کرونا را جدی بگیرم
رسانههای صورتی و تصویری، فضای مجازی و ... هر کدام به نوبه خود مطالبی درباره ویروس کرونا منتشر میکنند. به همین دلیل هم افراد مختلف در ایسنتاگرام با پیوستن به کمپین کرونا_را_جدی_بگیرم، برآن هستند تا با اطلاعرسانی و آگاهیبخشی که انجام میدهند، سهمی در شکست این ویروس داشتهباشند.
روابط عمومی وزارت بهداشت در ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ اعلام کرد که نتایج آزمایش اولیه ۲ مورد از موارد مشکوک از نظر ابتلا به ویروس کرونا مثبت گزارش شدهاست. بیمارستان کامکار-عربنیا قم نیز بعنوان محل قرنطینه و مراجعه بیماران و موارد مشکوک به کرونا مشخص شد. در همین روز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم اعلام کرد که در چهار روز گذشته شاهد گسترش بیماریهای تنفسی در قم بودیم و طی این مدت ۲ نفر در یکی از بیمارستانهای قم بر اثر بیماری تنفسی فوت کردند و امروز تست اولیه آنها در مورد بیماری کرونا مثبت اعلام شد. شنبه سوم اسفند ۱۳۹۸ خورشیدی وضعیت در ایران از سفید خارج و وارد وضعیت زرد شد تا به این ترتیب ویروسی که از چین شروع شده بود در ایران شیوع پیدا کند و دامنه آن روز به روز به استان های مختلف گسترده تر شود.
این مهم باعث شده تا مردم به شیوه های مختلف به اطلاع رسانی و آگاهی بخشی دست بزنند و در اینستاگرام کمپین کرونا_را_جدی_بگیریم برای مهار، پیشگیری و مقابله با این ویروس راه اندازی شد که افراد مختلف در این فضا با پیوستن به این کمپین برآن هستند تا به نوبه خود در شکست کرونا سهیم باشند.
توصیهها برای پیشگیری
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا توصیه های پزشکی می تواند بسیار موثر باشد زیرا کرونا ویروسی ناشناخته است که اطلاعات چندانی در مورد آن وجود ندارد و همین امر هم باعث شده تا شیوع آن زیاد باشد. به همین دلیل صفحه های مختلف در اینستاگرام با پیوستن به کمپین کرونا_را_جدی_بگیریم، توصیه هایی برای جلوگیری از انتقال این ویروس کرده اند. صفحه اینستاگرامی «بهترین های لرستان» به عنوان یکی از این صفحه ها در پستی که منتشر کرده، می نویسد: من تا جایی که در توان دارم، اقدامات پیشگیرانه انجام می دهم تا جایی که ضروری نباشد از خانه هم خارج نمی شوم. شاید بتوانم کادر پزشکی کشورم را که حداقل امکانات را دارد، کمتر به زحمت بیندازم. شاید کمکی باشد برای ابتلای کمتر بیماران سرطانی، نقص ایمنی و ... کمکی به افراد مسن. می دانم که کشورم امکان سرویس دهی به جمعیت زیاد احتمالی بیماران را ندارد.
یکی دیگر از صفحه های اینستاگرامی با پیوستن به کمپین کرونا_را_جدی_بگیریم، توجه مردم را به این امر جلب می کند که هیدروکسی کلروکین یکی از داروهای در دسترس اصلی آموزش برای بیماران مبتلا به کرونا می باشد. لذا از تحویل بدون نسخه آن به بیماران خودداری شده و کنترل لازم در خصوص تخصص پزشک تجویز کننده مدنظر قرار گیرد. این طوری که مستحضرید این دارو در درمان بیماری هایی نظیر تریت روماتودید نیز کاربرد دارد.
صفحه اینستاگرامی دیگر با پیوستن به کمپین کرونا_را_جدی_بگیریم، با انتشار عکس نوشته ای با عنوان کرونا را جدی بگیریم می نویسد: تحقیقات نشان داده اند ویروس کرونا در مواردی بیش از ۲ هفته دوره نهفتگی دارد. بنابراین ممکن است تعداد افراد زیادی بدون اینکه خود بدانند بیمار و ناقل ویروس به دیگران باشند. لطفا در صورت امکان از منزل خارج نشوید و در مکان های عمومی حضور پیدا نکنید.
آموزش و شناخت ویروس
تاکنون هزاران تن به ویروس کرونا آلوده شدهاند و افراد زیادی جان خود را از دست دادهاند. در این میان تعدادی از افراد آلوده به این ویروس هم درمان شدهاند. بیشترین میزان فراگیری ویروس در چین مشاهده شده اما موارد بسیار زیادی هم در کشورهای دیگر از جمله ایتالیا و ایران دیده شده است اما در این میان شناخت علائم و راه های جلوگیری از شیوع آن می تواند نقش مهمی در مهار آن داشته باشد که فضای مجازی بهترین وسیله برای آموزش و شناخت مردم از کرونا است و در این میان اینستاگرام با محبوبیتی که در میان مردم دارد نسبت به دیگر برنامه ها نقش فعالتری دارد که افراد مختلف نکات آموزشی خود را در صفحه های اینستاگرامی خود منتشر می کنند و کمپین هایی هم راه می اندازند.
یکی از صفحه های اینستاگرامی با پیوستن به کمپین کرونا_را_جدی_بگیریم، نکاتی در مورد این ویروس منتشر می کند که عبارتند از کرونا در دمای ۲۶ تا ۲۷ درجه تا چهار روز عمر می کند، برخلاف آنچه که مطرح می شود، مصرف ویتامین C می تواند احتمال ابتلا به ویروس را افزایش دهد. این در حالی است که ویتامین C برای بیماری های تنفسی نیز مناسب نیست، و صرف ویتامین های گروه B و زینک توصیه می شود، تب ۳۷.۳ تا ۴۰ درجه می تواند نشانه کرونا باشد، گلودرد و سرفه های خلط دار نشانه کرونا نیست، مصرف آب فراوان به شکلی که رنگ ادرار شما به سفید تغییر کند توصیه می شود، همچنین نباید از مصرف فراوان میوه ها غافل شوید، سشوار گرفتن برروی لباس ها می تواند ویروس ها را از بین ببرد و از شست و شوی ماسک خودداری کنید و بنابر فراخور نحوه استفاده و مدت مجاز نگهداری ماسک آن را دور بیاندازید.
در همین خصوص رضا حسین زاده گوینده ارشد خبر با پیوستن به کمپین کرونا_را_جدی_بگیریم، در صفحه اینستاگرامی خود در خصوص نکات آموزشی کرونا می نویسد، ویروس کرونا می تواند بین ۲ ساعت تا ۹ روز روی سطوح فلزی، شیشه و پلاستیک فعال بماند. از تماس با سطوح مختلف در مکان های عمومی بپرهیزید و این سطوح را با الکل سفید ۶۲ ئرصد به بالا با محلول سفید کننده(وایتکس) ضد عفونی کنید. در همین پست در مورد راه های انتقال کرونا نوشته شده است که قندان ها، نذورات مانند خرما، حلوا و ...، قلیان، سیگار، خودکار و ... به خصوص در ادارات، پایانه ها و ... باعث انتقال این ویروس می شوند.
اقدامات برای مقابله و مهار
قرنطینه خانگی، جلوگیری از سفرهای مردم به شهرها و استان های مختلف و ... از جمله مهمترین اقداماتی است که می تواند از گسترش ویروس کرونا جلوگیری کند. به همین دلیل هم در اینستاگرام مردم با راه اندازی کمپین های مختلف سعی می کنند تا دیگران را تشویق کنند تا نسبت به این موارد حساس باشند. یکی از همین کمپین ها هم کمپین کرونا_را_جدی_بگیریم، است که پست های مختلفی از اقدامات برای مهار و مقابله با کرونا در آن به چشم می خورد. برای نمونه صفحه اینستاگرامی «آوای شیز» مربوط به شهرستان تکاب در پستی که در صفحه اینستاگرامی خود منتشر کرده، تصویری از مدافعان سلامت آورده و نوشته که حضور مدافعان سلامت در نخستین روزهای سال ۱۳۹۹ خورشیدی در بخش های مختلف مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان و اقدامات آنها برای مهار و مقابله با ویروس کرونا که بسیار تاثیرگذار است.
یک صفحه اینستاگرامی دیگر مربوط به خبرهای شهر سبزوار در یکی از پست هایی که منتشر می کند در خصوص اقدامات برای مهار و مقابله با ویروس کرونا به نقل از فرماندار سبزوار می نویسد: در حال حاضر سبزوار به عنوان معبر عبور مسافران به سمت مشهد است که با مسدود کردن مسیرهای ورودی شهر از ورود مسافرها جلوگیری خواهد شد. به هیچ عنوان اجازه اجازه برپا کردن چادر و استقرار مسافر در شهر داده نخواهد شد و مسافران تنها می توانند از کمربند سبزوار تردد داشته و با استفاده از اسکورت نیروی انتظامی هدایت خواهند شد.
مطالب مرتبط
- درباره علی مرادخانی
- ویروس کرونا چیست؟ اینفوگراف ویروس کرونا
- ویروس کرونا؛ موضوع ۱۶۳ پایان نامه و پروپوزال در سال ۹۹
- کلاسهای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی
- آموزش چند اوریگامی ساده برای سرگرم کردن کودکان
- شب یلدا
- ۱۰ نکته درباره ویروس کشنده کرونا
- جولان ویروس کرونا در جهان
تگها
مطالب پربیننده
- چه کسانی می توانند نامخانوادگیشان را تغییر دهند
- روزانه چقدر پروتئین مصرف کنیم؟
- خواص شگفتانگیز کیوی را بشناسید
- فراخوان دومين كنگره بين المللی راهكارهای گسترش فرهنگ غدير و ترويج نهج البلاغه
- ۳ نوشیدنی مفید برای سالمندان
- نکاتی مهم درباره جوشهای صورت
- علائم بیش فعالی در دخترها و پسرها را بشناسید
- میوه ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن
- گیاهی برای دفع سنگ کلیه
- اربعین؛ پلی به سوی وحدت جهانی
- چالشهای ازدواج در دوران پیری
- اذن پدر برای ازدواج دختر لازم است یا خیر؟
- معرفی سوغات و صنایع دستی مازندران
- چگونه عطر مناسب بخریم؟
- زندگی نامه مسعود پزشکیان
- رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
- درباره دوران بحرانی نوجوانی
- بازار کرمان با قدمت ۶۰۰ سال
- معرفی موزه هنرهای معاصر تهران؛ بازتابی از هنر ایران و جهان
- مصرفگرایی و ویرانی زندگی
- پاسخ به سوالات رایج درباره مصرف شیر
- معرفی جنگل فندقلو؛ بهشتی مینیاتوری در اردبیل
- درباره سن پیری بیشتر بدانیم
- اهمیت خواب را جدی بگیرید
- معرفی مسجد شیخ لطف الله، اثری شگفت انگیز از دوران صفویه
- پناهگاه سکوت
- نحوه خوابیدن به خواستههای درونی
- مضرات سیگار از آسیبهای پوستی تا تهدید سلامتی
- در مورد کف پای صاف و باورهای قدیمی
- چگونه با کودکان چاق تعامل داشته باشیم
- قوانین کلاس و مدرسه
- قالب آماده و زیبای پاورپوینت(15)
- ۵ فیلم که همه زنان ایرانی باید تماشا کنند
- شعار سال ۱۴۰۱ «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»
- قالب زیبای پاورپوینت برای ارائه پروپوزال و دفاع رساله دکترا
- قالب پاورپوینت کادر دار زیبا
- پورنوگرافی چیست و چه اثری بر مغز و رابطه جنسی دارد؟
- قالب پاورپوینت گرافیکی و طرح دار زیبا
- قالب پاورپوینت گرافیکی زیبا
- رنگ چشم هایتان درباره شما و اجدادتان چه می گوید؟
- نمونه تدریس درس اول هدیه آسمان پنجم
- قالب پاورپوینت گرافیکی جالب
- اندکی درباره درسپژوهی
- کتاب پسری که جادویی شد
- همه زائران سلطان
- قالب پاورپوینت
- معرفی کتاب
- دوستی با کتاب
- قالب پاورپوینت گرافیکی
- درباره محسن رضایی
- معرفی کتاب
- قیافه و ظاهر واسه متولدین کدوم ماه، خیلی مهمه؟
- درباره امیر کبیر
- کتاب راهنمای کامل Interaction access
- متن کامل دعای جوشن کبیر با ترجمه
- کتاب پیوند زخم خورده
- درباره فخرالدین عراقی
- درباره محسن مهر علیزاده
- کتاب آموزش علیه آموزش
- خلاصه کتاب سواد بصری