایی (۴۷۲ میلیون) است، از تعداد کسانی که با انگلیسی به عنوان زبان مادریشان صحبت می‌کنند، بیشتر است؛ اما چون تعداد افراد خارجی که به اسپانیایی مسلط هستند (۷۱ میلیون) بسیار کمتر است، این زبان در نهایت نمی‌تواند با انگلیسی رقابت کند. ۵۴۳ میلیون نفر در سراسر جهان توانایی حرف‌زدن به زبان اسپانیایی را دارند.

اینترنت:
زبان اسپانیایی، زبان حدود ۳.۸ درصد محتواهای تولیدشده در سطح اینترنت است و در جایگاه چهارم قرار دارد.

۳۶۳ میلیون نفر که ۷.۹ درصد از تمام یوزرهای اینترنت را تشکیل می‌دهند به زبان اسپانیایی صحبت می‌کنند.

با توجه به فعال‌بودن تعداد زیادی از اسپانیایی‌زبان‌ها، منطقی است که به راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی به این زبان فکر کنید.

البته راه‌اندازی چنین کسب و کاری اصلاً ساده نیست و به مدیریتی همه‌جانبه و دقیق نیاز دارد. برای همین به شما توصیه می‌کنیم به سراغ یادگیری اصول مدیریت بروید و در این زمینه مطالعه کنید؛ مطالب بسیاری هستند که می‌توانند برای شما مفید باشند؛ اما این محتواها عموماً به زبان انگلیسی هستند و اگر زبانتان خیلی خوب نیست می‌توانند برای شما دردسر درست کنند!

البته خطر تا زمانی تهدیدتان می‌کند که با ترنسیس آشنا نشده باشید! ترنسیس سایت ترجمه تخصصی آنلاین با کیفیت‌ترین ترجمه را ارائه می‌دهد. به راحتی می‌توانید سفارش ترجمه تخصصی مدیریتتان را با منصفانه‌ترین قیمت از طریق لینک بالا ثبت کنید.

۵- عربی
زبان عربی، زبان رسمی در ۱۱ کشور آفریقایی و ۱۲ کشور آسیایی است و پنجمین جایگاه از لیست پرکاربردترین زبان‌های دنیا به این زبان تعلق می‌گیرد.

آمار:
در سراسر جهان مجموعاً ۲۷۴ میلیون نفر می‌توانند به عربی حرف بزنند.

اینترنت:
۱.۱ درصد از محتواهایی که در دنیای آنلاین وجود دارد به زبان عربی است.

همزمان رتبه چهارم از کاربران اینترنت، عرب‌زبانان هستند که با حدود ۲۳۷ میلیون کاربر ۵.۲ درصد از تمام کاربران را تشکیل می‌دهند.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه