معرفی برگزیدگان دوازدهمین جایزه بزرگ ملی بیوتکنولوژی

معرفی برگزیدگان دوازدهمین جایزه بزرگ ملی بیوتکنولوژی

برگزیدگان دوازدهمین جایزه بزرگ ملی بیوتکنولوژی امروز ( ۲۷ آذر ماه ) در قالب سومین همایش زیست فناری که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، معرفی و تقدیر شدند.

صادق باباشاه، معاون پژوهشی و اجرایی مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس در این خصوص اظهار داشت: مجموعه‌های شرکت کننده حایز رتبه اول و دوم این جایزه نشده‌اند و ۲ طرح مشترکا رتبه سوم این جایزه ملی را کسب کردند و ۲ طرح نیز شایسته تقدیر انتخاب و معرفی شدند.

وی ادامه داد: دکتر رضا حسن ساجدی از شرکت دانش بنیان کیمازیم با طرح " تولید مخمر اتولیز شده ساکاروماسس سرونریه در مقیاس صنعتی" و دکتر عباس رضایی از دانشکده پزشکی دانشگاه تربیت مدرس با طرح " تولید صنعتی سلولز میکروبی" مشترکا رتبه سوم را به دست آوردند.

باباشاه افزود: دکتر مجید صادقی زاده از دانشکده علوم زیستی دانشگاه تربیت مدرس با طرح " تولید انبوه مکمل دارویی کورکدن (نانو کورکومین) و دکتر حامد فرضی از شرکت دانش بنیان نوآوران زیست گستر ارگ تبریز با طرح " تولید زرین نیکل سفاروز جهت تلخیص پروتئین‌های دارویی دنباله هیستیدینی" به عنوان طرح شایسته تقدیر، انتخاب و معرفی شدند.

وی ادامه داد: پس از فراخوان سراسری، ۳۰ طرح به دبیرخانه سومین همایش روز زیست فناوری ارسال شده که در زمینه‌های مختلف این حوزه بودند. از بین این طرح‌ها، ۲ طرح مشترکا رتبه سوم و ۲ طرح هم شایسته تقدیر انتخاب شدند.

باباشاه افزود: از مجموع طرح‌های دریافتی، ۱۷ طرح از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی تهران، ۵ طرح از استان مازندران، استان آذربایجان شرقی، استان همدان و استان کرمان ۲ طرح و از استان‌های گلستان و سمنان هم هر کدام یک طرح دریافت شده است.

معاون پژوهشی و اجرایی مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه در دوره‌های بعدی تلاش می‌کنیم تا با اطلاع‌رسانی بهینه‌تر زمینه شرکت بیشتر محققان سراسر کشور در این زمینه فراهم شود، اظهار داشت: داشتن محصول در حوزه بیوتکنولوژی، کسب تائیدیه از مراجع ذیربط، تجاری سازی و حضور آن در بازار از مهمترین معیارها برای انتخاب طرح برگزیده است.

فاطمه رهبری زاده رییس مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس، اعطای دوازدهمین جایزه بزرگ ملی بیوتکنولوژی را یکی از برنامه‌های سومین همایش روز زیست فناوری اعلام کرد و گفت: یکی از رسالت‌های دانشگاه تربیت مدرس اعطای جایزه بزرگ بیوتکنولوژی است که از حدود ۱۴ سال پیش این کار آغاز شده و دوازدهمین جایزه بزرگ ملی آن به برگزیدگان اهدا شده است.

رهبری زاده، برنامه دیگر این رویداد را انجام تعدادی سخنرانی کلیدی در این حوزه اعلام کرد و گفت: آن‌ها در مورد اینکه چطور بیوتکنولوژی در ایران به این سطح رسیده است، صحبت خواهند کرد. با این‌گونه برنامه‌ها در تلاش هستیم امید و انگیزه در بین دانشجویان ایجاد کنیم تا از دانش این حوزه برای اعتلای کشور استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه ایده بازار از دیگر برنامه‌های این همایش است، گفت: دانشجویانی که ایده منجر به محصول دارند، در قالب این برنامه فرصت سه دقیقه‌ای دارند تا ایده خود را بیان کنند. ایده‌های برتر را کمک کنیم به محصول تبدیل شوند.

سومین همایش روز زیست فناوری امروز ( ۲۷ آذر ماه ) در تالار شهید چمران دانشگاه تربیت مدرس با حضور طیف گسترده‌ای از مخاطبان حوزه زیست فناوری شامل دانشجویان، دانش آموزان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و کارآفرینان و فناوران برپا شده است.

این همایش یک روزه متشکل از ۴ رویداد شامل اهداء دوازدهمین جایزه بزرگ ملی بیوتکنولوژی، مسابقه ملی ایده بازار زیستی، نمایشگاه فن بازار و استارتاپ شو در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. ایجاد امید و خودباوری در جوانان، رونق کسب و کار، کارآفرینی و حمایت از محصولات ملی از جمله اهداف برگزاری سومین همایش ملی روز زیست فناوری است.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه